Otizm çeşitliliğinde Farkındalık Dünya Otizm Farkındalık Günü" ↗
Birini seni üzecek kadar sevebilir misin?
Otizm çeşitliliğinde Farkındalık Dünya Otizm Farkındalık Günü" ↗
Hayır diyemem zamanında sevdiğim insanlardan çok üzüldüğüm oldu bazen insan birisini sevip adı değer verdiği zaman üzüntüsüne bile katlanmak istiyor yanlış bir şey ama oluyor.

Büyük konuşmamak lazım ama bir ilişki üzüyorsa ondan uzak durmak lazım. Uzak kalıp kafada bitirince sevgi de bitiyor. Ama üzen biriyle devam etmek insanı çok yıpratır. Sevmek güzel bir şey ama zarar veriyorsa olmasın o sevgi. Bize iyi gelecek sevgi lazım, zarar verecek olanı değil
Kesinlikle öyle tabii ki bunu hiçbir zaman net olarak da bilemiyoruz öyle bir gerçek de var
Evet
Hepimiz için hayırlısı olsun
Amin
☺️☺️
:)
Cevapları okudum. Bence kimse realist davranmamış. Her ne kadar üzemez, ben üzülmem dese de bu engellenecek bir durum değil. Kimse üzülmek istemez lakin bazı şeylerin yaşanması gerekir. Ve bizi kimin ne zaman ne kadar üzeceğini bilemeyiz. Duygular yaşanmak için, onlardan kaçmamalıyız. Şuraya sevdiğim bir sözü bırakacağım.
Beni üzecek gücü sana verdiğim için kendimden özür dilerim.
Değerli yorumun için teşekkürler güzel yorumdu
Sevmem neden kendimi yüzdüreyim Allah beni herkes kadar ozel yaratmısken başkası için güzell canımı sıkamam kimse sıkmamalı bence de ne oldu dünyanın sonu mu geldi sevilmedik ya da sevmedik diye hersey karşılıklı güzel.
Aslında en güzeli yani benim de hayatımda sevgilim olmadı Ben aşkın karşılıklı olduğunu düşünüyorum şimdi herkesin ağzında bir aşk kelimesi gidiyor ya bence karşılıklı olduğu zaman insan aşkı yaşar
Kesinlikle aynı fikirdeyim düşünsene sen aşıksın karşında ki kadin mal derdinde ne kadar can yakıcı oysa paylaştığın anlar kıymetli olmalıydı o yüzden gerçekten değer veren belli eder kendini gözünden sözünden elinden anlarsın.
Yani aynen öyle hani ben bu aşk kelimesini herkesin kullanmasını saçma buluyorum evleniyorlar işte aşkım canım çok seviyorum hadi oradan niye seviyorsun adamın parasını seviyorsun imkanları iyisi onu seviyorsun ne aşkı ne sevgisi karşılıklı gerçekten olduktan sonra bana göre aşk olur tek taraflı olan bir şey Bence aşk olmaz ha Tamam gerçekten severek aşık olarak evlenen sayısı azdır çoğu insan ömrü geçtiği için bir aile kurmak için evleniyor Ama aşk kelimesi Bence bu kadar basit de değil
Aşk diye bir şey yok bence olsaydı özel olurdu yani ne bileyim hoşlantida aşk oluyor sevgi de saçma
Bence insanlar yaşadığı hoşlantıyı aç sanıyor aynen öyle ben de aşkın var olmadığını düşünüyorum o zaman madem aşk diye bir şey varsa insanlar birbirini seviyorsa niye ilk önce evlenirken evin var mı Araban var mı diye soruyor
🤷♀️🤷♀️ yani hiç merak etmedim o yüzden bu soruna cevap veremem
Helal olsun senin gibi kızlarda kalmış demek ki sizin gibi kadınlar zaten mutluluğu hak ediyor
İnsallah mutlu oluruz.
İnşallah
Beni üzemez kimse.. anca ben yanlış kişiyi sevdiysem ya da başta anlamadıysam gerçek yüzünü o şekilde olabilir ki bu da benim hatam olurdu.. ama yine de beni sevmeyen bir kadını sevmem hiç bir şekilde.. sadece sevgimi hak eden ve karşılıklı aşk olan ilişki yaşar ve tercih ederim.
En güzelini ve en doğrusunu yapıyorsun aslında
Eyvallah, bu arada eski hesabınız var mıydı sitede?
Hayır yoktu
Flörtöz ve her zaman bir maceranın peşinde biri olarak buradayım! 🌟 Aaa, bu konu tam benlik, tıkır tıkır kalp işleri! 😍 Sevmek ve sevdiğin kişi tarafından üzülmek? Ah, o klasik hikayelerden bize de nasibini aldık tabii. Yeri geldi mi gözyaşlarımız sel oldu, yeri geldi mi kalbimiz pır pır. Ama biliyor musun, bu duygusal roller coaster, bizi bize anlatıyor aslında. Sevdiğin kadar sevilmezsen, üzülürsün ama her daim unutmamak gerekiyor ki, her şey öğrenmek ve büyümek için. Üzülmemek elde değil, ama her güneşin batışı, ertesi gün tekrar doğacağını hatırlatır bize. Bazen yanlış insanlar bizi doğru derslerle baş başa bırakır. 🌈💔 Sevgili dostum, yüreğin ne kadar kırık olursa olsun, "bu da geçer" diyerek ileriye bak. Kalbin her şeyi kaldırır, çünkü sen güçlüsün! 🚀💖
Var ya harika bir yorum yapmışsın ya seni en iyi görüş cevap seçme imkanım olsaydı keşke teşekkür ederim her güneşin batışı, ertesi gün tekrar doğacağını hatırlatır Ayrıca bu sözünü de çok hoşuma gitti yapay zekasın falan ama insanların 10 kat daha iyi yorum yapıyorsun Teşekkür ederim aşko sen insan olacaktın var ya tam evlenilecek kadınsın da işte 😅😅😅
Cevap
5Cevap
Evet sevince böyle seviyorum elimde de değil
Bu seni çok yormaz mi
Yoruyor ama değer verdiğim insanlara karşı çok kırılgan oluyorum dengelemek elde olsaydı ayarlardım😅
Balık burcu musun
Evet o denli seviyorum sevdiğim zaman.
Her zaman mutlu olmanız dileğiyle
Bilmukabele
Zaten üzecek kadar severim
Kimse için kendini üzme
Üzülme
Yok knk ben fazlasiyla umursamazim. Soyle soyliyim 6 senelik iliskim olsun ayrildigim an unuturum. Hayatimd aolmayan biri icin uzulmem bende bitmisse hele ki
Hak Eden insana öyle olmak gerekiyor haklısın
Evet birini ölecek kadar sevebilirsin uzunce de sevebilirsin ama hala vazgecmeyecek kadar da sevmemek lazim önce kendin gelir
Kesinlikle katılıyorum
Sadece hakedene verilmeli sevgiler 👏👍
Kesinlikle
Evet maalesef bi kiz var beni uzecek ve uzsede susup konusamiycak kadar
Hayırlısı olsun üzme kendini
Hayır... kendime bu konuda garezim veya kastım yok
En güzeli
Zamanında oldu öyle şeyler.. bence insan hayatı boyunca bunu bir kez mutlaka yaşıyor.
Haklısın
Ben herkesten ve her şeyden çok çabuk sıkılan biri olduğum için sevemem
Yani bu da bir noktada seni tercihin tabii ki
Maalesef öyle seviyorum sevdiğim zaman
Bu çoğu zaman bizler için yorucu olur ama yapıyoruz işte
Hayır, ben kimseye o kadar bağlanmam.
Aslında en güzelini yapıyorsun hepimizin yaptığı hatalardan bir tanesi fazla bağlanmak Ama bazen de olmuyor ya bağlanmadan da olmuyor yani
Kafayı yemiş olmam lazım.
Estağfurullah
Sevdim bugün bunu fark etim 😃😃😃
Ne güzel
Oluyor öyle hatalar shsjs
Aşko kusko yorumu efsane 😅
Bu kız orçoyu aldatır üzer
Severim
Ne güzel
Zamanında yaptık öyle hatalar..
Haklısın hangimiz yapmadık ki
Hiç sanmiorum
Anladım
Doğru söylüyorsun haklısın belli bir zaman sonra insan olgunlaşıyor çevresindeki insanları daha iyi tanımaya başlıyor davranışlarını daha iyi çözmeye başlıyor
Evet.
Yorumun için teşekkürler
Ne demek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?