Sevgilime tecavuze ugradigimi anlattim ve bana inanmadi?

ona kafama takılan bikac bisey oldugunu, aramizdaki cinsel cekimde vs seylerde aklima surekli gecmisin geldigini soyledim. Bunu ilk soylemeyecektim ama yillar sonra bana bunu yapan kisiyle tekrar karsilastim. İyilesiyoken tekrar o psikolojiye dondum. Ustu kapali anlatmaya calistim ama cok zorladı en sonunda tecavuze ugradim diyince cok sinirlendi zorla anlattirdi. Olayi su sekilde ozet geciyorum: henuz resit degilken instagramda tanistigim 23 yasinda biriyle bulusmustum ve beni bi sekilde evine goturdu, benimle zorla olmaya calisti ve ben kactim, detaylara girmiyorum. Bu kisiyle instada silinen mesaj modunda konusuyoduk hep, ve ben cocuk akli ile anlayamamistim amacini. Henuz anlatmaya devam ediyordum, Sevgilime henuz su yaştaydim diye anlattim ve onun bana soyledigi, ''senin karsinda cocuk mu var, kime ne anlatiyosun kimi kandırıyorsun, silinen mesaj modu 2022 senesinde geldi sen o sene o yasta miydin" diye kizdi bana inanmadi. - ki evet o yastaydim, KS kuralları geregi yazmiyorum buraya. O an o kadar sinirlendim o kadar kırıldım ki ne diycegimi sasirdim kızdım ona ama bi hakaret bile etmedim yazik sana dedim sadece. O da gerçekten kalbini kırarım benimle dogru duzgun konus dedi. Olayi komple anlattığım zaman tamam sana inaniyorum güveniyorum dedi, o an o sene ile yasini hesaplayamadim, ozur dilerim dedi askim balim diye gonlumu almaya calisti ama nafile. Bunu hesaplamaya calismaya curet etmesi bile beni ne kadar yargiladiginu gostermez mi? Ayni zamanda onun bunu duydugu zamanki stresi ofkesi ile benim yasadigim sey, o halen icinden cikamadigim psikolojinin yaninda kum tanesi kalir, nasil beni oyle azarlayabiliyor benimle duzgun konus kalbini kirarim diye? Bu olayi anlattigim kimse bana inanmadi o adama iftira attigimi dusunduler ben sevgilime guvenerek anlattim destek cikar sandim.. ne yapmaliyim KS? siz ne dusunuyorsunuz?
Sevgilime tecavuze ugradigimi anlattim ve bana inanmadi?