Fake hesaptan yazdım. Önce kim olduğumu anlamaya çalıştı. Sonra tanıdık birisi olduğunu anladı. Ben aklına bile gelmedim. Başka birisiyle karıştırdı beni önce. Kızdan intikam mı almak istedi yoksa onu mu bekliyor anlamadım. Ben o değilim iyi olmuş öcüma almışlar diyince pisleşti. Ben senin canını yakmışım belli falan dedi. Sonra bir kişiyle daha karıştırdı. Ve eve davet etti. Ama sabah gel, akşama birisi gelecek dedi. Dalga mı geçiyorsun dediğimde şaka falan dedi. Dalga mı geçti ciddi miydi, benim olduğumu mu anladı ben anlamadım. Hesap sorsam anladım senin olduğunu diyecek. Ama evlilik vaadiyle kandırdım falan dedi. Kışın bizde evlilik düşünüyoruz. Beni de mi kandırıyor ki ya? Nasıl anlayacağım ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.. Bu durumda kuşkuyla asla yaşamamayı tercih ederdim kendi adıma.. Eğer şüphe duyuyorsan zaten güvenmiyorsun demektir.. Benim için güven bir ilişkinin olmazsa olmazıdır.. Al karşına konuş senden beklentilerini öğren geçmişiyle yargılamadan yaklaş.. Bir kadın zaten samimi olup olmadığını anlar diye düşünüyorum.. Karar senin hayat senin ama iyi düşün.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yaptığın davranış doğru değil bunu şu an daha iyi anlıyorsun sende. Bunu sorduğunda zaten kabul etmeyecek üstelik sana olan güveni de kaybolacaktır. Geçmişte hepimiz bir hata yapıyoruz birine yaptığımız hatayı herkese yapacağız diye birşey yok.
Ne kadar süredir tanıyorsun seni böyle yapmaya iten hangi davranışı oldu?
Güvensizliğin varsa mutlu olamazsın
Zamana bırak bakalım o hesabı da kapatma
Kendisi sana yazacaktır00 Yorumla
Valla bacikom sevgili olduğun kişi karaktersiz biriymiş. Bir kızı evlilik vaadiyle kandırdığını söylediği an tekmeyi basacaktın. Demek ki bu gereksiz her kızı bu şekilde elde edip hevesi geçtiğinde yarı yolda bırakıyor. Sıradaki hedefi de sensin. Kızların duygularıyla oynayan ve bunu da matah bir şeymiş gibi anlatan birinden hayır gelmez. Ben bunu bilir bunu söylerim. Seni kandırmasına izin verme.
00 Yorumla
u +1 yılYani bence fake falanda olsa hemcinsin biriyle bu kadar açık ve uzun konuşması yanlış. Ben bu adamla evlenmezdim sana o kadarını söyleyeyim. Yazdıklarından yola çıkarak, niyetinin ne olduğu bile değil. Henüz kalbini başka kadınlara da kapatmamış, maşallah 🤦♀️. Sen neden böyle bir şey yapma gereği duydun onu anlamadım. Onunla konuşmadan anlayamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu ona söyleyemem. Eğer bişey yapmasaydı itiraf edebilirdim. Özür dilerdim ama şu an sen olduğunu biliyodum gibisine bişeyler söyleyecek. İnanmam yani ne dese.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yaptığın şey doğru değil.. Karşındaki insana zorla hata yaptırtmaya çalışıyorsun demektir bu.. veya güvenmiyorsun.. Bunlar çocukça denemelerdir. Karşındaki bir insandır , elbette kendisine garip garip şeyler yazan birisini merak edecek ve derdini veya kim olduğunu anlamak için konuşmayı devam ettirecektir.. İnsanlarda çok kuvvetli bir merak duygusu vardır çünkü.. karşındaki insanın da bir çeşit oyun oynadığını gördüğü için o da ne olup bittiğini anlamak için o oyuna dahil olacaktır.. Veya sen de fakeden , zorla zorla adamı baştan çıkararak sonra sen beni aldattın mı diyeceksin? Bir insana resmen zorlayarak kendini mi aldattıracaksın ya da.. ki yemi yutup aldatacaktır demek de değil kastım. ama karşındaki bir erkektir. ve halen evlenmemiş bekar bir erkektir. İlişkisi olan , evlenmeyi düşünen modern ve aklı başında bir erkek , zaten içgüdülerini resmen dizginleyerek yaşar.. senin yaptığın şey ise , küllenmeye yüz tutmuş bir yangını zorla tekrar ateşe vermeye çalışmak şu an.. hem de karşındaki insanla resmen alay ediyor ve kandırıyorsun şu an.. bu da ayrıca çirkin..
Hayatınızdaki erkeği zorla hata yapmaya teşvik etmek , denemek değildir.. Tam tersine , Aklı başında bir kadının bir gözü her zaman erkeğinin üzerinde olur.. Sıkmadan , problem çıkarmadan da olsa , gözüm üstünde diye hissettirir o erkeğe.. ve onun dizginlerini biraz da olsa kadını tutar.. Onu dış dünyadaki diğer kadınlar tehlikesinden korur bir nevi.. Yapman gereken budur.. Karşındakine oyun oynayıp , uyuyan yılanı uyandırarak olmaz bu iş..20 YorumlaHerkesin kötü bir geçmişi vardır. Hiç kimse ak pak değildir. Geçmişte yaşadığı olumsuz ilişkilerinde yaşadığı kişiden biri zannetmiş ve ortalığa kirli çamaşırlarını dökmüş. Sizin ona fake'den yazmanız ve onunda cevap vermesi doğru değildi. Çünkü sevgilin var ve tanımadığın birine cevap vermek akılda soru işaretleri bırakabiliyor. Evlilik karonı sadece siz kendi aranızda almış ve aile fertlerinin bundan haberi henüz yok ise akılda deli sorular oluşmasında sebebiyet vermiş oluyor.
00 Yorumlabak kocana de ki yarın arkadaşımda kalıcam ya da annem rahatsızlanmış onun evinde kalıcam de. yani yarın senin evde olmayacağını bilsin. sonra fake hesaptan da evine gelebilir miyim gibi biraz gevşk davran eğer kabul ederse onun dediği saatte eve git karşısında seni görsün uhuuuuuuu
00 Yorumla1. Senin yaptığın hoş bir davranış değil ama adamın yüzünü bu şekilde görmüş oldun.
2. Daha önce evlilik vadiyle bir insanı kandırıp kullanan birisi sana ne kadar değer verebilir. Karakter meselesi bu. Güvenilir birisi gibi durmuyor
3. Çoğunluk da bu şekilde yazdı ve onlara hala ama şöyle ama böyle diyorsun. Wp durumunu değiştirmiş olması önemli değil. Basit şeylere kanmayalım :))00 Yorumla
+1 yılben fake hesaptan denemem mesela çünkü bu ancak benim canımı sıkar soğumak istemem ondan herhangi bişeyde
ve çevremde hangi kız böyle denediyse mutlaka sonu yıkım oldu..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen çocuk yerinde olsam seninle evlilik falan düşünmem.
111 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk neler düşünüyor görmüyor musun? Şaka mısın? Sorun ben miyim gerçekten burda?
- +1 yıl
Çocuğun düşüncesinden önce senin davranışını değerlendir. Utanmaz mı insan ciddi düşündüğü birine bu şekilde davranmaya. Madem bir güvensizliğin var ayrıl al başını git. Sen kendini ne zannediyorsun da ne hakla birini böyle yok denedim ben onu yok kıl yok tüy falan yapacak hakkı görüyorsun? Bak çocuk sana güvenmiş ki aklına sen gelmemişsin seni böyle salaq saçma işlerle uğraşacak biri olarak görmüyor demek ki. Ya sen?
Soran+1 yılEngellemesi de bi seçenekti. Hayatta hep kadınlar olacak. Apartmanda olacak. İşyerinde olacak. Hep bi tehlike mi var yani? Ona gözüm kapalı güveniyordum. Arkadaşımın birisi ne gördü bilmiyorum. Ya da ona mı asıldı da bana böyle bişey dedi. Güveniyosun ama bi dene sen diye içime kurt düşürdü. Güvendiğim dağlara karlar yağdı yani
- +1 yıl
Arkadaş aklıyla sevgili deneyen insan da ne bileyim.
Soran+1 yılAma haklı çıktı.
- +1 yıl
Haksız çıksaydı?
Soran+1 yılO zaman arkadaşımla ilişkimi bitirirdim.
- +1 yıl
Arkadaşın ile ilişkini bitirmen çözüm mü? Çocuğu yok yere deneyip haddin olmayan bir işe kalkışmanın bedeli ne olacak? Sen o adamı hakediyor olacak mıydın? Ayrıca yazdıklarına göre adam abes bişi yapmamış. Tanıdık birinin onu işlettiğini anlamış ona göre davranmış
Soran+1 yılYa her şey olabilir. Tanıdık birisi de zannetmiş olabilir. Vicdanım rahat etmezdi. Söylerdim büyük ihtimalle. Ama onun vicdanı nasıl rahat bilmiyorum. Masum hı hı. O yüzden bana iyi geceler dileyep, 3 saat konuştu fake hesapla.
- +1 yıl
Madem durum böyle ayrıl o zaman niye kasıyorsun?
Soran+1 yılSaatler önce oldu çünkü :( yüzde 10 ihtimal var olumlu olan. O yüzde 10 ihtimale inanmak istiyorum sanırım
Sen olduğunu anlasa bu kadar vasat konuşamaz bence. Bir gözden geçir sen bu durumu...
11 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor. Ya da çok daha alçalıp, en sonunda anladığını belli ederdi
+1 yılSenin oldugunu biliyor akifcim oda sana oyun yapiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç anlamadı hiç. Anlasa bana yazardı. Bana iyi geceler dedi
+1 yılSenide kandırıyor baskasını kandıran seni kandırmaz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ya bana niye yapmasın
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Sensen ortaya çık diye evlilik vaadiyle kandırdım diyor bence
00 Yorumla
+1 yılKadınların da bu erkekleri deneme fantezisini anlamıyorum. Al bak kafanı nasıl da karıştırdın.
00 Yorumlabir program var ındırıyorsun telefonuna glen msajları goruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ondan bi cacık olmaz engeli kaldır ve yazmaya devam et. Niyeti ne iyice anla ama niyet belli sanki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞakasına bile ev gel diyosa ve daha onceden kandırmalar yaptıysa sana da yapabilir ayrıl bence
13 Yorumla
Soran+1 yılValla kafam beynim yandı. Ne yapmaya çalıştı hiç anlamadım ne yapacağım ben ya
Cevap sahibi+1 yılAyrılman gerektiğini düşünüyorum. Herhangi biri bile olsa konuşmaları mide bulandırıcı
Soran+1 yılOf kesinlikle. Ama bende çok aşağılayıcı konuştum. Sinirim bozuldu yazdı diye çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. şüphelendirici anlaması zor ama en azından ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyim
021 Yorumla
Soran+1 yılKafam o kadar karıştı ki. Hangisinde ciddi hangisinde değil ben anlamadım
Soran+1 yılİlk söyledikleride masum değil ama sonlarda suyunu çıkardı
Soran+1 yılSabaha kadar devam edip, beni almaya mı gel deseydim. Almaya gelirse sıkıntı büyük mesela. Ama kızıp, engelledim artık. O seçenek gitti
Soran+1 yılBen belli ederim. 2 hafta bi yere mi gitsem? buluşmasam onunla. Çok mu belli olur? Nefret ediyorum çünkü ondan
Soran+1 yılNe gibi bi plan yapabilirim sizce
- +1 yıl
bak açık olayim yaptığın şeyi asla tasvip etmiyorum bana göre küçük düşürücü ve güven sarsacak bir hareket fake ile eklemek rol yapmak falan yani benim başıma gelse haklıda olsam haksızda olsam terketme ihtimalim var çünkü benim sevdiğim bana böyle oyunlar oynayamaz ve senin cevabına gelirsek o konuyu tamamen unut başka bir şeyler bul benim kim olduğumu anladın mı eğer doğru anladıysan sana büyük bir itirafta bulunacağım diye merak ettirerek ağzından laf almaya çalış
Soran+1 yılBende böyle bişeyin asla taraftarı değilim. Ama en yakın arkadaşım beni uyardı. Ona güvenmem konusunda. Bazı şeyleri benim görmemi istedi büyük ihtimalle. Ona asıldığı ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.. bu yüzden yaptım. Ve şu an neye inanacağımı bilmiyorum. Asla beklemiyordum. Ona hiç yakışmadı
Soran+1 yılAsla söylemiyor. Çok konuştum. Yapmıyım sen söyle dedim hatta. Ama yok. Kendin anla. Ben günaha giremem diyor 🙄
Soran+1 yılTamamdır. Bu çok mantıklı. şu an hiç mantıklı düşünemiyorum çünkü. Beynim durdu :(
Soran+1 yılBirbirlerini tanımıyorlar bile. Sinirden ölüyorum bende. Olan bana oluyor. Ben saf saf geziyomuşum
Soran+1 yılEvet ya. Bunu yapmak istememiştim yani. Ama yapmak gerekiyor demek ki. Yol yakınken dönmek için. Sonra böyle olunca
benim gibi gözünle bile görsen ay ben mi yanlış görüyorum deriz
Soran+1 yılŞu durumları atlattığım zaman yazıyım sana. Anlatmak istersen dinlerim bende
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklına sen gelmemişsin bu bariz belli. Aklı birilerinde kalmış, ayrıca söylemelerinde şaka yok
019 Yorumla
Soran+1 yılVarmış yani birileri. Bunu nerden bileceğim. Aynı evde yaşamıyoruz ki ya
Cevap sahibi+1 yılBirileri varmış doğru da bence eskilerden birileri. Aynı anda olup olmadığını bu kadarından çıkarmak zor.
Soran+1 yılOf amacının ne olduğunu ben nerden anlayacağım
Cevap sahibi+1 yılYaşa ve öğren
Soran+1 yılÇok ağır olur travması. Bu seferde bile bile lades dedim derim. Kendimi affetmem
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şeyi önceden öngöremezsin bile bile lades olmaz. Travma olup olmaması sana kalmış
Soran+1 yılFake diye böyle yaptı bilmiyorum. Günahını alıyorum belki. Ama çok düşük bir ihtimal bu.
Cevap sahibi+1 yılFake diye öyle yapmış olsa da neden aklına başkaları geldi bu açıdan bak. Sevgilisi olan bir erkek bir beyne sahipse bunu yapanın sevgilisi olduğunu anlaması lazım da onun beyni başkasında kalmış
Soran+1 yılBenim böyle takıntılarım yok. Beni biliyor. Bu zamana kadar kadınları takip etmesini bile sorun yapmadım. Arkadaşım içime kurtirt düşürdü. Bişey oldu büyük ihtimalle bana söyleyemedi. Dene dedi. Bende denedim aylar sonra ilk defa
Cevap sahibi+1 yılŞu kurt düşüren arkadaşlar olmasa dünya nasıl şenlenir bilmiyorum. Her şeye o burun girmesin mk
Soran+1 yılDenediğimin ilk anında bu yapılır mıydı ya :( belki kıskanıp, bunu söyledi. Ama yine de s*çıp batırdı. Nasıl sarılcam, nasıl gözüne bakcam, nasıl güvencem şimdi of
Cevap sahibi+1 yılBunu denemeden önce böyle sonuçlar çıkacağını öngörebilirdin de sanırım güveninden dolayı beklemediğin davranışla karşılaştın. Nasıl sarılır nasıl yüzüne bakabilirsin hiç fikrim yok iyi rol yapabilen biri gerekli.
Soran+1 yılEvet asla beklemiyordum. Hayır fake diye tamamen olmadığı birisi gibi de devranmış olabilir. Ya da rahat olup, doğruları da söylemiş olabilir. Ayrılsam emin olamıcam hiçbi zaman. Kalsam nasıl kalıyım? Ya doğruysa :(
Cevap sahibi+1 yılGüven zedeleyen davranışlar sergilemiş ya bence devam etmek mantıklı bir seçenek gibi görünmüyor.
Soran+1 yılEvet. Sonuçta hayatında ben varım. Gerçek olmasa bile, o cümleleri kurmamalıydı. Keşke devam ettirip, buluşmaya gelip gelmeyeceğine baksaydım. En azından gelirse ayrılırdım
Cevap sahibi+1 yılBuluşmaya gelse bile sen olduğunu biliyordum diyecekti çevir kazı yanmasın misali. Göreceğini yeterince görmüşsün.
Soran+1 yılEvinin önünde mi beklesem 😬 kim girip çıkıyo baksam 😬 inanmak istemiyorum ya, ya da şu an çok ani oldu bu yüzden böyleyim
Cevap sahibi+1 yılEmin olmak istiyorsan fakeden yazışmaya devam et. Hatta sen onun yanındayken çaktırmadan yaz sonra da sor kimle yazışıyorsun diye. Yalan söyleyecek ki bu da sana yeterli olur sanırım. Evinin önünde beklemek mantıklı olmaz.
Soran+1 yılBu mantıklı aslında. Peki birisi yazıyor. Beni kandırmaya çalışıyor. Kötü ayrıldığım birisi. Niyetini anlamaya çalışıyorum falan derse? Çünkü vicdan mı yapıyordu bilmiyorum. Buna yazan insanları görüştüğümüz zaman bana söylerdi. Bana böyle yazdılar. Bunu yazdılar vs diye
+1 yılal birini vur ötekine bence tencere kapak mutluluklar🥳
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Akşam git bakalım kim varmış
04 Yorumla
Soran+1 yılAa cidden aniden gidiyim evine
Soran+1 yılEvde olacağı saati de öğren diyosun 🤭 doğru. Bide gidip, evde olmaması var. Hiç bişey düşünemiyorum şu an. İyi oldu bu akıl teşekkür ederim. Elime de börek mörek alıyım. Sürpriz yaptım derim
+1 yılGaliba zaten aldatılıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha nasıl anlayacaktın? Bildiğin pisliğin teki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılböyle şeyler hayırla sonuçlanmıyor bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşşşş işleeer ergence
00 Yorumlaabi iyi kandırmış
023 Yorumla
Soran+1 yılBeni de mi ya? Yalnız kavga ettik. 10 gün aramadım. Kendisi geldi. Böyle bi dünyası olsa beni arar mı
Soran+1 yılBaşladığımız gün WhatsApp durumunu biz yaptı ama :/
Soran+1 yılEvine gelen kadınlar durumunu da mı görmez yani? Onu kastediyorum. O durumla nasıl kız düşürsün
Soran+1 yılTelefon numarasını bile almadan mı gelirler yani 😨 şaka gibi bu durum, gerçekten
Soran+1 yılOf kusura bakmayın ama çok midesizsiniz ya. Evlilit vaadiyle kandırmayın madem. Onca kadın varsa benden ne istiyor şimdi?
Soran+1 yılYa aynen öyle. Üstelik evlilik diye de ben yaklaşmadım ona. Evlilik düşünen bile birisi değilim. Düğünsüz, çeyizsiz, sessiz sedasız evlenelim falan diye tam benim istediğim düşünceyle gelince kanmış bulundum 🙄 çok saçma yani bana bu vaadi vermese de birlikte olurdum yani
Soran+1 yılKandırılmışsın ve söylediklerinde ciddiymiş diyosun yani :/
Soran+1 yılOlay çok taze. Sanırım algılayamıyorum şu an durumu. Şaka gibi geliyor durum :(
Soran+1 yılAldatıldım yani. Konuşsam gidip, senin olduğunu anladım diye üste çıkacak. Direkt ayrılsam benim içimde hep bi şüphe kalcak.
Soran+1 yılEvet olabilir. Ben erkek gözüyle bakamıyorum tabi. Yapacak bişeyim yok. Sevmiyosa sevmiyo.
Soran+1 yılEvet, doğru.
Soran+1 yıl😂😂 yok yok olmaz merak etme
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yürüdüyse gg
00 YorumlaBu çocuk jokey olmayı seviyor haberin olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi hLt ettin
012 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
Böyle birşey yapmamak lazım
Soran+1 yılOnun düşmemesi lazım değil mi?
- +1 yıl
Her erkek düşer sen de düşersin bir dikkat et
Soran+1 yılBana da yazıyorlar. Ben niye düşmüyorum abi
- +1 yıl
İlgini çekmemişlerdir yoksa çoktan düşerdin
Soran+1 yılOndan bin kat daha iyilerdi :) ne yazcam ya? Herkesi tanıdığın kadınlarla karıştırma lütfen.
- +1 yıl
Senin ki açığını bulup elinde koz olarak bulundurmak ilerde sende düşersen sen de yapmıştın dersin
Soran+1 yılYa ne kozu? Saçmalama. Ne yaparım öyle bişey. Ne de kabul ederim. Nasıl cümleler bunlar ya. Hayatınızdan çok kötü insanlar geçmiş. Sizi bu düşüncelere itiyolar. Üzüldüm. Sanırım öyle insanlardan birisi de benim hayatımdaymış. Konuyu beynim algılayınca kendi halime de üzülecek gibiyim
- +1 yıl
Sen böyle paranoyak olursan evlendiğin kişiyi boğarsın evliliğin yürümez
Soran+1 yılDoğru dururlarsa bişey yok ki
- +1 yıl
Kaç kişi var aday 😂😂
Evlencen yani?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılHayda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıçmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar atlayacağını bilemedim ya
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!