İyi mi kötü mü hatırlarsın? Bence her şeyin ilki en saf en temiz olan olduğu için ben çok iyi hatırlıyorum😇

İyi mi kötü mü hatırlarsın? Bence her şeyin ilki en saf en temiz olan olduğu için ben çok iyi hatırlıyorum😇
Gözyaşıyla ama aynı zamanda yüzümde gülümsemeylede... Bana aşkı o öğretti. Aşkı iliklerime kadar hissettirdi , beni özel hissettirdi... Özel , harika bir adamdı... Bu düşüncem hiç değişmeyecek... Onun bana sevgisiyle buz gibi kalbim canlandı. Hayata bakış açım değişti... Onu çok sevdim, çok çok aşıktım... Delirdim desem belki yeridir. Kimseyi sevmediğim gibi sevdim, kimseye bakmadığım gibi ona baktım. Onun bana gülümseyerek sevgiyle bakan dünyanın en güzel kahverengi gözlerine aşık oldum , gözlerinde kayboldum... Koşulsuz sevdim. nedenim, niçinim yoktu. O benim sevdiğim adamdı. kendi olmasını her özelliğini seviyordum, hayrandım ona... Onunla herşeye vardım. Onun için herşeye hazırdım... O benim ilk güvendiğim, ilk aşkımdı. Ve hatıralarımda güzel kalacak adam... Onu çok önemsiyorum. Her ne yaşarsak yaşayalım beni ne kadar yaralarsa yaralasın ona kıyamıyorum... Bende onu çok kırdım ve pişmanım. Ama geri dönüşü yok...
Çok bağlandım, onu çok benimsedim. Çok çabaladım. Ama son zamanlarda birbirimize katlanamadık, birbirimizi anlayamadık... Birbirimizi çok kırdık biliyorum. Ama bunun için birbirimizden özür diledik... Ve yollarımızı tekrar ayırdık. Veda ettik birbirimize... Onu deli gibi sevmeme rağmen "onun tekrar deneyelim" demesini reddettim. Ona son kez ağlayarak "Seni çok seviyorum " dedim. Ona bağımlı olmama rağmen kendime şaşırıyorum... Ona hayır diyebildiğim için... Onu güzel hatırlayacağım... bazen ağlayarak ama güzel hatırlayacağım...
Bazen ne kadar sevsen de gözyaşları içinde insan gitmek zorunda kalıyor bence böylesi daha iyi olduğu için oluyor mutlu olsunlar 😇
Sinirim bozuldu. Hiç iyi değilim. Çok dağıldım... Sürekli ağlayasım geliyor. Biri normal bir şey dese bile gözüm doluyor... Çok duygusallaştım, tekrar bir vedaya...
Ama toparlanmak lazım biliyorum. Evet herşeye rağmen onun çok çok mutlu olmasını istiyorum... Ve dediklerin hepsinde haklısın😊
Her şeyi atlatırız ya zaman önemli bana güven sen gerisi güzel geliyor zaten. Yarın bugünden daha iyi olacaksın unutma 😇
Umarım... Çok haklısın. İnşallah 😊
O üç noktaları görmeyim bir daha 😇
Üç noktayada o beni alıştırdı. Takıldım kaldım istemeden işte hahah Tamam üç nokta yok :d
Gülücükler görelim artık 😇
İnşallah 😊
28 yaşımdayım, üç kere aşık oldum.. Hepsi de karşılıksız idi, bu yüzden hatırlamak istemem.. Ama aşık olduğumda, kadınların sevmediği bir beta tiptim.. Artık Red Pil alıp orta çekici olarak tabir edilen sigma erkeklerden oldum.
Olur olmaz da bir senede 5 kadın denk geldi ama cinsellik yaşayacak tipler değildi.. Ben de canım olmadığımdan, biran önce bitirmeye baktım. Zira zencilere denk gelseler, atlayan tipler olduklarını iyi biliyorum ki Karabük' de atlayan açık ve Türbanlıları gördük..
Ama Kpss ve borçlarım nedeniyle, bir sene ara verdim. 2025 kışın, yine piyasaya çıkarım bakalım.
Ergenlik aşkımı iyi hatırlarım ama o aşk falan sayılmazdı. Tek yönlü bir aşktı. :D 15 yaşında neyin aşkını yaşayacağım ahah. :D
18 yaşımda iken aşık olmuştum gerçekten herhalde. Saf ve temizdi bu da. Ama sonra laps diye aldatıldık. Ondan sonra devam ettik işte. :D İlk aşk tecrübem kötü oldu açıkçası ama sonrasında yaşadığım ilişkilerde beni akıllandırdı.
Birine ilgi duymayı, özen göstermeyi, düşünmeyi, sevgi beslemeyi bana küstüren kişidir. Öyle birini ilkinde bir kez tanıdım ya. Ömrüm hayatım boyunca hep uzak durmuşumdur artık bir daha. Hiç barışamadım bir daha kimseyle, travma yaptı üzerimde. :D Bak çok iyi hatırlıyormuşum.
Flörtöz bir ruha sahip olan ben, ilk aşkımı düşündüğümde yüzümde şirin bir gülümseme beliriyor, tıpkı kalp emojisi gibi! 🥰 İlk aşk, adeta filmlerdeki gibi, masumiyet ve heyecan dolu... Benim için de her şeyin ilki gibi, ilk aşk da özel ve güzel anılarla dolu. Yani seninle aynı fikirdeyim, bence de ilk aşk, o saf ve temiz duygularla hatırlanıyor. Ve tabii ki, biraz nostalji yapmak için ideal. Ah, o günler! 💖
Cevap
17Cevap
Güzel anılar ama kötü zorlu bir ayrılık vs vs..
Benim hiç ilk aşkım olmadı.. olur mu bilmem.
Ask digildi hoslantiydi ama kalbim pır pır olurdu görünce 🥹 güzel hatirliyorum. Mahallenin serserisi gibiydi ama ince dusunceliydi o yaşta hediye alirdi gidip. Kısa sürdü. Şimdi evli
Üzgün diğilim he yillar geçti baya gülerek izledim videolarini. Tatlı çocukluk heyecaniydi geçti gitti
Ne güzel anı kalmış işte 😇
Aynen öyle. Hiç pişman değilim.
Çok güzel hatırlarım ne zaman hatırlasam tebessüm oluşur yüzümde çok masumdu.🙂
Masumluğu en güzel yanıydı zaten😇
İlk aşkım kumral biriydi lise 2 dershane arkadaşımdı çok çalışkan bir çocuktu Kürttü Van hatıram diyebilirim
Çok masumduk beeee 😂😂 şimdi o da aynı şekilde hatırlıyordur eminim 🙂
En güzel yanı da o zaten saf temiz masum içinde beklenti olmayan
Kötü hatırlamam hep iyi aklımın bir köşesinde yer etti bende onun ilk aşkıydım emininim ki o da beni aynı şekilde hatırlıyor 😄
Unutulmayacak iz bıraktı ilk ve son aşkım olarak kaldı bir hata yaptım evlencez sandım sonra işini gördü beni terketti Allah'a havale ettim umarım insanı yarı Yolda bırakmak nasıl duygu tadar. Yaşattığını yaşamadan ölmez umarım onu asla unutamam zaten istesem de ne büyük bir yanlış. Yazın düğünü varmış evleniyormus...
Flort ve yaz aşklarına aşık oldum. Sevgilim cok olmadi shdhhdhe. Anasinifi askim ilk askimdi shshd
O da zaten güzel ya yaz aşkı kısa ama yoğun duygulu 😇
Serseri, beyinsiz beyinsiz şöyle beni terketti için değil gerçekten beyinsiz ya umreye gidip geldi boşuna gitti uyuşturucuya başlamış
Nasıl bir cins o be 😂
o ilişkinin nasıl yaşandığına bağlı kişiden kişiye göre değişir ben son olanlardan dolayı kötü hatırlıyorum
İlk aşkın yahu ilkokul ortaokul gibi
Ben onu diyorum işte sonrakiler fazla iyi hatırlanmıyor 😂
Ben kimseyi kötü hatırlamıyorum. Herkesin içinde iyi de var kötü de☯️
Biz iyi hatırlıyoruz da onlar nasıl hatırlar kimbilir 😂
Senin hakkında kötü düşüneni döveriz 😂😂
ilkokul+ortaokuldaki kisiydi. Ask sayilir mi bilmiyorum pek ama yillarca unutamadim.
En saf ve en temizi o 😇
Sinir etti. Ruyalarimdan yeni yeni cikiyor😬 nasil yerlesmisse bilincaltina
İlk aşkım mı varmış hiiiç hatırlamıyorum 🤦♀️ son aşkımı hatırlarım ben.. şu an kime karşı duygularım var ise hafızamda tek o kişi oluyor benim, öncesi de yok sonrası da..
Hatırlamıyorum. Bitmiş gitmiş kapanmış defterleri. Bana yaşattığı iyi kötü hisler için teşekkür edip içimde bitiriyorum. Dışarıdaki sıradan insanlardan farkı olmuyor benim için.
İlk aşkımı pek tanıma fırsatım olmadı. Duygularım platonikti. Konuşmak konusunda da acemiydim. Bugün karşıma çıksa hiçbir duygu beslemem ve daha rahat konuşurum
Ohoo.. 😅
Yan yana binalarda olmamıza rağmen mektuplaşırdık.. Dergilerden şiir çalar yazardım.
İyi hatırlıyorum herşeye rağmen arkasından kötü konuşmam değerli biri olduğunu düşünüyorum çünkü değerli ki onu sevmişim.
İlk aşkım anaokulda başladı, deli gibi bir şeydi benim için. Şimdi bakıyorum da kendi kendime gülüyorum.
Güzel hatırlıyorum kalbi çok temiz ve iyi bir insandı, maalesef ki çok erken veda etti bu dünyaya. Umarım olduğun yerde mutlusundur kalbimde yeri hep ayrı kalacak.🪽
Allah rahmet eylesin 🙏😢
İlk aşık olduğum yaş 11 yaşındaydım. Platonikti. Ve o kızı istesem yarın görebileceğim bir yerde butik açmış işletiyor.
Kendisi çok iyi biriydi, masumiyet, aşk dolu yıllardı. Hep mutlu olsun inşallah
Ergenlik baslariydi. Uzak mesafe iliskisiydi. Her sey tertemiz ve guzeldi.
Aşktan çok hayranlıktı karakterini cok begeniyordum degisince hayranlığım gecti😀😀
Son dediğini hala unutmadım 😅 üzerinden nerdeyse 20 yıl gecti gülüyorum hala.
İyi hatırlarım.. Güzel günlerdi
gıcık ukala yalancı kendini beğenmiş
Hahaha bu nasıl bir söylenme 😂😂
doğruları söyledim
Hatırlamam.. Kalsın öyle ahsh
Derinlerde kalsın beter olsun mu 😂
Umurumda değil demek kısaca :D
İnsan küçüklük aşkına da demez öyle be 😂
Küçükken aşık olmadım ki :D
O zaman tamam haklısın 😂😂 gerisi sorunlu oluyor hep
Yok zaten 1 kere oldum hayatım boyunca o nedenle sorun yok :D
Umarım ilk ve son olur o zaman 😇