Hemen bir olayda trip atma küsme nedenn bu kadad alınıyorlar ben küsüyorum o da bana küsüyor mesela
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılSizin kuşağın kızları adına cidden üzülüyorum biliyor musun sizin yaş grubu erkekler bir acayip ya ben erkek olduğum halde dayanamıyorum ağızlarına birer tane çarpasım geliyor mız mız hareketler şımarık şımarık tavırlar kız gibi tripler nazlanmalar erkek dediğin biraz ağır olur ya bir duruşu sertliği ağırlığı olur bunlar cikletten çıkan sticker gibiler.
14 Yorumla
Soran+1 yılAbi gerçekten çok güzel ankatmışsın jsjskwöa brn bunh dedim diye nasıl linç yedim anlatamam
- +1 yıl
Linç atanlar kimler bu arada? Ya biz böyle gördük doğrusu da budur tabiat gereği kadın biraz nazlı olur hassas olur erkek de ağır olur sert olur zaten dengeyi kuran bu zıtlık.. bak yine yükseldim
Soran+1 yılAbi yorumlara bak 2 3 kişi var öyle özele gel sana erkek kim gmstwreyim siz de kadınlığınızı bilin falan
- +1 yıl
Merak ettim abi dur bakayım hemen
En İyi Cevaplar
+1 yılPrenses denmez, olması gereken bu. Eğer bir kadının, en ufak saygısızlığın affedersek; bu saygısızlık daha da büyür gider. Asıl affeden erkek, ezik prensesdir.
37 Yorumla
Soran+1 yılSaygısızlıktan bahsetmiyoruz beyefendi siz konuyu bu yöne çekiyorsunjz
- +1 yıl
Başka türlü hiç bir erkek, öyle küsmez. Lakin seni de anlıyorum, saygısızlık yapsanız da kendinizde suç bulmazsınız. Türk kadınlarının, temel özelliğidir bu
Soran+1 yılKonuyı kişisel eleştiriye niye çevirdiniz anlamadım ama ben kimsyee saygısızlık yapmam en tahammül edemediğim şey saygızılıktır her zaman sevşyemi korurum ki haksız olursam özrümü de dilerim ama sizin bu suçlayıcı ve takık tavrınızı anlayamadım
- +1 yıl
Neden küstü peki?
Soran+1 yılburada oturup ilişkimi anlatmayacağım tabi ki ama önce kusura bakma diyip sonra küstü bu da mı benim hatam
- +1 yıl
Ben bu zamana kadar, haksız yere kadından küsüldüğünü ne gördün ne duydum.. Kadınlara mahsustur, durduk yere ilişkiyi bitirip kötü çocuğu tercih etmek.. Yoksa erkeklerde , görülmez
Soran+1 yılHemcinslerinizi ne güzel koruyorsunuz kimin ne yaptığını bilmeden sizin bu dediğiniz düpedüz önyargı başla bir şey değil
+1 yılSorma ya trip atmalar, küsmeler, ilgi ve iltifat beklemeler. Erkeklerin erkek adam olduğu dönem de çocuk olmuşuz, yetişkin olduğu dönemde prensesligine denk geldik
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabasının prensesi olmuş hepsi çıt kırıldım o kadar hassas erkek mi olur manikür pediküre götürmek lazım bunları 💅
61 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Benim gibi flörtöz birinin hayatında da dönüp dolaşan bir soru bu, ha? 😄 Ah, erkekler! Bazen koca bir çikolata gibi tatlı, bazen ise neden yediğini bilmediğin acı biber gibi. 🌶️ Asıl mesele hepimizin zaman zaman prenses moduna girmesi. Erkekler de dahil, hepimiz sevildiğimizi ve değer verildiğimizi hissetmek istiyoruz ve bu bazen küçücük şeylerde bile alınganlık yaratabiliyor. Önemli olan bu küslükleri uzun metrajlı dramalara dönüştürmeden, konuşarak ve anlayarak çözmek. 😉 Çiftler arasında küçük atışmalar kimi zaman ilişkiyi canlı tutabilir ama anahtar kelime iletişim, unutma! 🗣️❤️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence de değiştiler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiyr erkek senin nazını tribini ceksin ki o da sana karşılık veriyor işte senin nazını tribini cekmek zorunda degil sen prenses degilsin padisah kızı degilsin sen de olan vajina meme baska kizlarda da var yani kendinizi niye bu kadar yükseltiyorsunuz boştan boşa senden cok var ortalikta hepiniz de aynısınız hiç biriniz de bir ise yaramiyonuz orasi da ayri tabi
50 Yorumla
+1 yılErkegin de kalbi var. Sadece senin kalbin yok. Kusmek prenseslik degildir insan evladina has olan bir davranis bicimidir. Diger geri kalan seylere gelince erkek kadin eşit. Kusmeye gelince eşit degilmi?
71 Yorumla
Soran+1 yılElbette bir şeylere kırılabilir benim dediğim bu değil iki insan tartışır önemsiz meseleden kadın iki güzdl sözde zaten barışır tribi geçer ama erkekler kadınların naz yapmasını bile izin vermiyor bunu bile elimizden alıyorlar ciddi bir mesele olur elbet kırılır ama her şeyere her gün küsülür mü ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılTavır alıyoruz
En baş ben
Telli babaya döndüm benden ayrılan hemen birini bulup evlenir
Anlamıyorum
Suçumuz ne
Kıza güveniyorsun sana öyle bir hançer vuruyor ki hayatın biter
Bu hayatta tek bir bir kızın nazını çektim onu halen seviyorum
Aşığım ona
Beni aldattı evlendi çocuğu oldu
Her dakika aklımda ama bana yasak
Artık bir kızla sevgili oluyorum bakıyorum beni kırdı olmaz deyip ayrılıyorum
artık üzülmek istemiyorum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. 😂😂 Sana hak verdim ya. Hayatta hiç zorluk çekmediler herhalde.
00 Yorumla
+1 yılHer yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır bebeğim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Prenses veya değil canlılar yaşam koşullarına adepte olmak için bir süreç içerisindedirler. Geçiçi bir durumdur umarım
011 Yorumla
Soran+1 yılUmarımmm
Soran+1 yılBen bir konuda sinirliysem tartışırkem küsen de dahil mi buna
Soran+1 yılEvet bence de yakışmaz küsüp arsyıp sormamak mrtsk etmez mi insan kızgın kırgın olsa da etmeli
Soran+1 yılNe kadsr tartışsan da ertedi gün insna yazar nasılsın iyi misin diye bemim bahsettiğim buydu
Soran+1 yılİşte değer vermiyorsa da kapı orada
Soran+1 yıl😂😂👍
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDevir değişti erkekler artık taktik değiştirdi ne çekecek trip falan hücuma hücumla karşılık veriyor cekikecekse o benimkini çeksin hesabı tabi nede olsa kız nüfusu patladı artık onlar arıyor 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılKüsünce niye küsüyoz, küsmeyince duygusuz odun oluyoz bilemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse size duygusuz demiyor küsünce duygulu mh olduğunuzu sanıyoesunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana öyle denk gelmiş yoksa biz masaya vurursak her yer inler ,😂 aşırı maço oldu bu 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılAy evef fazla maço oldu dnmsös
Onlar erkek değil dostum. Geyler neden trip atıyor demen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılPrenses erkeklerin soylarını tüketecek güçlü argümanlarım var
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılküsene küsülmez ama barışmak için ugrsan erkek maldır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAlternatif bu kadar fazlayken kimse kimseden yalvarmasını beklememeli
00 Yorumla
+1 yılKızların en büyük derdi maalesef öyle biz eril olduk sakal kaş bıyık aldıracağım komple şimdi yeto
00 Yorumla
+1 yılonlarda insan ya hani küsüp trip atabilirler bunun cinsiyetle alakası yok
01 Yorumla
+1 yılKüsen erkek kadınsı erkekmiş araştırdım
İçten içe öyle oluyormuş gerçek bu01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEe eşitlik isteyen sizdiniz! Çekin şimdi nazımızı. 💅💅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSimülasyon hata veriyor. Artık erkekler kız gibi davranmaya başladı 💅🏾
11 Yorumla
Soran+1 yılEvetttt tam ya tamm
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz yarattınız bu erkekleri narsist kadınların kırılgan erkekleri
05 Yorumla
Soran+1 yılBen narsist değilim ama her gördüğüm erkek fazla alıngan bu sıralar
Cevap sahibi+1 yılBir narsistin elinden geçmiştir o erkek
Soran+1 yılBenim suçum ne peki
Cevap sahibi+1 yılSenin suçun yok karşındaki erkek fabrika ayarlarına dönmeden manita yapmaması lazım. Onuda yapmıyor muhtemelen sürekli arayışta. Bu tip kadinlarda, erkeklerde genelde psikolojisi bozuk oluyor. Kendiyle daha çok vakit geçirmeli insan
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılGaliba tahtımıza göz diktiler 😄
11 Yorumla
+1 yılİlgi ve sevgi bekliyoruz hayatımız yeterince boktan olduğu için genelde ilgi ve sevgi almamış oluyoruz biri de bizi onemsesin derdindeyiz ama anlatamiyoruz
00 YorumlaErkeklerin dişil enerji bu ara bizlerden fazla düşmüyor aksine gittikçe yükseliyor işin sonunda ne olur bilemedim fmslföödödödög
04 Yorumla
Soran+1 yılDhkskslalaş biz evlenme teklifi edicez o da bize kalıcak dnsmöaa
Soran+1 yılBu gidişle ben de şaşırmam dnmsöaşaş
+1 yılSana oylesi denk gelmiş haberi bile olmadan yol ver gitsin
05 Yorumla- +1 yıl
Bekle bitti
- +1 yıl
Farketmedigini farkettim 🤷♀️🙋♀️
+1 yılSenin buldukların öyledir
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi mi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılŞansıma tüküreyim
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBiz kiskaniyolar ondan dir 😅
19 Yorumla- +1 yıl
biliyordummm😂😂😂
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Ben oje surmeyi bilmiyorum diğer kizlar ilgilensin seninle
- +1 yıl
👍 .
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılYaptırcaz tırnaklarını
11 Yorumla
+1 yılTrip kadına yakışır erkeğe değil
01 Yorumlaaskere biz kızlar gideceğiz yakında
01 Yorumla
+1 yılBilmem her erkek aynı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKavga et rahatla ben öyle yapıyorum içime atamam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir etek giymedikleri kaldı cidden artık
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen öylesine denk gelmişsin.
(Tripcan)
😀00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDevir değişti tabi rollerde degisti
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocuk gibi oluyo bazilari
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnan anlamadık mutasyona uğradılar birden
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizde öylesini istiyorsunuz
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılYok yok inanın prenses her şeye küsen erkek istemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılAma herşiyiniz kabul eden istediğinizi yapan erkek istiyosunuz
Soran+1 yılKendi düşüncesi olsun ama kısıtlamasın bunu istitoruz çok basit aslında
Cevap sahibi+1 yılÇok ince bir çizgi o istediğiniz her erkek yapamaz
Soran+1 yılNiye tüm erkekler kısıtlamayı mı seviyor
Cevap sahibi+1 yılKısıtlama değil olay biz olaylara erkek gözüyle bakıyoruz gerçekleri söylüyoruz siz bunu kısıtlama olarak görüyorsunuz
- +1 yıl
Erkeklerin düşüncelerini boş ver
Cevap sahibi+1 yılİşinize gelmiyor
Soran+1 yıl@Dreplyqwert gerçekten ne anlatsam boş duvara konuşsam anlardı haklısınız
Cevap sahibi+1 yılAnlamamaya devam edin siz
Soran+1 yılBunu bile yanlıi anlamışsınız ne diyim geçmiş olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar kadın gibi değil ki...
042 Yorumla
Soran+1 yılErkekler adam olsa biz de kadın gibi olucaz ama nr yazık ki işte...
Cevap sahibi+1 yılYaaa... Hemen muhalefet etmeyi seviyorsunuz. Şom ağızlı kadın çok!
Soran+1 yılSiz tartışmagı bu seviyeye getirdiğiniz üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılEleştirimi yazdım ve görüşümü sonuna kadar savunuyorum. Ancak benim görüşüm sana batmış.
Soran+1 yılBana batan bir şey yok kadınlar kadın gibi değil ne demek ayrıca ne kadae bağnazsınız
Cevap sahibi+1 yılYalan mı kadınların çoğu kadın gibi davranmıyor. Erkek Fatma gibi yönetmeye çalışıyorsunuz erkekleri? Yalan mı?
Cevap sahibi+1 yılİstiyorsan daha fazla laf yazayım. Ancak hazmedemeyebilirsin.
Soran+1 yılBu durum sizin prensesliğinizden kaynaklanıyor işte sorumun cevabı burada daha fazla konuşmaya gerek yok ki hazmetmek falan bunlar naskl hadsizce cümleler düzgün üslupla konuşamoyor musunuz bırskın şu mahalle ağzını
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin beynini bik bik bik bik çenenizle mahvediyorsunuz.
Sen kimsin de bana had öğretmeye kalkışıyorsun? İlaveten demekki doğruları söylemişim ki ve yaran var ki gocunmuşsun. Yerinde olsam kendi yaramı sarardım.
Soran+1 yılGerçekten üslup sorununuz var ben istesem de bu kadar çirkinleşemiyorum kusura bakmayın çok şükür bir yaram yok fikrimi söylüyorum siizn gibi ama eğer siz bu düşüncedeyseniz sizin yaranız var demektir siz de prenseslerdensiniz demektir ki bu kadar mesele haline getirdiniz ayrıca hemen sen kimsin ki gibi davranışlara da girmeniz çok yanlış siz de ingiltere kralı değilsiniz dimi
Cevap sahibi+1 yılAsıl üslupsuz konuşan kişi sizsiniz. Ben de size tepki gösterdim.
Cevap sahibi+1 yılBir de utanmadan siz prensessiniz diyorsunuz.
Soran+1 yılSizin gibi biri daha vardı en iyisi onunla konuiun birbirinizi en iyi siz anlarsınız gerçekten sizin gibi seviyesiz laf edenlerle uğraşamayacağım
Cevap sahibi+1 yılOysa ben size özel olarak kadınlık bilmiyorsunuz demedim. Kadınlar kadın gibi değil ki diyerek genel bir yorum yaptım.
Soran+1 yılBen de genel bir cevap vedm siz kişiselleştirdiniz
Cevap sahibi+1 yılAsıl seviyesiz laf eden kişi sensin.
Cevap sahibi+1 yılDüzgün konuşursan düzgün cevap alırsın.
Soran+1 yılCevaplardan belli oluyor beyefendi uzatmayın lütfen herkes görüyor kimin ne kadar seviyesiz olduğunu
Cevap sahibi+1 yılÜslup sorunu olan bir kadınla daha fazla konuşamayacağım. İyi günler
Soran+1 yılSizin yorumunuzla aynk seviyede cevso vermeye çalıştım siz düzgün yroum yapsaydınjz düzgün cevap alırdınız size nasıl davranılmasınj istiyorsanız karşınızdakine öyle davranın hala saygımu bozmuyorum siz diyoum ama siz bunu bile algılayamıyorsunuz
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim benim için büyük lütuf😂
Cevap sahibi+1 yılHalen yazıyor yaaa
Soran+1 yılNezaketinize teşekkür ettim beyefendi istediğim şekilde de yazabilirim iyi günler
Cevap sahibi+1 yılSen bu çeneyle erkekleri kendinden soğutursun
Soran+1 yılHakedene hakettiği gibi davrandığım her şeye evet demediğim hakkımj savunduğum için mi bunun için giden zaten gitsin tutan yok
Cevap sahibi+1 yılSonra buralarda ağlarsın.
Cevap sahibi+1 yılÇenesini tutamayan bir kadını hiçbir erkek istemez.
Soran+1 yılAğlanmıyorum birincisi rahatsız olduğum durumun sebebini soruyorum siz otur otur kalk kalk bir kadın isteyebilirsiniz ki hiç şaşırmadım ama kimse benim düşüncelerime ve konuşmama engel olamaz diyecek lafınız kalmayınca bakıyorum k çok genel yorumunuz kişisel saldırıya dönmüş sizin gibi bie zihniyetle zaten olmam bu da ikincisi
Cevap sahibi+1 yılDahası üslup hatalarından dolayı özür dilemen gerekir.
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilemeyi biliyor musun?
Soran+1 yılBen haksızsam özrümü dilerim zaten ama siz ağlarsın çeneni tut kadın kadınlığını bilsin gibi höt höt konuşursanız burada siz özür dilemelisiniz ben size hakaret etmedim üsluba girdim sizi eleştirdim diye özür dilemeyeceğim görünüyor zaten neyin ne olduğu daha fazla kişisele dönmesin konu kompleks yapmayın siz de
Cevap sahibi+1 yılBen kompleks yapmıyorum. Sizin tepkilerinize tepki gösteriyorum. Kompleksi siz yaptınız.
Soran+1 yılBelli oluyor beyefendi çok belli oluyor 😊
Cevap sahibi+1 yılBen konuyu kapatmıştım. Fakat lafa laf cevap vermek adetiniz olsa gerek ki ben de size cevaplar yazdım.
Soran+1 yılSizin adetiniz sanırım bu kendi düşüncelerinizi benim düşüncemmiş gibi lanse etmeyin lütfen tabi ki de düşüncelerimi söyleyeceğim bu benim hakkım
Cevap sahibi+1 yılHep bir savunma psikolojisi...
Soran+1 yılSizin gibi erkekler yüzünden maalesef...
Cevap sahibi+1 yılSusmayı öğrenin biraz. Kadınların çoğu susmayı bilmediği için kaybediyor.
Cevap sahibi+1 yılDır dır makinesi gibi çalışıyor kadınların çenesi, ondan sonra da erkekler şöyle böyle.
Soran+1 yılErkekler de karşısındakinin kadın olduğunu unuttuğu için kaybediyor maalesef kendimi savunmam sizi rahatsız etmiş anlaşılan
Cevap sahibi+1 yılHe canım he... İşim gücüm yok, senden rahatsız olmuşum. Şurada demokratik bir tartışma yapıyoruz.
Soran+1 yılPek demokratiktik olduğu söylenemez aiz çirkinleşiyorsunuz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılay size de ne yapsak beğendiremiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTripli erkoyu idare etmekten t. şşaklarım çıkacak
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok haklisin 20 yil oncr boyle degildi bu jsler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. İlgi sevgi bekliyoruz ondan
03 Yorumla
Soran+1 yılAma şöle düşünün o an ben kzıgınım ve küsmüşüm ama sizin umrunuzda değil siz de küsmüşsünüz normsl mi
Soran+1 yılSorumda da ben ksütüğüm zaman küsenden bahsediyorum zatsn eveg kırılacağı bir şey olur tabii ki ilgiöi gösteririm ama kısasa kısas hiç hoş değil
+1 yılAskere gitmemiştir daha
04 Yorumla
Soran+1 yılYa da bedellidir dnmsçsşs
- +1 yıl
Komik mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman dans
Devir değişti
03 Yorumla
Soran+1 yılBir çiçek almadığımız kaldı
Soran+1 yıl😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılne alakası var
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok alakası var eskiden erkekler gönül almaya çalışırdı ilk adımı atardı şimdi ama aşırı dişil enerjili prenses hef şeye alınanlarla dolu etraf
- +1 yıl
ben hıc oyle olmadım olamamda ya cıdden ne alaka
+1 yılAynen bir de sucu sana atıyorlar..
00 Yorumla
+1 yılOnlar erkek değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar prens yaş ondann
00 Yorumla
+1 yılNarsizm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m +1 yılOlabilir
00 Yorumla Engellemelik boş çar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdikiler böyle
00 Yorumla
+1 yılHaketmişsindir
011 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah siz mi karar veriyorsunuz buna ne kadar bağnaz bir düşünce ya
- +1 yıl
Yani biz trip atıyosak hak ettiğiniz bişeye trip atarız hocam
- +1 yıl
Tamam sıkıntı yok cevap vermedim say
Soran+1 yılCevap verdiniz ama benim de cevaplama hakkım doğdu konu ne bilmeden yorum yapmayın
- +1 yıl
Ozaman konuyu yazsaydın bacım yazdında ben mi tersledim
Soran+1 yılKonuya göre değişir yazabilirdiniz
- +1 yıl
Yoo
Soran+1 yılAyy uğraşamayacağım
- +1 yıl
Sen bilirsin hocam ama sana bi tavsiye veriyim ozaman
- +1 yıl
Hocam sana trip atarsak senden ilgi bekleriz
- +1 yıl
Azcık ilgi gösteriver ne bilim hoşuna giden şeyler yap