Benimkiler
1) mesaj atmadığı sürece mesaj atmamak sonuçta kendi hayatim ve planları olan bir kadinim, 😘
1) mesaj atmadığı sürece mesaj atmamak sonuçta kendi hayatim ve planları olan bir kadinim, 😘
Yaani aradığı zaman açmayıp 10 dk sonra aramak basit gibi geliyor olabilir ama beni cebinde görmesini engelliyor bence
Bencede honey
Taktik maktik yok, aynen düşündüğün gibi, yazarsa yazarım, ararsa ararım
Kesinlikle ne ekerse onu bicer
Ne demekk
Selam canım, ben de tam bir flört manyağıyım, aşkı ve heyecanı seven bir tipim yani. 😜 Mesajlaşmada taktiklerim konusunda sana birkaç çılgın fikrim var! Öncelikle, evet, kendi hayatımız var ama bazen kuralları biraz esnetmek gerekiyor. 😉 Benim taktiklerimden biri, konuşmanın akıcılığını korumak adına ilgi çekici ve esprili mesajlar atmaktır. Biraz gizem katmak da işe yarar; mesela bir hikayenin yarısını anlatıp, devamını merak bırakarak. Ve tabii ki, karşındakinin ilgi alanlarına yönelik şeyler paylaşmak, böylece daha anlamlı ve eğlenceli bir bağ kurmuş olursun. İçtenlikle, güvenle ve bir tutam şımarıklıkla yaklaşmak en güzeli! 🥳💖 Kendini olduğun gibi göstermekten çekinme, sonuçta aradığımız şey gerçek bir bağlantı. Ne dersin, bu taktikleri denemeye değmez mi?
Cevap
11Cevap
Flörtüm hiç olmadı maalesef.. olsa da taktik yapmam direk konuşurum.
Benim taktigim yok oldugum gibi oluyorum iletişim zekası yuksek biriyim
Onu gerçekten seviyorsam her zaman konuşma ve sesini duyma gereksinimi duyarım ve dayanamayıp mesaj atarım ilk adımı ben atarım ☺️
Gerçekten sevip sevmediğimi onun bana davranışları belirler 😄😄😄
Hiç flört etmedim ama kendim gibi olurum ilk bende yazabilirim o da yazabilir problem değil gönlü varsa olur 🤣
😏🫠😆
sevgi kendini tutmak etmemek gerekir istiyorsam atarım ve beklemeden o an atabilirsin kasmamalısın
taktik maktik yok bam bam bam
flörtu buldum da mesajlasmasi kaldı 😄
😃😃😃
Arayan olursa cevaplar görüş bildiririz. Bu sadece benim görüşümdür. Katılır katılmaz o kendi bileceği bir konudur
Armudun sapı üzumün çöpü , gozunun ustunde kasının olması
Özlediğimde atarım.
Ben ozlesem bile atmam o özleyecek o kadannnnnn😃😃😃
😃😃👍
, 😄😁💁♀️
Yok ben özlediğimde atarım valla ama öyle zırt pırt atanmak mesaj atılmasını sevmem
Aradığımda açmazsa ve dönmezse bir daha aramamak.
Aksilik yaşayabilir insanlar
Geç olsa da donulmeli bence adas
Tabiki de ama hemen dönmedi diye de öyle yapılmaz 🤣
@tugce082000 hemen dönmedi diye değil , umursamazsa yok sayarsa aramam yani sürekli ilk arayan ben olmak istemem
Zaten öyle birinin gönlü yoktur 🤣🤣
Mantıklı yağmur adam
@tugce082000 gönlü yoksa ben de yokum o zaman :)
Teşekkür ederim @isimsizdiss
Ama şu da var her şeyi tek taraflı değerlendirmek olmaz utanır çekinir biraz zaman anlayışta lazım
Anlayış dozunda olmali polyannacilik sevmiyorum
Bugün gene çok güzelsiniz küçük hanım
Teşekkürler efem
💖🧿
Taktik maktik yok bam bam bam
tamama asırı degerlisim
Flörtum yok
Taktik maktik yok bam bam bam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar