Erkek arkadasım çok garip bir insana döndü eskiden ona yakınlaşmıyorum diye benden uzaklaşıyordu sonra yakın oldum normal şeyle yaşıyoruz tabi tam değil yine uzaklaşıyor niye böylesin diyorum huzurum yok benim diyor ciddi düşünme zaten yok hesabında çok kişiyi takip etmez bende etmiyorum şu an zaten konuşmuyorum en son bir kaç kızı takip ettiğini gördüm hiç kaybetme korkusu yok beni bu özgüveni ona kendi ellerimle verdim normalde görseniz bu kız bu çocuğa nasıl bakıyor dersiniz şimdi başkalarına bile yazıyor olabilir böyle bitini nasıl pişman ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden pişman etme cabasins giriyorsun. Biriyle tanış. Resim çekin. Durum da paylaş. Durumda herkesi çıkar. Sadece onu ekle. ;)
İşe yarar mı 😂
yaramasın yeni sevgilinin tadını çıkarırsın sende :D
Amacın ne tam olarak seni becermesi ki?
Adam garip önce yakinlik istityor elleme yalama öpme yapıyor sonra arayı soğutuyor. Oyuncakmisin sen
Öyle şeyler yaşamadım bak böyle ilişkide yakınlık olmasa asla durmaz olsa da durmaz böyle biri başkasıyla yapabilir mi Allah için
Bak bu çok büyük bir hata bir erkeğin yanında tutmak için yakınlaşmasına Müsaade etmek ve sadece bunu yakınında tutmak için yapıyor olmanız demek çok büyük yanlış yarın daha fazlasını istediğinde ve siz yapmadığınızda yine kapının önüne konulacaksınız Bu tamamen bir insanı kullanmanın bir başka ifadesi kanmayın böyle şeylere ya inanmayın birazcık aklınız kullanın Zeki olun
Çok haklısın zaten benim yaşamayacağımı biliyor kendi de korkar ileri gitmez öyle biri ama yarın öbür gün sırf bunun için başkasına gitsin istemedim kendimde seviyorum yakın olmak istiyorum ama kafası çok değişik ciddi düşünmek gibi bir şeyi yok böyle aşırı tek bireysel arkadaşlarına düşkün sıkılan bunalan biri elimde tutamıyorum nasıl tutarım bilmiyorum bi kere ilişki istemiyorum dedi bitirdim gitti o sürede birini buldu dedim bana istemiyorum dedi gitti birini buldu sonra bir ay geçmedi yine bana geldi
Ama sen akillanmiyorsun.
Adamın amac belli niyet belli. Adam sadece senden faydalanmak peşinde. Ve değişmeyecek. Sırf elde tutmak için, bekaretimi vermeyim ama her haltı yapim diyorsan senin saflığın bu.
Peki böyle biri biriyle ciddi düşünür mü sence benle veya başkası
Kimse böyle bir adamla ciddi düşünmez. Bu şahıstan kimse ile ciddi düşünmez. Amac belli. Ver bana kullanayım. Herkes kendi yoluna kafası.
Bazen öyle diyorum sonra benle bu kadar iyi geçinip herhangi biriyle ciddi yola girerse yine de üzülürüm bana dedi ki seni seviyorum çok ama sen beni daha çok seviyorsun
Seni mikene kadar bunu der. Hatta şunu da der. Ciddiyim sen evlenmek istediigm kadınsın da der. Mikince de g. t gibi ortada bırakıp lazım oldukça mikmeye gelip gider. Fb modunda takilir. Hikayen bu. İster kabul et ister etme
Başkasıyla ciddi olur mu böyle biri hep böyle mi kalır
Bundan sanane. Adamın amacı seni mikmek. Özeti bu. Olsa ne olmasa ne. Sen kendine odaklan
Ya kendime odaklıyım ama şöyle düşün bak başkasıyla ciddi olsa senle böyle olsa zoruma gider mi gitmez mi birde diyorum ya biri yan yana görse buna nasıl baktın der
Gitmez. Şeyimde olmaz. Zaten ben böyle kalitesiz birini yanımda tutmam hatta senin gibi IQ sorunu olan kızı bende yanımda tutmam sadece becermek isterim. Çünkü güzel alımlı olabilirsin ama s. lksn. a. ptlsn.
Adam da hakkettiğini sana veriyor
Ya ne alakası var ben bu çocukla hiçbir şey yaşamadım o dediğin yalama falan onlar ne bilmem canım dediğin kız sadece öpüştü bu çocuk korkak biri biriyle beraber olup sorumluluk alacak biri değil
Öyle ya da böyle. Amacı belli. Yanına yakışmayan bir tipi halen tutuyorsan ve birde bu adam seni becermek isteyen adamsa ben ona kusur bulmam. A. ptl olana kusur bulurm
Anlıyorum ama benim demek istediğim mesela bu sadece benle mi böyle yoksa genelde mi böyle onu anlayamıyorum
Bu çocuk gidip ona vermeyen biriyle mi olur
Bunu mu demek istedin
boş ver sen gwrcektende maaaalsin. Bir halt anladığında yok. Yanina almışsın tipsiz mahlukatı, Halen planlar peşindesin. Aklın kalmamis. Saffflikta zirvedesin
Of asıl sen malsın ya sanki ortada mı kalmışım mal gibi konusuyon ilişki yaşamadığın belli aynen kimseyle öpüp dokunmayacaksan git kanka ol görücü usulü al ya
Geri kafalı
Sen tam biirr malssn
Sevgilinle sevdiğinle illaki yaparsn bir şeyler.
Ama cinsellik yoksa ben yokkum deyip. Sadece cinselllik üzerine kurulu ve kullanmak amaçlı birine karşı bunu göre göre devam ediyorsan asıl bu geri kafaliliktir
İşte sen böyle anlamışsın ilişkimizi böyle bir ilişki değildi 2 yıllık ilişki hem içim rahat ben kendimi kimseye kullandırtmadım bi şey yapmadım
Tamam da şu cümle maksadı ortaya koyuyor.
Yakınlaşma yoksa ben olmam.