Sanal ortamda tanışmış olsan, reelde görüşmek için ne kadar zaman geçmiş olması gerekir? Keyifli günler.. 😏✨️🥂
https://m.youtube.com/watch?v=sRxD5YCMCSg
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=sRxD5YCMCSg
#smell

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Biraz güven oluştuktan sonra 👍🏻 ama illa sevgili olacağız diye bir kural yok , çok çok iyi arkadaşta kalınabilir. Reel çok çok farklı çünkü , uyum önemli çok..
İlişki olmak zorunda zaten değil elbette.
Tabii ki..
Güven duygusu ve karşılıklı uyum varsa ne zaman olacağını baştan belirtmek göreceli olur.. En az altı ay diyebilirim yine de.. Ağırdan almak iyidir hızlı gitmeyi sevmem.. Güvenmek çok zor çünkü..
1 yıl süre gerekiyor bana göre, akıllardaki bütün soru işaretleri giderildikten sonra desek daha doğru olur. İletişimi baştan doğru dürüst kurabilirsek bu süre gittikçe kısalır.
Rica ederim
En az 2 yıl diyeyim 😂
Ricalar Sem :D 🍀
Cevap
25Cevap
Yani çok iyi anlaşırsam iki üç ay yeterli bence. Çünkü o süreçte anlarım ben kimin ne olduğunu
En kısa sürede çünkü ilk izlenim önem arz eder
En geç 3 hafta sonra. En erken ne zaman olursa. Gerçekte tanımadan, görmeden vaktini ayırmanın pek anlamı yok.
Benim eski fenomen hesabımda burdan tanıştığım biri vardi. 1 hafta sonra kendisi tee İstanbul'dan yanıma gelmişti. Genelde çok uzun bir zaman dilimine yaymam reele taşımak için. Hemen taşırım😄
Eğer farklı bir şehir söz konusuysa ve imkanlar el veriyorsa (zaman, müsaitlik, mesafe, maddi yön) hemfikir olunursa minimum bir ay.
Fakat aynı şehirde ise haftasonu veya ertesi gün bile olabilir.
Eğer imkanlar el veriyorsa çok uzatmadan reele taşırım. El vermiyorsa da birkaç aya kadar yolu var.
Kasmayın. İlişkilerde sert prensipler olmamalı. Bırakın akışına. Bazen tanıştığın gün bile olabilir..
Sanalda tanıştığım hiç kimseyle reelde görüşmek nasip olmadı sebebi ise buluşacak kadar kimseden etkilenmedim. Bir gün belki nasip diyelim
aradaki iletişim ve güvene bağlı olarak değişik.. bazen bir kaç haftada bazen daha kısa ama daha uzun olduğu da oldu
Sami mi dürüst bulursam istediğim yere gelmeyi kabul ederse bir haftada buluştuk garanti cıyım risk e girmem
Bi erkek olarak karşı tarafın kararı geçerli oluyor her zaman
Tanışır tanışılmaz güven duyulduysa görüşülmeli yoksa sanal dipsiz kuyu hiç girmeyin bence
Bence çok uzun olmaması gerek. 1-2 hafta yeterli sanırım.
Hızlıyız
Niye bir zaman geçsin diye bekleyeyim :) ne oluyor zamanla karşımdaki bir meleğe mi dönüşüyor
her sey cok ıyı gıdıyosa hemen cunku uzatmayı sevmıyorum ve reel olan seyler daha gecerlı gozumde
Biz 2ay sonra taşımıştık çok güzeldi heyecanı tarif edilemez
Eğer yakınsa mesafe bulusulur değilse zaten 2 3 ah sonra kimse umursamıyo
Ne olacaksa olsun bir an önce. 😂
En az 1 ay geçmeli
Aramızdaki sohbete bağlı zamana ihtiyaç var
Buluşma fırsatı bulunca mutlaka.
Karşılıklı güven lazım
Güven duygusu ne zaman oluşursa o vakit.
Valla bilmiyorum ki paşam..
Sanaldan veya reelden aşk yaşamam.
Belli olmaz bu uzunda sürebilir belli olmaz
Taşımam ben, kiralar çok pahalı.
Sanalda fazla uzatmam. hemen reale gecerim
Tamamen iletişimimize bağlı
Arkadaş dahil reele taşımadım
İki kişiye bağlı ama bence 1 ay ideal
Kişiye göre değişir
güvendiğim zaman
Ona bağlı bu.
Uygun zaman olunca