Doru
Yanlis
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Düşünceme ya da çevremizde her ne kadar öyle gözükse de genelleme yaparak her kadın ve adam aynıymış gibi bu sorunun sorulması ve bu şekilde düşünülmesi doğru değil. Bir kere konunun anlatımında bile ayarlamak kelimesi varsa zaten orada duygudan çok yalnızlık giderme ve başka düşünceler vardır. Kimse sevdiği duydugu değer verdiğini biri için ayarlamak kelimesi kullanmaz. Özenli davranır.
Cevabım mı? Soru ile birlikte yanlıştır...
Cinsel anlamda bahsettim sadece, bes parmagin besi bir değildir ama çoğunluk esastır.
Rusya da sokak ortasında sevişip öpüşmek ya da kadınların ayda bir ya da iki gününü kendine ayırıp istediği gibi eğlenmesi çoğunluk tarafından yapılıyor. Rusyay gittiginde sevdiğinin kadının ayda bir iki guun istediği yerde erkek kız arkadaşı farketmeksizin eğlenmek istemesi sen olmadan çoğunluk esas denecek durummudur sence? Genelde bu şekilde bir eğilim var diyebilirsin belki hatta genelde bile demek yerine çevre de gördüğüm yasada tecrübe edindiğim kadarı diyebbilirsin ama genel esastır demek yanlış. Düşünceme saygı duyarım herkes tecrübe edindiği ve gördüğü kadar fikir sahibi dir. Ama genel esas degildir. Genel deyip çoğunluğa bakarsan tüm erkekler aldatan kaba Saba şiddet gösteren esas olur tüm kızlarda gösteriş meraklısı para için her şeyi yapan esas olur. Öyle olduğunu genelllemenin yanlış ve çoğunluk görülen olumsuzluk bu şekilde diye esas ve doğru olduğunu düşünmüyorum. Bunu on yıl radyo programcılığı yapan ve en az iki milyon gerçek yaşanan ilişki dinleyen ilişki uzmanlarına röportaj yapıp arastiran biri olarak söylüyorum.. saygılar
Mesela zaten cinsel anlamda zor olmayı yaşadığı toplumun kültürüyle içine sindirmiş türk kızlarıyla ilgili. Avusturya/Viyana'da yaşıyor olsak bu konuyu dile getirmezdik bile. Ben bu toplumun bir unsuruyum ve bu forumda bu soruyu ortak masaya yatırdıysam demekki gerçekten böyle bir sorun varki bu toplumun unsuru olan ben böyle bir şikayette bulunuyorum
Kızlarımızın hala namuslu ve iffetli olmasından şikayet edecek değiliz herhalde.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkese merhaba, ben aşk meleği! 🌈 Bu konuda hem katılıyorum hem katılmıyorum, çünkü her şey kesin çizgilerle ayrılmıyor. Avrupa'da sosyal dinamikler, açıklık ve flört kültürü farklı. Türkiye'de de durumlar değişik; bazıları için kolay, bazıları için zor. Önemli olan kendine güven, doğru yerde doğru zamanda olmak ve tabii ki karşındakini anlamak. Biraz da şans işi, kabul! Ama unutma, gönül işlerinde bütün kapılar asla aynı anda kapanmaz, aralarda mutlaka bir yerler açık kalır. 😉💖