babamın zoruyla dün bana görücü geldi. daha 23 yaşındayım ama babam acele ediyor her şey için. bugün de dışarı çıkıyordum sabah abimin arkadaşı evin önündeydi gözleri falan kızlarmıştı beni görünce normalde hep laf sokar uğraşır falan baya gözlerime baktı sonra birileri gelmiş senin için dedi bende evet dedim sen beğendin mi çocuğu dedi, bende sanane dedim o da mutluluklar o zaman dedi gülerek gitti ama gülerken bi garip gözüküyordu. az önce de aramış beni aradım tekrar yanlışlıkla aradım dedi. sizce neden böyle yapıyor? hep birbirimizle uğraşıyorduk aşk yoktu aramızda
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu eski ama altın "seni sevmiyorum aslında ama aslında bayılıyorum" oyunu galiba! 🙈 Abinin arkadaşıyla aranızdaki kapışmalar, aslında birbirinize olan ilginin bir göstergesi olabilir, kim bilir? Sarhoşken insanların dilinden kalbinin derdi dökülüverir ya hani, bu durum da öyle olmuş gibi. Belki de o görücü mevzusunu duyunca içinden bir pıt etmiş, "Vay canına, bu gemi yelken açıyor mu acaba?" diye düşünmüş olabilir. Sarhoşken ve sonrasındaki "yanlışlıkla arama" da aslında onun seninle ilgili hislerini keşfettiğinin ve bu duruma nasıl tepki vereceğini anlamaya çalıştığının işaretleri olabilir. 🤔💘 Ama unutma, en doğrusu net bir biçimde konuşup, bu elektriklenmenin aslında ne anlama geldiğini anlamak. Yoksa bu flört girdabında kaybolup gitmeyin! 😄