Evli bir kadın her gün bakımlı olmak zorunda mıdır?

#orkide
Evli bir kadın her gün bakımlı olmak zorunda mıdır?

#orkide
Hayır, evli bir kadın her gün bakımlı olmak zorunda değildir. Bakımlı olmak, bir kişinin tercihlerine, yaşam tarzına ve günlük rutinine bağlıdır. Bazı kadınlar, günlük olarak makyaj yapmayı ve bakım ritüellerini takip etmeyi sevse de, diğerleri daha doğal bir görünümü tercih edebilir. Evli olmak, bir kadının nasıl göründüğüne veya nasıl giyindiğine dair ek bir baskı veya beklenti yaratmaz. Evli bir kadın, kendini mutlu ve güvende hissettiği şekilde giyinebilir ve kendisini en iyi hissettiren bakım rutinini uygulayabilir. Ancak, bazı durumlarda, özellikle iş görüşmeleri, özel etkinlikler veya özel toplantılar gibi durumlarda daha profesyonel bir görünüm tercih edilebilir. Bununla birlikte, evli olmak bu tür durumlarda bile bir kadının kendine olan saygısını korumak için kendisiyle ilgilenmesi gerektiği anlamına gelir.
Sorumluluktan bakım yapılmaz ki ihtiyaçtır bu öz saygıdır. Herkes bakımlı olmalı kendini seviyorsa ancak iş yoğunluğu stres gibi nedenlerden bazen kendimizi saldığımız olabilir bunu da anlayışla karşılayacak ve ruh halimizi de anlayıp yanımızda olacak birini seçmişsek bir sıkıntı olmaz zaten
artık rutinleşmiş olmalı bazı bakımlar, yoksa her gün aynı enerjiyle aynı motivasyon ve istekle yaşanabilecek binbir çeşit şeyle bunu her gün mecbur kılmak imkansız ve acımasızca. insan bin türlü ruh haline girebiliyor.
Hayır elbette kim diyor ki böyle bir zorunluluk olmalı diye. Birisi de gelip gözüm kaymasın demiş. O kadıncağız eminim ne kadar bakımlı da olsa bu zihniyetteki bir insan her halükarda bakar.
Cevap
22Cevap
Bu bir zorunluluk değil aslında.
Kadının başkasının nasıl gördüğü değilde kendinin nasıl istediği , kendine neyi yakistirdigidir.
Sonuç olarak erkekte kendine bakmalı, kadın kadar olmasada.
Kişisel bakımına özen göstermeli vb.
Dediğim gibi bu bir zorunluluk durumu değil.
Bu kişinin kendine verdiği önemi gösteriyor.
ne alaka ya ayıcıklı pijamaları giyip çoraplarımın içine paçalarımı sokamayacaksam miyopi gözlüğüm gözümde saçlarım ev topuzu üzerimde peluş sabahlığım ev terliklerim sıfır makyaj rahat rahat dolaşamayacaksam ne anladım ben bu evlilikten esaret gibi 😒
Her gün bakımdan kastımız ne ki
Her gün full makyaja sokağa çıkar gibi giyinmeye gerek yok ama temiz olmak düzgün giyinmek önemli
Mümkünse o diz yapan pijamalarla evde gezilmemeli
Duşunu alıp taytını tişörtünü giyse saçını derlese toplasa yeter
Evli kadın var evli kadın var, her zaman bakımlı olamiorum ama o kadar işin içinden cikiorum ki bakımlı olanlar imreniolar 🤣🤣 yine de benim tırnağım olamazlar 👑
Hayır. Erkek veya kadın fark etmez bence. İnsanın bakımlı olması lazım.
Kadın! Evli bekar hiç fark etmez her gün kesinlikle zaten bakımlıdır ve bu bakımı başkaları için değil sadece kendileri için yaparlar
Aynen önce kendisi için yapmalı. Aynı şey erkek içinde geçerli.
@BubiiKızınYedeği yok erkek milleti neden anlamadım hiç kadınlara yakışıklı şık görünme derdinde
E beğenilmek istiyorlardır
@BubiiKızınYedeği bakım yaparak (kıyafet saç baş sakal bıyık) beğenileceksem kalsın, insanlığıma, hoş görüme, zekama duygularıma bakım yapılmasına gerek yok böyle iyiyim
İkisi de olmalı bence
Her gün ekstra özenli ve bakım mli olması zor hele ki ev hanimiysa. Ama kendini salmadan tertipli düzenli standart bakımlı ve kadınsı olmali
Tabiki önce temiz sonra bakımlı olmalı kendisine saygıdır bu
Hiç bir kadın hergün bakımlı olmak aorunda değildir
Öyleyse erkekler de her gün bakımlı olsun her şey karşılıklı
Çok fazla bakıma gerek yok ama her insan temiz olmalı
temel bakim şart herkes için. ama ekstrasını kendi bilir ister yapar ister yapmaz
Evlilikle alakasi yok her kadın bakımlı, en önemlisi temiz olmalı
İnsan he daim kendince bakımlı olmalı, önce kendine saygı.
Zorundadır diyemem amam müşkül durumlar hariç evet bakım her zaman önemlidir
Hayır ya ben rahat bir insanım mesela tutupta evde makyajlı özenli olamam
Sağlıkla ilgili bir sıkıntı yaşamadığı sürece kadın da erkek de bakımlı olmalı bence.
Başkası için değil kendini seviyorsa zaten bakımını bırakmaz
Pürmakyaj değil tabii ama eli yüzü düzgün, hoş görünmeli bence.
Zorundalık değil, evlisi bekarı da yok bu işin, kadın her zaman bakımlı olmalı
Ben isterim şahsen her zaman gözüme güzel görünmeli
Kendine güven bakımla başlar da bazıları b.. k çıkarıyor
Bekar olsan da her gün bakımlı olmak lazım, kendine saygından
Her insan bakımlı olmalı cinsiyet fark etmez.
kadın cicektir bakımlı olması lazım erkek ormandır :)
Erkek böcektir ahahahah
Iyyyy nesi faydalı
Bunun evlilikle alakasi yok kendini seven her insan kendine bakmak zorundadir. konunun makyajla alakasi yoktur temiz blr cilt mis kokmak sik olmak yatarken bile.
Evet ablamda anemde bakımlıdır ikiside evli 😇
Hayır tabi ki de
Arada insan kendini salabilir ya
Genelde bakımlı olmak ve aile denilince kadın ön plana çıkıyor. Oysa bakımlı olmak hususunda erkeğin de hassasiyet göstermesi beklenir, değil mi?
genel olarak bir seviyede olsa iyi olur tamamende salivermesin
hayır tabi ki insan evladıyız sonuçta bizim de bakımsız olduğumuz zamanlar olabilir
Kendi için evet güzel olmak onunda hakkı Avrupadakilere bakıyosun Gençlerden Daha güzeller
Dışarda bakımlı evde temizlikçi gibi geziyorsa sorun var demektir
Bana bakımlı olsun ya 😂
Paspal olması hoş olmuyor ne o koca karı gibi..
Evli değil kadında erkek de bakımlı olmalı
Hayır bu bir zorunluluk değil
Bir kadın her zaman bakımlı olmalıdır ✨
Evet evli bir kadın sürekli bakımlı olmak zorunda eşini memnun etmeli
Sağlıkla ilgili bi problemi yoksa evet.
Bekarlardan daha bakımlı olmalılar.
kendini seven kadın bakımlı olur
Kimse her gün bakımlı olmak zorunda değil.
Olsun ki gözüm kaymasin
Kendi için bakımlı olsa iyi olur
Evett
Neden olmak zorunda olsun yahu, harbiden eziyet
Genelde bakim şart
Evet
Zorunda değil.
yoo gerek yok
Evet
Kocasına bağlı
Değişir duruma göre
Evet
Degildir
Evet
Evlimisin bekarmi cokm merak ettim şimdi 🤔
Evliyim ve hep bakimliyim eşim beni aldatsin istemem
Evet neden bunu yazdınız bende onyuzden merak ettim.. tahmin etmeliydim.👍 Allah bozmasın yaaa
Ama evliliklerin neryee evrilecegi hiç belli olmuyor.. uzun bir maratonn gerçekten
Evt öyle amin darısı olmayanların başına tabi istiyorlarsa
Siz yenisinzi herhlade daha umut dolu 😄👍
Hyr 10 yıl oldu benim evlilik
Himm benimle birsiniz.. ama siz de. hic sorun olmamış gibi... hayret
Evt bir birimizi sıkmıyoruz hiç
Herkesin özel. alani olmalı.. evet bu önemli.. onun dışında aile olmak zaten çok güzel.. valla iyimis 👍
Evt öyle o istediği arkadaşıyla görüşe biliyor bende öyle
Özel hayatalr olmalı ayrica.. ama. ortak bı sosyal alanda. olmali... istek attım size
İstek gelmedi ben attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?