Onu nasıl pişman ederim?

Arkadaşlar dün 2,5 senelik ilişkim bitti. Artık benle ilgilenmemeye terslemeye başlamıştı. Konuşalım dediğimde bir kez olsun istemezdi. Benimle dalga geçti en sonunda, çok ezdi onun çok fazla cebinde olduğumu hissettirdim ona. Ayrıldım ondan ama ayrıldığımı bile ciddiye almıyor. Artık hiçbir çaba sarf etmiyordu bizim için eskidense tam tersi. Her şeyi o yapardı. Ben pişman olsun istiyorum. Beni çok üzdüğünü hatta üzüntüden hasta olduğumu söyledim ona. Uzunca bana çektirdiklerini anlattım elveda diyip engelledim. Ancak, bugün ailesiyle birlikte olacaktı belki fırsatı yoktu. Ama ben dayanamıyorum. O benden ayrılsa ben ailemle de olsam koşardım ona barıştırmak isterdim. O beni dönüp aramadı bile. Normal mesajlardan engellemedim ordan da hiçbir şey yapmadı. Sizce ben ne yapmalıyım? Ne unutabiliyorum ne hatasını anlıyor mahvoluyorum artık lütfen yardım edin pişman olsun. Onun için her şeyi yaptım. Sosyal medya hesabım bile yok. Canımı yoluna serdim. Ağlaya ağlaya beni artık üzme diye yalvardım yine dönüp beni aramadı. Bu çocuk nasıl pişman olur. Eskiden beni kırmaktan o kadar korkardı o kadar güzel bir ilişkimiz vardı ki. Ben ona aşık olunca değişti. Ayrılabileceğime bile inanmıyor, ayrıl hadi diyor gülüyor telefonu kapatıyordu. Çok kötüyüm yardım
Onu nasıl pişman ederim?