Bana bakiyor süzuyordu. Temas ediyordu. Konusurken kekeliyordu. Yanimdakini aramadi beni arardi hep. Ona cevap bile vermezken bana msjlar atip isle ilgili de olsa ariyordu. Bugun ona konusalim dedim. Sonra herkesi bıraktı benle içeri girdi bende işle alakalı biseyler anlatrim. sonra beni suzdu soyle. Sonra begendi bence. Malum konuya geldim doğum gününüz için hediye alsam kabul edrrmsnz dedim sesini çıkarmadı. Sonra Gerek yok zahmet etme falan dedi. Sonra defimki hocam bi gün disarda kahve içelim dedim her zaman yaparız dedi önce. Sonra konu geçti çıkarken ben yine hocam disarda kahve dedim yok sagol dedi. Ben bozuldum. Önce tamam deyip Sonra neden hayir gibisine getirdi. Sonra bende lafı çevirdim kahve yapalım gibisine iftara davetlidir dedi gitti..
Hastasını bile bırakıp yanima geldi. Sizce etkilrndigi icinmi? Birde once kahve davetini her zaman yaparız deyip sonra neden yok dedi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evli adamla ne işin var kardeşim senin bellik aklın başında değil Dr görün geç kalmadan yoksa ziyan olup gidersin bu hayatta
Yaptığım dogru değil ever ama hoslandim ve adım atrim
Senin yaşadığın ülkede erkek yokmu?
Karaktersizlik... Hani evli ya hania ak sevgi iki kişilik biz demek ya... Karaktersizlik bu
Ben soyle algıladım olayı adam benden etkileniyor ama ya cesaret edemiyor ya korkuyor ya da yakınlaştırma olursa skntinolur diye düşünüyor. Ama ben benden etkilendiğini düşünüyorum hala. Ha bundan sonra benim yapacağım belli iletişimi azaltıp iş dışında çok fazla aramamak kendime bakıp guzellesicem. O pişman olur gelir dayanamaz gelir bilemem ama ben elimden geleni yaptim. Zaten evli hasta onunla olmayacaktı m ama içimde kalmadı en azindan smdi ben kendimi cekecegim
Senin aklın fikrin yerinde değil bence. is dışında çok aramamak diyorsun pişman olur gelir dayanamaz diyorsun. Yazık oysa kadın adam önemli değil önce insansın. Bu akdar basitlesmen basit düşünmen ne dieyyim ki... Sizin sorunuza cevap veridigim için onemseyip cevapladıgim için kendimden özür dilerim. İyi aksamlar
Kinamaamk da lazım degilmi neticede insanız bende bu duruma düşmek hiç istemezdim
Bu duruma düşmek değil istemek zorla itilmediniz. Kusura bakmayın doğruları söylemek kınamak değildir. Siz kendinizde hafifletmek istiyorsanız tabi yapın bunu ama gerçekler bellidir
Ablacım evli olan adamla ne işin var iyi misin
Kullanıp kenara atar en fazla beyinsiz olma
Zaten kabul etmediki
Korkak
Korkmusmu o zaman istiyormu
Fazla yüz verip şişirme bir iki kez de sen ters yap aklı karışsın
Bundan sonra soğuk olacam
Temelli ters yapıp kaçırma da arasicak davran derim
Kaçırma derken adam bendemi
Yani sudaki bir top gibi düşün akıntıyla bir yerlere varacak çok çırpınırsan senden uzaklaşmaya başlar müdahale etmez sen de başka yerlere gider
Napayim yani ama adama kahve içelim dedim önce her zaman dedi sonra yok dedi
Önce sakin ol yarını bekle sonra da lafını sok
Ben soyle algıladım olayı adam benden etkileniyor ama ya cesaret edemiyor ya korkuyor ya da yakınlaştırma olursa skntinolur diye düşünüyor. Ama ben benden etkilendiğini düşünüyorum hala. Ha bundan sonra benim yapacağım belli iletişimi azaltıp iş dışında çok fazla aramamak kendime bakıp guzellesicem. O pişman olur gelir dayanamaz gelir bilemem ama ben elimden geleni yaptim. Zaten evli hasta onunla olmayacaktı m ama içimde kalmadı en azindan smdi ben kendimi cekecegim
Aynen benden güzel karar verdin ben elde etmeye çalışırdım
Sence adam ne dusundu
Bu kız başıma bela açar diye düşündu yapışkan bı tıp olmandan korktu ve gece gündüz demeden ararsın diye seyapti
Neden öyle ama sadece kahve icleimndedim
Istiyormu peki
İstemese kapıyı aralık birakmaz şey gibi ya tamam ama sevgilim var işte olmasa kahve içerdik demek gibi bu olay
Nasıl yani nerden anladin
İyide adam önce kahve icelim dedim adam her zaman yaparız dedi sonra tekrar soledim giderken yokbtskler gibi bisey dedi
Gaslighting?