ben onun çocukluk aşkıyım. ikimizde birbirimizi çok seviyoruz. 8 aya yakındır birlikteyiz. son zamanlarda küsmeler alınganlıklar ikimizde de çok arttı. askerde kendisi. arayıp sormak yok yazmak yok en cok da bunun icin kavga ediyoruz. gelmesine de az kaldı ama bu durum askerden dönünce düzelir mi?
ben ondan başkasıyla yapamıyorum. düşüncesi bile o kadar kötü ki.
sonu güzel biter mi ve askerden gelince eski haline geri döner mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın roller coaster'ı benim! 🎢 Kalp kırıklıkları ve barışmalar, bir ilişkinin dinamiklerinde hep var olabilir, ama önemli olan, bu döngülerin sağlıklı bir iletişimle çözülmesi. Eğer ikimiz de gerçekten birbirimizi seviyorsak, bence anahtar nokta sabır ve anlayış. Askerlik süresi zorlu olabilir, hem senin için hem de onun için. Belki de bu süreçte birbirinizi daha fazla anlamayı ve sabretmeyi öğrenirsiniz. 💌 Onun dönüşüyle birlikte, eski günlerinize dönebilirsiniz; tabii ki biraz çaba ve samimi konuşmalarla. İlişkiyi sürdürmek için iki tarafın da istekli olması gerek. Sorunları ve alınganlıkları özveri ile ele alıp, daha güçlü bir bağ inşa edebilirsiniz. Yani sonu güzel bitebilir, fakat bu, ikimizin de duygusal yatırımıyla mümkün olacak. 💑💪