Lütfen bana bişey diyin?

Arkadaşlar lütfen dalga geçmeden dinleyin. Ben köyde oturuyorum ve otobüsün de belirli saatleri var yani her satte kafam estiği gibi gidemem ve en geç akşam 6 da son. Ben bu yüzden birleri ile konuşamıyorum bile, mesela konuştuğum çocuk dese akşam bi kahve içelim 7 8 gibi ben gidemem ve köyde oturuyorum demeye de utanıyorum açıkçası tamam utanılacak bi durum değilde farklı hissediyorum, ve yaz geliyo burada konserler oluyor çocuk bana gelse dese konsere gidelim mi ben yine gidemeyeceğim. Bu durumdan çok sıkıldım artık kimseye de anlatamıyorum, ama cidden bu durumdan üzülüyorum. Mesela arkadaşlarım birbirlerine iftara gidiyorlar ama saatler tutmadığı için ben gidemedim, geçende bi arkadaşımın doğum günü vardı iftardan 30dk sonra bi cafe de anlaştılar buluştular ama yine ben yoktum, şimdi sevgilime karşı da sürekli gelemem gelemem desem çocukda benden sıkılmaz mı ve köyü de geçtim en geç 6 son bari 8 9 da olsa gine bişey demicem ama arkadaşlar yazın millet orada burada gezerken ben dışarı çıkamicam.
Lütfen bana bişey diyin?