Wp durumlarima laf etti falaaan tahammülsüz ve yorgunum dedi
Bende bissey diyemedim savaşım bitti dedim sizce atlattirmiyim
Wp durumlarima laf etti falaaan tahammülsüz ve yorgunum dedi
Bende bissey diyemedim savaşım bitti dedim sizce atlattirmiyim
Cevap
4Cevap
Kesinlikle atlatirsin macx 1 ay
Heleki guzel bir kizsan, daha iyisini bulursun
Allah'a şükür güzelim
Ayrıldığım sevgilim tipi normaldi hani ben tipine bakmadım karakterini sevmeye çalıştım ihtimal verdim onunda böyle yapacağını bilemedim bizim büyük sorunumuz var yüzüme bakmıyorsun hicbisey yaptığın yok dedi çıktı 2 ayda olucak şeyler utanmam çok normal aslında o hızlı alışmami istedi
Sürünür inşallah peşimden de ben onda kalır mıyım bilmiyorum onda
Öyle mi dersin hicbisey yapmadım hicbisey sadece çekindim kendi yediğimi kendim ödedim cabalayarak geleyim yanına diye arabası vardı umrumda değildi nefes olsun istedim başka hicbisey yapmadım istemedim bu kadar mı zordu beni görmek ne çabuk bitti umudu cok mükemmel di de ben olmadım hayır değil önceden o beni istese ben istemezdim onu yani o biri tipi Allah herkesi güzel yaratkis ama kafamdaki profile göre değil di de
Aynı yerlerde oturuyoruz bişey olmaz dimi
Doğru söylüyorsunuz o dolanmaya kalmadan ben bu farkındalıkla onda kalamam ama o pişmanlığı görmek isterim numarasını sildim
Aahhahahah teşekkür ederim
Atlatmanin tek yolu yerine yeni birini koymak
İnsanları yarabandimj yapalım bu mu doğru olan
Psikoloji kanallarini dinle yaralari sarmanin en iyi yolu o yaraya iyi gelecek biri ile yola devam etmek
yalan söylyor sana..
Yalan söyleyecek ne var ki adam geçmişimde yaşadığım şeyler beni bu hale soktu dedi ben utandım çekindim sessiz kaldım 4/5 buluşma böyle oldu alışma evresi o da bir anda koptu
Tahammül seviyem çok düşük dedi
Her türlü atlatırsın
2 ayda çok büyüttüm gözümde
Emin ol yakında aklına gelmez
Umarım aynı yerlerde oturuyoruz bişey olmaz dimi
Olacağını pek sanmıyorum yinede dikkat etmekte fayda var içki vs içiyor mu
Yok hayır içki falan yok
Tamam o halde sorun olmaz
Pişman olur mu ki
Gerçi olsada ben orada olur muyum bilmiyorum onu bekleyemem ki görmek istiyorum pişmanlığı tipinde bişey yok diyor herkes diyorum tıp değil benim için neydi onu bende özel kilan anlamıyorum onun biriyle biseyini görmek bana dokunur mu içimde bitince dokunmaz diye düşünüyorum numarasını sildim
Ne yüzünden ayrildiniz ne kadar oldu neler yaşadınız bunlar da önemli
Ben çekingenlik utangaçlık yaptım 4-5 buluşma oldu o da en son sen bakmıyorsun etmiyorsun büyük sorunumuz var konuşmuyorsun bunları dedi patladı bir anda sonra işte ayrıldık
Bana tahammül seviyem çok düşük dedi
Ayrı kal o halde düzelince gelsin gelmezse de senin değildir
Sildim telini de o gelince ben orada olucam mi onu mu bekliiyim o yanimdaan gitmek istedi buna çabaladı kalmak için çabalamadi
Yazarsa cevap verirsin yasmazsa da kendi bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlım, eski sevgilinin bu vibe'ı hiç hoş değil. 🙄 Umarım iyi hissediyorsundur! Atlattırma konusuna gelince, bence enerjini kapıdan baktığında yüzüne gülümseme getirecek şeylere harca. Anlaşılan o ki bu gemi zaten limandan ayrılmış. Kendine iyi bak, enerjini ve zamanını sana değer veren insanlara ayır. 💖 Unutma, kendi mutluluğun her zaman önceliğin olmalı. Bu da geçer, yola devam! 😉✨