Kişilik & Karakter Erkekler neden prenses gibi davranıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor ulan trip atan erkek mi olur Güncellemeler+1 yıl süper soruuuuuu Erkekler neden prenses gibi davranıyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Triplede kalmıyor bir havalar bir havalar , sanki uçak bileti bedava , umurumda değil çokta tın 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Son zamanlarda bir de trip atan erkek modası çıktı zaten 😂 beyler trip atmayı bırakın kadınlar yapsın delikanlı adam trip atmaz direk söyler 0 2 Yorumla Tfngnl +1 yıl Ormandan çıkabilmişin 🤣🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Tfngnl hı hııı 😂😂 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Herseyı tekelınıze mı aldınız hayırdır m.. k nıye atmasın 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeni nesil erkolar de Pamuk Prems. 😂😂Yeni mi öğrendin bunu? 😃😃 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. kadin da kadin gibi davranmiyor ki erkek gibi duygulari var 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. Maço oluncada begenmiyosunuz siz dengesiz canlılarsınız 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkeğin trip atanı sevimsiz olur amatör hem cinslerim bilmiyor bunu 😝 0 1 Yorumla Soran +1 yıl biliyor da kalp önde geliyor Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Trip atan erkek annesiyle güne gitsin 2 0 Yorumla
suuuleeee Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ya o kadar haklısın ki, acı acı hak verdim sana. Neden ya neden 0 1 Yorumla Tombulkuşummm +1 yıl Tkp attım sende atarmisin lutfen Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kro veya kekoya denl gel tribi geçtim döver bile. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Trip atan kız olur da erkek niye olmazmış 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çünki erkekkkkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki 😅Söyle atmasın o zaman ne diyim 😃 Yorumla
Tolga_8934 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Sizede nasıl davransak yaranılmıyo yaa :)) 0 1 Yorumla Tolga_8934 +1 yıl Makosenkeri giydirceksiniz bana :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Svgilinmi 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi k3ndin3 kurmussun s3ni sevmiyo bile byby Yorumla Soran +1 yıl sen yerinde kudurmaya devam et ucube Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Triplede kalmıyor bir havalar bir havalar , sanki uçak bileti bedava , umurumda değil çokta tın
Son zamanlarda bir de trip atan erkek modası çıktı zaten 😂 beyler trip atmayı bırakın kadınlar yapsın delikanlı adam trip atmaz direk söyler
Ormandan çıkabilmişin 🤣🤣🤣
@Tfngnl hı hııı 😂😂
Herseyı tekelınıze mı aldınız hayırdır m.. k nıye atmasın
Yeni nesil erkolar de Pamuk Prems. 😂😂Yeni mi öğrendin bunu? 😃😃
kadin da kadin gibi davranmiyor ki erkek gibi duygulari var
Maço oluncada begenmiyosunuz siz dengesiz canlılarsınız
Erkeğin trip atanı sevimsiz olur amatör hem cinslerim bilmiyor bunu 😝
biliyor da kalp önde geliyor
Birde çocuk gibi davrananlari var bunların haspam.
Trip atan erkek annesiyle güne gitsin
Ya o kadar haklısın ki, acı acı hak verdim sana. Neden ya neden
Tkp attım sende atarmisin lutfen
Dişil enerjileri yüksek o yüzden
kızların tribini de çekemiyorum
Ohhh çok iyi yapıyolar 🫡
Kro veya kekoya denl gel tribi geçtim döver bile.
Trip atan kız olur da erkek niye olmazmış 😂
çünki erkekkkkk
Peki 😅
Söyle atmasın o zaman ne diyim 😃
Hep kızlar atmiyo tripi erkeklerde atar
Sizede nasıl davransak yaranılmıyo yaa :))
Makosenkeri giydirceksiniz bana :)
Sizde roller değişmiş demek ki :)
Svgilinmi
Kendi k3ndin3 kurmussun s3ni sevmiyo bile byby
sen yerinde kudurmaya devam et ucube
Sende erkeksin
Bal gibi olur