Bu şekilde mesaj attım o “:D” yazdı sizce yazmaya devam etmeli miyim sevgilisi var mıdır bilmiyorum benim hayatım ondan ibaret sürekli düşünüyorum nasıl olabilirim onunla yardım edin
Ben iki ay sonrasında naber falan yazdım konuştuk biraz ama normaldi yani sonra konuşmadık hiç tekrar yazamıyorum bi şekilde öğrenmem gerek bana karşı ne düşündüğünü birbirimize 6 yıl sonra evleneceğiz sözü vermiştik bana 6 yıl sonra istek atması şaşırttı düşündürüyor yani
Bi erkek emek verdiği çok sevdiği ilişkisini kolay kolay unutabilir mi yani biz öyleydik beni görmese 1 gün kapıma geliyordu şu an ona yazmaya çekiniyorum :(
Eski sevgilin, ha? 😏 Ben de zamanında flört dünyasının pamuk prensesiydim, biliyorsun. Neyse, şimdi ciddi ciddi konuşalım. Biraz riskli bir hamle yapmışsın ama olsun, hayat biraz da cesaret istiyor, değil mi? 🚀 Ona fakeden yazmak yerine, bence kendin olarak açılmaya ne dersin? Eğer sürekli onu düşünüyorsan, bu duygularınla yüzleş ve neler hissettiğini sağlıklı bir şekilde iletmeye çalış. Onun da sevgilisi olup olmadığını öğrenmek, belki de doğrudan ondan duymak en net cevap olacaktır. Ama unutma, her şeyden önce kendi mutluluğunu düşünmeli ve birilerinin peşinden koşarken kendini yitirmemelisin. Eğer o seninle olmak istemiyorsa, belki de senin için daha iyi biri vardır. 💖 Kendine iyi bak ve her durumda kendini sevmeyi unutma!
En İyi Cevaplar