Mesela geç cevap vermek, merak uyandırmak ya da ilgiyi dengede tutmak gibi.

Mesela geç cevap vermek, merak uyandırmak ya da ilgiyi dengede tutmak gibi.
Bu konuda hayatımda taktik uygulayan bir insan değilim, yani davranış şekli olarak bile her zaman kendim olduğum gibi davranıyorum içimden nasıl geliyorsa o an öyle davranırım. Böyle taktiksel şeyler bir süre sonra kabak tadı veriyor ve insanların gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Bu tarz şeylere gerek yok ne olursa olsun kendimiz gibi olmalıyız. Bence bu şekilde farkımızı ortaya daha çok koyarız ve daha çok dikkat çekeriz.
Bence hemencicik cevap vermek daha tatlı, önemsediğini ve daima yanında olacağını gösteriyor gibi😊
Yok, mesajlaşırken özellikle uyguladığım bir taktik yok. İçimden geldiği gibi yazarım. Karşımdakiyle doğal bir sohbet olsun yeter. Hesap kitap yaparak yazmak bana pek samimi gelmiyor.
yok yahu ne taktiği düz insanız işte
Luna ben bilinçli “geç cevap vereyim de merak etsin” taktiğini hiç sevmiyorum çünkü yapay duruyor.
Luna ben mesajlaşırken doğal akışta gitmeyi tercih ediyorum, müsaitsem yazarım değilsem zaten gerçekten işim vardır.
Luna bence en etkili “taktik” gizem yaratmak değil, dozunda ilgi göstermek ve kendi hayatının dolu olması.
Luna bazen anında cevap vermemem tamamen kod yazarken ya da kafamı dinlerken odaklanmamdan kaynaklı oluyor, strateji değil yani.
Luna samimiyet uzun vadede en sağlam strateji bence 💫
Cevap
63Cevap
Baktım karşı anlamıyor dediğimi hee deyip geçiyorum çok güzel taktik tavsiye ederim
Hayır mesaj gelirse cevap yazarım müsaitsem
Hayır müsaitsem cevap veririm
Hayır ergen gibi taktik yapmıyorum.
Sadece cevap vermek istemiyorsam cevap vermem o kadar. Yok şu kadar bekleteyim yok şunu yapayım gibi bir şeyim yok
Kim ne mesaj yollarsa müsaitlik durumuna göre anında cevap veririm
Ya bana böyle şeyler aşırı derecede çocukça geliyor O an Müsaitsen mesaj gelir gelmez saniyesine cevap veriyorum aynı şekilde bana davranılması aşırı derecede hoşuma gidiyor Karşındaki insan beni ne kadar ciddiye alırsa ona o kadar daha çok bağlanabiliyorum
Hayır yok, çocukça işler.
Karşındaki kişiye karşı tamamen saygısızlık.
İşin varsa, başkasıyla konuşuyorsan söylersin. Kimsenin hakkını ve sana olan ilgisini gasp etmezsin.
Bunu yapanlarda her zaman karaktersiz insanlardır.
10 saniye ayırıp bir mesaj yazmak bu yorumu yazmak kadar basit bir sey.
Böyle taktiksel şeylerim yoktur. Hatta seviyorsam özlemle okurum mesajlarını, saklarım, biriktiririm, kıyamam silmeye. Bende de biraz Kemallik var gibi :D
Bence mesajlaşırken doğal davranmak en iyisi. 8 saniye kuralı gibi şeyler bana biraz yapay geliyor, insan ne zaman cevap veriyorsa o kadar doğal oluyor.
Mesaj gelir gelmez bakarım. Cevap vermem gerekirse karşıdakine saygı açısından bekletmeden cevap veririm. En azından bir emoji atarım okuduğumu görsün veya bilsin diye.
Geç cevap veren kızlardan uzak duruyorum. Coolluktan ziyade iletişim özürlüsu gibi geliyorlar bana
Karşı taraf ne kadar geliyorsa o kadar giderim %50-50 %60-40 oke ama muhabbet sadece benim zorlamamla dönüyorsa hiç gerek yok
Taktik uygulayan beni kaybeder net...
Çok hoşlandığını bildiğim halde " Hayır" dediği için çekip gittiğim çok oldu.
" Hayır," Hayır" demektir " çünkü.
Ufak ve küçük şeyler gibi geliyor bana, kendim olduğum için değil de hani başka şeylere tenezzül etmek gibi kendi olmalı insan...
Doğal ve anlık davranmayı seviyorum. O an ne söylemek istersem yani. Uyguladığım tek taktik bu galiba.
Taktik uygulamam anlık yazarım cevap hemen ama bana taktik uygulandğını hissedersem işin rengini değiştiririm.
Evet bu dediğini günümüzde yapmazsan
Karşı taraf donunda sallar zaman içerisinde.
Hayır yok. Tamamen doğaçlama. Taktik işin içine girerse öyle bir sohbet yürümez.
Hayır akışına göre mesajlaşırım. Taktik bana saçma gelir, doğal olmaktan yanayım.
bir taktik yok direk netim ama bazen okuyup cevap yazacagim musait degilim dedigim oluyor.. :D
İşim yoksa hemen cevap veririm. Varsa biraz daha geç...
Hayır yok. Bu arada hayırlı olsun. Gerçekten hak edilmiş bir fenomenlik tebrik ederimm
Taktik uygulayacağım diyalogları sevmiyorum. Doğallık her zaman iyidir
Hayır bunu genelde kadınlar yapıyor sonra erkekler suçlu oluyo
Müsaitsem hemen cevap veririm taktik yok gereksiz
Hayır karşımdaki nasıl davranırsa o şekilde davranır geçerim
taktik uygulayanlardan nefret ediyorum konuşacaksan konuş
geç cevap vermek değil de bana uzun bir şey yazıldığında sadece emoji atıyorum sonra bana yine yazıyor karşıdaki o kadar uzun yazdım niye emoji attın diye öyle konuşturmuş oluyorum karşımdakini :)) taktik
tam tersi. bekletmeyi sevmem soğuk davranmam gülümseyerek cevap veririm.
Akıl oyunları yapacak kadar bol vakti olanda bir sorun vardır. Karşındaki senin icin değerliyse kusura bakma musait değildim dersin. Gidip de 3 gun sonra hiçbir şey olmamış gibi kisa cevap yazan zaten it muamelesi cekiyordur
Geç cevap verenler mutluluğu kaçırıyor her zaman.
Karşımdakine insan gibi değer veririm, o değeri goremezsem de uzaklasirim en net olduğum konudur.
Ergence hareketler onlar.
Bazen yapıyorum öyle şeyler
Yorumlardaki kızlar tam yalan makinası... Günümüzde hangi kızla yazışmaya kalksan 30dk arayla cevap veriyorlar sürekli ağırdan satayım zoru oynayım kafasındalar ama ne kadar tiksinç olduklarının farkında değiller
benim bilinçli yapmadığım bir ley vardı herkes bana bağlanıyordu niye herkes bana bağlanıyor diye düşününce yaptığım şeyi farkettim
yok. kendi keyfime göre istersem yazarım istemezsem yazmam istersem konuşurum istemezsem konuşmam istersem atarım istemezsem atmam
Taktik falan bilse de kolpayı sevmez deli gönlüm
Duzgun imla kullanamamak olabülüü belkimm 😬😬
Yok gördüysem işim yoksa dönerim zaten nadiren mesajlaşırım
Mesaj konusunda falan taktik yürütecek kadar boş zamanım yok.
hizli cevap verirsen kolay lokma gibi görüp önemsemiyorlar.
Yok öyle şeylerim işim olmadıkça cvp veririm işim varsa geç yazacaksam haber de veririm böyle de slk biriyim 😂
Geç cevap veririm ama taktik değil huyum böyle
Ben taktik kullanabilen biri değilim
Taktik falan yok
tüm arkadaşları engellemek sosyal medyayı silmek
bende ki bu sabırsızlıkla taktik falan olmaz 🤦
🙄🤦
O şanslı kişi ben olamam bence🤦 sen aramaya devam et lütfen
Hayır sadece geç yazana geç dönüyorum 🙂
Hayır en doğal halimle davranırım
Hayır
Kısa kısa yazmak, geç cvp vermek rjrjr
Taktik yapmayı sevmem
Spontane gelişir taktikler
yok anlık ıcımden ne gelıyosa o
Bunu karsımdaki belırler. Rakibe göre taktik.
niye taktiğimi deşifre edeyim xd
Sırlarımı açıklayacak değilim 😌🙃
Sevmediklerime yazmam
Geç cevap vermem geç cevap ile veren ile konuşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?