Eşimin bakımsızlığı?

Dün yine tartıştık çocuklara bayramlık kıyafet almaya gıdecektık beyfendı evdekı hâliyle cıkıyor. Kendısı cımrı 10 yıl oncesının esofmanıno giyiyor ve eşofman eskımıs. Banane baskasından dıyor hıc takmaz onu bunu. Dahası evlenmeden önce saçını sıyaha koyardı evlendık boyamayı bıraktı sacları genetik beyaz agırlıklı baya hem. Kalın camlı gözlük kullanmaya basladı ıncelt dıyorum boşuna para dıyor. Yahu çok kötü görünüyosun böyle dedım kıme göre kötü senın arkadaslarından banane. Kendını haklı görüyor. Evlenmeden önce nıye boyuyorsunuz gözlük takmıyodun eskı halın gıbı ol dedım hayır valla olduğum gıbıyım ben banane sürekli dıyor. Allah tan sadece bazen gözlük yerıne lensını taktıgı oluyor ama oda her zaman degıl. Hoc olmassa gözlüğünü çıkar dedım dün gıtmeyın o zaman benle dedı. Esımden bunu istemem suç mu vıjdanen kırmak istemiyorum ama delırecegım yahu. Kaç tane arkadaşım esın ne kadar yaşlı dedı. Tuhaf tuhaf bakan bıle oluyor. Ben millete karsı yaşıyormuşum ne alakası var bende begenmıyorum kı. Soğudum. Ikı çocuk var küçük. Sadece bu degıl çok sıkıntımız var zaten de onları yazmıyorum aksı inatcı karakteri. Of off. Boşanmak deyince bıle boşan den bılırsın demeye başladı çocuklar var üzülecekler kafam karısık.

Güncellemeler
+1 yıl
Çok bunaldım ben böyle ınatcı aksı adam görmedım. Hayır diyor herşeye. Zaten afedersınız dunyasından gecmıs gıbı gezmeyı bıle sevmez telefondan biraz oyun bağımlısı. Vardıyesı öğlen baslayacaksa o gün gece 3 4 telde oyun oynar.
Eşimin bakımsızlığı?