Ya ben yakın zamanda evlencem ama kendimi evde çok bakımsız hissediyorum. Ailemle yaşadığım için evde çok rahatım ama evlenince sürekli nasıl rahat olcam🥲 5 yıldır beraberiz bu arada beni makyajsız kaç kere görmesine rağmen her makyajsız görmesinde geriliyorum. Yıllardır dışarı makyajlı çıktığım için kendim de öyle alışığım. Bir de sürekli kıllarımı nasıl alcam ya:( epilasyona gitmiştim işe yaramadı parayı ayarlayabilsem başka yere gitcem de sürekli jilet yapmak falan pff. Bir de genetik olarak göğsümde de kıl çıkıyo mesela bunu görmesini istemem falan da evde de sürekli saçım başım yapılı pürüzsüz vücutla oturcak halim yok. Evli arkadaşlar nasıl oluyo bu durumlar?
Evli kadınlar kişisel bakımına sürekli nasıl dikkat ediyor?
Sabah uyanıyorum bir keyif kahvesi, bebişle ilgilen kahvaltı falan azıcık mutfağı toplayıp hop makyajımı yapıyorum müzik açıp saçlarımı ya doğal bırakırım ya arada fön çekiyorum. Evde genelde bende Dilan Polat gibi pijama ile geziyorum 🤣 Ama böyle alt üst takım gibi olan pijamalar varya sportif hani öyle veya genelde hep evde elbise giyerim tek parça çok rahat oluyor. Kıl tüy olayına gelince merak etme eğer orman gibi değilse vücudun zaten eşin soğumaz. Ben zaten bekarken de hep süslü biriydim eşimi de ikna ettim akşamları karşılıklı cilt bakımı yapıyoruz. 😅
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaaaa çokk tatlııı 🥰 ben de bebiş çok istiyorum ama kendime bakcak zamanım kalmazsa diye de korkuyorumm. Bu arada maalesef biraz orman gibi kıllarım😂😂 kol bacak falan yine idare ediyorum da göğüs kılları bana bile çok itici geliyo ona nasıl gelir düşünemiyorum bile🥲😭
Kalır kuzum ya abartıldığı gibi çocuk senin yaşamını engellemiyor korkma ben kucağımda el kadar bebekle üni. ve 2 tane kurs bitirdim. Evlenince lazere gidersin bence erken anne olmak istiyorsan doğumdan sonra git çünkü gebelikten sonra yine tüylenme olabiliyor lazer sonrası
Ay cok sevindim herkes sanki cocuk dogunca hayattan kopuyo gibi konustugu icin oyle bi algi var. Evet ya dogumdan sonra tekrar cikma olayini ben de duydum ama o zamana kadar jiletle idare etmek de cok zor olur of. Agda epilator falan da yapamiyorum cokk hizli cikiyo killar direk jilet vuruyorum:/
Endişelenmee! Sakinleşir misin az. Bence dert edeceğin şey bu değil seni her halinle seven biriyle hayatini birleştirmek olsun. Umarım öyle birine denk gelirsin. Seven insan hiç böyle şeyleri umursamaz ki seni her halinle sever.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Askim zaten erkek arkadasim diyo ki ben senin hic bi seyinden igrenmem senden sogumam takma kafana ama kendim rahat etmiyorumm yanında kendimi bakimsiz hissrtmek istemem😭
Kendi çalışıyorsa kendi parasıyla çalışmıyorsa ya da yetmiyorsa kocasının parasıyla bakıma gidiyor lazer kuaför tırnak parfum makyaj spor diyet şık giyim aksesuar falan
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa lazere gitmem lazım ama biraz zor şartlarda evlencez buna para ayırabilir miyiz bilmiyorum da işte:/
Saçım 2-3 yıldır sarıydı alıştıra alıştıra koyu renge geçtim uğraşamayacağımı bildiğim için falan. Böyle en azından boyayla uğraşmama gerek kalmıyo sadece keratin bakım kesim falan😂 ama kıllar beni çok yoruyo yaa
Lazer pahalı iste askim hastaneye gitmeyi dusunuyodum ama gogus gobek falan yapmiyolarmis galiba biri oyle dedii. İstanbul'da alexandrite yapan onerebilcegin bi yer varsa onerilere acigim
Görmemesi imkansız illa birgün bakimsiz görür, kendini bu kadar paralama evlendikten sonra çoğu kendini salıyor, benim eşim zayıftı göbeği yoktu benim göbeğime laf ederdi şimdi kendisi göbek bağlayınca erkek adam göbekli olur diyor çok komik ya bahaneye bak , neyse insaAllah sizde öyle olmaz bakımlı olmak güzeldir
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay benimki simdiden gobekli sctm ben desene😂😂 lazere gitmek istiyorum gormeden kurtulayim diye de pahali iste.. calismiyorum da
Onun gtndeki kıllarıyla tanışınca bunları yok sayarsın knka djshshdh
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ask coktan tanistim hsndkdöfldl bu yuzden ben ondan sogumadim tabi. O da benden bi kıl yüzünden soğumayacağını söylüyo da göğüs konusunda çok takığım görse beni kadından saymayacak sanki öyle dert ediyorum
Hem tüy hem kıl.. hepsi tüy olsa asla dert etmicem ama siyah siyah ve pek az da değil :( ya lazere gidiyoken de tüm vücut gitmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalanmış tek bölge mi gitsem napsam pf
Hastanede yaptırmak istiyorum alexandrite gideyim de etkili olsun diye. Ben de geçen sene paket almıştım 3kdı ama asla işe yaramadı hepsi çıktı işte pf. Tekrar güzellik merkezine gitmek istemiyorum hastanr de paket yapmıyomuş galiba. Yakınım gidiyo öyle dedi