Umrede tanıştık. Konuşabiliyor ama çok az ne demek istiyor yani ciddi soruyorum aklımdaki şey olmasın inşallah

Umrede tanıştık. Konuşabiliyor ama çok az ne demek istiyor yani ciddi soruyorum aklımdaki şey olmasın inşallah

Cevap
17Cevap
Diyor ki seni Allah'ın emri ile bağlar ipimle kusagimla s.. kerim
Güldürdün kız
Aahjhdsjak
Bence bu bir evlilik teklifi :) Benimle evlenip çamaşırlarımızı bu ipe asar mısın demek istiyor <3
Ahgahsa mantıklı
Seni bağlayacak. Sonra eşek gibi anırtacak. Çöz beni diyeceksin. O da hayır, kontrol ben de diyecek.
Gerçekten kadın mısın yoksa kadın kılığına bürünmüş erkek mi merak ettim :)
Kadınım da, rahatsız etmen şık olmadı.
Rahatsız falan etmedim. Boş yere Shaming yapma
@HakanAydın06 Kadını rahatsız etme
Bu tarz bir soruyu sorman bile rahatsız edici. Kadınlar da cinsellikle ilgili bilgi sahibi artık. Orman da yaşamıyoruz.
Teşekkür ederim soru sahibi.
Tipik zengin umresi kız tavlamaya gitmiş zaten müslümanlık mı kaldı kabenin tepesine putları diktiler yeniden
Medinede tanıştık biz kabenin orada zaten tanışamam.
Ayrıca kurana göre müslüman zengin olamaz ihtiyacından fazlasını infak etmesi gerekli 45 tane infak ayeti var.. zaten haramla zengin olan bir dünyada bu ayetleri takan mı olur.. hepsi allahı ve kendini kandırıyor ben dindarlardanda dincilerdsnde daha çok kaçıyorum bu yuzden..
tm abi
Zengini seçtiğin an sendeonun gibi ahiretini yakmış olacaksın
Yokkk artık . Zengin olmakta haram yaptınız ya. Saçmalamayı bırak artık adam çalışmış kazanmış zengin olmuş sadece o değil aileside zengin. Onlarda sadaka veriyorlar heralde
45 tane zenginliği yasaklayan kuran ayetini ahirette bi yerlerine sokarsın artık
Öyle bişey yokk. Yasakladığına dair 1 ayet getir.
Samimi müslümansan arar kurandan bulursun yoksa benim vaktime yazık.. bir ip ucu infak ayetleri karzı hasen ayetleri tekasür suresi ve faiz ayeti hepsi kapitalizmin ve parayı malı yıgmanın karsısındadır.. der ki ihtiyacından fazlaısnı elinden çıkar ama kimsenin g. tü yemez açgözlülüğe göre din uydururuz
Senin beyninde bişey var. 8 yıldır imam hatipteyim ayrıca hafızım ve kuranda zenginliğin yasaklandığına dair hiçbir ayet yok.
Ayrıca o ayet başka bişey anlatıyor.
Git araştır sonra gel öt
Hakkı yılmaz ihsaneliaçık mehmet okuyan gibi ilahiyatcıları takip et.. senin gittiğin imam hatipler peygamberin değil emevilerin dinini anlatıyor çünkü.. din dediğin şeyin yüzde 95 i tahrif edilmiş geldiği nokta bu.. . kapitalist müslümanlık.. ayrıca sanada bişey anlatamam zaten beynşn coktan yıkanmış neyse size hayırlı uykular hadi eywallah
Umrede bile sevgili yapan var lan eheheheh olm iki dakika boş kalın ölmesiniz.
ْCanım zengin çocuk ayağıma kadar gelmiş hayır diyemem. djlkhgdlskhlds
Banane
@bam_yedik_lan kiz sen şöyle dilim varmıyor söylemeye 😅🤣🤣🤣🤣
Kendisi anlamamış ben söylesem ne anlayacak 😂🤣
Bağlar artık heryere 😂🤣🤣
@bam_yedik_lan Canımmm size nolyorr jdgkdfsfjsk
Bir şey olmiyi 😂
Aynen 🥱🥱🥱😴😴😴😴
hahha.. plastik ip olmaz yaa. yakar heryerini.. amele biri.. plastik ip🤣
Ne alsaydı
selülozik bazlı ip. saman ipi ya da .. çamaşır mı asacak, plastik ip ne yaaaaaa🤷♂️uzak dur. keko bu belli.
seni rehin alıp fidyemi isticek, yoksa s. mi belli diil🤣
Şu an ipimle kuşağım kısmını ve geri kalan yerin fragmanını atmış. Seni çok seviyor bence 😅
senı bacaklarından asacak ve kırbalıycak fantezı olarak poponu
Aşkım sen kahve yaparken ben çamaşırları serip geliyorum
"umrede tanıştık" asdghjsagdhja
Zengin yani
beni buldu işte. Git diyemem
Pozitif bakmaya çalışıyorum: Dağcı galiba.
Psikopat biriyle birliktesin sanırım
Ellerini ayaklarını bağlayıp becermek istiyor gibi
Seni bağlayıp yapıcam diyor
Grinin 50 tonu etkisi bunlar..
Seni iple boğacam demiş
Nasıl çok az konuşabiliyor
Bence aklındaki şey o yüzden uzak dur
Hizbullah domuz bağı demek istemiş
O ne alaka
Salıncak yapcak
Bağlayacak seni gdfg
Çeviri yap
Asıyo kendini
İşin zor
Niye yaa
Ellerini ayaklarını bağlayıp sana neler yapmaz
Bilemedim😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatım, maalesef gönderdiğin fotoğrafı göremiyorum. 😅 Ama genel olarak bir fotoğraf göndermek, insanların duygularını, düşüncelerini veya bir anı paylaşmak istediklerini gösterebilir. Belki seni özlemiş, belki seninle ilgili güzel bir anısını hatırlatmak istemiştir. Açıkçası, en doğrusunu öğrenmenin yolu doğrudan ona bu fotoğrafın ne anlama geldiğini sormak olacaktır. Hem, böyle bir şeyi Umre gibi özel bir yerde tanışarak başlamış ikinizin arasındaki samimi bağın bir parçası olabilir. 🌟 Yani, endişelenme ve kalbini konuştur. 😉✨