Kızla Similar'da ( online arkadaşlık ve flört uygulamasında ) tanıştık ve bu hafta içinde reel buluşma teklif etti. İzmir'de pub haricinde elit ve hesaplı mekan bilmiyorum. Sizce bir kız ilk buluşmada puba götürülür mü? ( Pub dediğim yer club gibi bir yer değil, normal kafe gibi. Tek farkı alkollü olması. )
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana alkolcü kız muamelesi mi yaptın diye tersleyebilir, içiyorsa bile. Şık bir mekanda yemek yiyin işte.
Ben öğrenciyim kardeşim.
Şık bir mekanda kendim bile yemek yiyemem, bir de kızı mı götüreceğim? 😂
Ayrıca ben kendim de alkol seven biriyim ve öyle bir şey söyleyerek terslese de kendimi savunabilirim.
Pardon, yanlış okumuşum. Hesabı umursamıyorsun gibi anlamışım. Şık, butik bir tatlıcıya gidebilirsiniz mesela.
Peki kafe olabilir mi?
Birkaç kez gittiğim çok şık tasarımlı, koltukları salıncaklı falan olan bir kafe var.
Ben çok beğenmiştim.
Evet, olabilir. Kızlar bu tip yerleri seviyor
Yani ben hesabı pek önemsemem, ama babam önemser. Hesabı da babamın parasıyla veya kredi kartıyla ödeyeceğim için bu benim için önem arz ediyor. 😂
Ahaha anlıyorum, hem kız da belki o hesaba layık olmayacak biridir. İlkinde tartmis da olursun.
Peki sence kız alkol kullanıyor olsa bile puba mı götürmem daha güzel olur, yoksa bana kafeye mi götürmem daha güzel olur?
* bana değil, bahsettiğim kafeye mi götürmem daha güzel olur?
Kızı tanımadığım için genele göre konusayim, kafe daha iyi olur bence. Misal oturdunuz sohbet ettiniz diyelim. Konu alkole gelirse onun zevkini anlarsın, sonraki buluşmayı da pub a ayarlarsiniz
İlk buluşma için uygun değil bence
Neden ki?
Alkollü mekan diyosun ama kız alkol kullanıyorsa olabilir belki
Yani kullanan birine benziyor, çünkü dediğim gibi profiline şortlu croplu bir resim koymuş.
Sor kendisine alkol kullaniyomusun diye
Yani bence öyle biri alkol kullanıyordur. Kaldı ki; şehir İzmir.
Ben olsam önce bi kahve içmeye davet ederim sonra sorarım kahveden sonra alkol alırmıyiz vs diye
Peki sence böyle bir yere götürsem güzel olur mu?
Birkaç kez gittiğim çok şık tasarımlı, koltukları salıncaklı falan olan bir kafe var.
Aynen olabilir 👍
Peki, teşekkür ederim.
Peki sence bahsettiğim kafeye götürsem güzel olur mu?
Kız arkadaşına sor burası nasıl diye beğendin mi vs diye hem sorarsan beni önemsiyor diye de düşünebilir
Ama bu tür şeylerde genellikle erkek tek başına karar vermez mi?
Yani daha önce hiç bir kızla buluşmadığım için bilmiyorum.
Karar verir tabi ama kızlarında hoşuna gider sorarsan
Ayrıca kız kız arkadaşım değil, sadece uygulamada biraz sohbet ettik; o kadar.
Peki.
Kardeşim similar uygulamasında çoğu hesap fake bana kendisi yazdı demiştin az önce indirdim profil resmimi görmeden 10 tane kız hesap yazdı büyük ihtimal konuştuğun kişi fake
Dikkat et
Biliyorum kardeşim, ama bazen gerçek kişiler de çıkabiliyor.
Eğer gerçekse de şimdiden bir hazırlığımın olmasını istiyorum.
Gerçek olma ihtimali düşük numarasını iste bi bakalım
Verecek mi
Ayrıca bana istersem görüşmeye Whatsapp'tan devam edebileceğimizi söyledi.
Tamam ne güzel işte numarasını fake mi gerçek mi öğrenmiş olursun
Ama güven amaçlı 300 TL atmamı istedi ve o yüzden güvenemeyip istemedim.
Ama karşılığında 300 TL istiyor.
😅😅 kardeşim senin buluşma işi yalan sil o uygulamayı
Nereden anladın?
İlla birini bulmak istiyorsan reel de biriyle tanış
Gerçek hayattan biriyle mi?
300 lira diyosun kim numarasını parayla verir
Aynen
Bilmiyorum ki...
Gerçek hayatta birini bulabilsem o tür uygulamalarla ne işim olur ki kardeşim?
Ama bulamıyorum işte.
Daha doğrusu bir kızla yüz yüze tanışıp konuşmakta zorlanıyorum.
Benden söylemesi güzel kardeşim bu tür tanışma uygulamaları para tuzağı adamlar babasının hayrına yapmıyor tanışma uygulamalarını
İyi de kardeşim, peki başka nasıl yapabilirim?
Ailemin yetiştirme şeklinden ve ortaokul ve lisede gittiğim okullar yüzünden iyice abaza biri olup çıktım. Son 2 yıldır bundan kurtulmak için uğraşıyorum, ama bir türlü tam olarak kurtulamıyorum...
Nasip kısmet bu işler Allah kimseyi tek yaratmamıştır şeninde vardır illa nasibinde birisi hoşlandığın birisi varsa reelde git konuş en fazla reddedilirsin biyerinden bisey eksilmez biraz bakımlı ol güzel giyin saçına sakalına dikkat et yeter
Zaten aşırı derecede bakımlı biriyim, ama yapamıyorum...
Yapabilen kişileri görünce de sinirden deliye dönüyorum...
Yapacak bisey yok ama dediğim gibi bu tanışma uygulamasından hayır gelmez uzak dur
Bende öyleyim bi kıza bakıyorum bebek bide çocuğa bakıyorum tam kanka aklım fikrim ermiyor bu işlere
Hiç öyle nasip kısmet falan diyerek beni teselli etmeye çalışma. Bence sadece evlilik nasip kısmet işidir, bu tür şeyler ise saçma sapan bir evcilik oyunundan ibaret...
Tam bar zo
Yemin ederim ki; sinirden deliye dönüyorum...
Tam bar zo
Anlamadım?
Ne diyim kardeşim o zaman dolandirilmak istiyorsan similarda takılmaya devam edebilirsin yapacak bisey yok
Dolandırılmak istemiyorum, ama içinde bulunduğum durum beni çok sinirlendiriyor.
Canımı çok sıkıyor.
Kızına göre değişir
Kızı tanımıyorum, ama profiline şortlu croplu bir resim koymuş.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!