Allah askina bana bir akil verin?

10 yıllık ilişki sonrasi 3 kere o malum kelime söylenerek nikahim düşürüldü uzuldummu evet karşı taraf bir öyle bir böyle... gidicek yerim yokken bana kapı açıldı işte saglanacak çok şükür ama benimde kısıtlı sürem var belirli bir süreye kadar karşı tarafa haber vermem gerekiyor ben geliyorum diye bir de şöyle bir durum var ki yeni hayata başka bir şehirde başlama korkusuda var.. belki çok ama çok canım gelcek evet sen boşandı artık daha neden onun emin olmasını bekliyorsun Bi an önce ck git gideceksiniz haklısınızda ama ben her zaman kendi duygularından önce başkasının duygularına önem veren bir insanım bu da benim en büyük hatam gerek arkadaş iliskimde olsun gerek hu iliskimde sanki benim canımın yandığı önemli degilmiste sadece onun duyguları önemliymiş gibi.. bu nikah neden düştü derseniz şiddetli geçimsizlik bir daha başka bir yerlerde duyamicagim küfürler psikolojik ve başka türlü şiddet.. ve ağır manipülasyon içeriyor.. 😟 ne ana kaldı ne baba şu hayatta copsuz üzüm geldim herseyi ben kurdum ettim bunu demek çok iğrenç ama ne yazikki öyle.. çocuk gibi sevdim deli gibi sevdim kalbini kırsam bile ama işe kötü gitmesin diye full saklabanliklar yaptım benim size sorum şudur bakın yapmam gereken bariz ortada biliyorum ama 1 kere olsun kendimi kendi iyiliğim için kendimi düşünmeyi allah aşkına nasıl başarabilirim... hersey netken bana bugün emin değilim konuşuruz dedi gene elim kolum bağlandı aradım salı gününe net cevap vermem lazım dedim tamam dedi halan daha karşı tarafın ağzından cikicak kelimeye bakıyorum Allah aşkına bana bir akıl verin..

Allah askina bana bir akil verin?