Bu mesajı dün ona attım fakat hala birşey yazmadı sizce amacı ne insan birşey der sonuçta?

Bazen gülüp geçesim geliyor ama yapamıyorum. Yeni neslin adeti her an bir intihar modu. Canım benim seninki ilgisizlik sendromu :) Bu yaşta ne yaşadın? Ailenden birini mi kaybettin? Uzun uzun yazmayacağım aç sadece bir akşam haberleri izle... Dünyada neler oluyor bak! 3-4 yaşında çocuklar aç, savaşın ortasında, yaralılar. Her akşam bir annenin evladı şehit oluyor! Azıcık şükretmeyi bilin. Kimse onu anlamıyormuş!
Çocuk pışpışlasın diye duygu sömürüsü yapmışsın başka bir şey yok orada !
Mantıklı bir insan bu sorunları ya günlüğe yazar ya psikoloğa gider.
Derdin erkek arkadaşının seni şımartması, "ay canım ben yanındayım seni anlıyorum" demesi... Yazık ya ben olsam bırak cevap atmamayı bu kadar sorunhastası, ilgi budalası olmuş biriyle görüşmem bile!
Çocuğa sitem dolu mesaj yazıp yollayacağına uygun olduğu bir zamanda konuşup kendini anlatmayı istediğini söylemen daha mantıklı olurdu. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Çok küçük olmadığın belli. Yetişkin birisin. Bu kadar kara yaşama hayatı. Her şeye böyle karamsar bakarsan, hiçbir şeyi yoluna koyamazsın. Sitem etme. Derdini paylaş. Mutsuzsan rol yapma. Anlat. Ağla. Çabala. Düzelmeyecek hiçbir şey yok. Emin olabilirsin.😊
Dertlerin olabilir ama dünya üzerinde tek derdi olan insan senmişsin gibi davranma. Yazdığın şu mesajın her satırında bencillik kokuyor. Bence cevap vermemekte son derece haklı. Sevginle konuşurken "ben" kelimesini kullanma. Siz sevgili olmuşsunuz ben veya sen yok artık biz var... Üstü kapalı bir ton şey yazacağına sorunun ne olduğunu yazsan belki bir çözüm olurdu senin için. Şikayet etme sakın sakın konuş seni anlar merak etme...
ne kadar karamsar bir mesaj ya. oldukça böyle insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. ister erkek, ister kadın olsun böyle insanlardan uzak durun arkadaşlar. dünyadaki bombalanan milyonlarca bebeğin, yaşlının, kadının yaşamadığı neleri yaşıyorsunuz da her gece ölmek istiyorsunuz? siz daha musluğunuzdan akan suya bile şükretmiyorsunuz.
Cevap
26Cevap
Keşke böyle kendini zayıf göstermeseydin. Ne kadar süredir berabersiniz bilmem ama ciddi anlamda seni düşünen sana değer veren biri olsaydı değil bir gün boyunca yazmamak o mesajın üzerine seni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapardı. Bunları yapnadığı
Bence o seni sevmiyor.. Zaten ilişkiler ne kadar samimi ki? İnsanlar sadece beraber eğlenirken aşıklar. Acını paylaşmazlar. Ben sırf o yüzden kimseyi alamıyorum hayatıma. Kendimi onun yanında ona ne kadar yakın hissederim, ne kadar samimi olabilirim, bunu sorguluyorum hep.
sen eşittir ben duygularımı yazmışsın :(
Bitmemiştir okuması. Yaşlandım yemin ediyom. Nedir bu uzun mesaj sevdanız anlamıyom. Asıl meseleye gelirsek sen cevap yazılacak bir şey yazmamışsın resmen onu susmaya itmişsin bence. Onun yazacağı tek şey "hmm" olur o da belki
Bence biraz daha bekle bu gibi durumlarda sana nasıl yaklaşacağını bilmediğinden mesaj atmıyodur kafasinda toparlaması gereken şeyler vardir ya da söylediklerini ciddiye almıyordur tanımadığım için fazla bir şey diyemicem
Uzun mesaj yazma erkeklere okumazlar sıkılır lar. ve bir derdin yok kendine kuruntu yapmissin. bosversene dunya kimsenin hatırına dönmüyor. Sukretmelisin haline
Kuruntu olup olmadığını nerden bilebilirsin ki?
Zaten halime de şükrediyorum ama iste ister istemez bazen oluyor böyle
Ben bile okumaya üşendim çocuk da üşenmiş olabilir. Çift tik oldu mu ki okunduğuna dair ☺ okuyup da bişey yazmadıysa tebrikler bir adet öküz arabanız oldu!
ne demek istediğin anlaşılmıyor ki sorunlarını anlatmamışsın sadece hayıflanmışsın. Derdini çözmeye çalış kimse senin derdinle uğraşmaz sevgili iyi günde vardır
Böyle konuşmalar ne yaşadığını detayına girerek anlatımlar ilişkiyi ister istemez soğutuyor ne yaşıyorsan içinde gizliden yasamalisin yaptığın kötü birşey değil ama dediğim gibi sogutabiliyor insanı !!
bende bir şey yazmazdım, ne o öyle yani, hem sebebin ne mutsuz olmak için, sebepsiz yere oluyorsan bende takmam.
bu kadar döktüreceğin yerde direk derdini anlataydında çocukta yardımcı olmaya çalışaydı, kusura bakma da bu mesajın üzerine ancak ne diyo bu ya der..
whatsapptan boyle bır mesaj atarak meseleyi itibarsızlastırmıssın.
annen ile bile paylaşamadiğin ne olabilir ki. Sorunlarini çözmek için anlatmalsın
okurken benim içim daraldı. ne yaşadın da bu psikolojidesin şu an?
okumadıgı icin cevap vermemiştir.. ki böyle bir mesaj ahkkaten okunmaz ve hep aglıyorum zırlyorum en itici kız tipisin adam susup senin yavaşca cekip gitmeni izlicek
bakıp cıktı mı neden boyle oldun ve o neden boyle yaptı tartıstınız falan?
anlamıyorsunuz deyip durcagına neyi anlamadıgını anlatsan iyi olurdu
Kardesim aynı benim dururmum tek yolu zaman bırak zaman her seyin ilacıdır emin ol degmiyor hicbirsey icin.😞
Umrunda değilsin işte. Dünde bir tekme ben yedim buna benzer. Erkekler böyle genel olarak.
Boyle bir mesaj yazdin ve halen bisey yazmadi him...
Çalışmaya başla aglayacak ve kafaya takacak bir sey kalmaz vakit kalmaz zaten.
Sil engelle
Engelledim arama diye mesaj at
Kudursun ib ne senin kudurduğun gibi
insanlar eş ister lanet bir çilekeş değil..
yalan mı @simirnas
teşekkür ederim...
@simirnas..
Senin kurduğun cümleye bakarsak kimse kimseyi istemesin o zaman herkesin bir derdi olur sonuçta dostum😎😎😎
Ölmek istemek ve bunu sevdiğin kişiye söylemek o kişinin aklında acaba bu kızın bir psikolojik sorunu mu var diye bir soru oluşturur.
bence sevgilin okumamıştır. çünkü erkekler hep kısa cevaplı ve uzun şeyleri okumazlar
Allah Allah neymiş ablacım bu büyük sorun? Benimki de böyle triplerde de merak ettim
ayrılmıs senden. senın haberın yok sadece.
Sadece şey yazdı ayrılıyomuyuz noluyoruz dedim yok dedi
karşılığında ok yazmamıştır inş
Bence benim gibi okumadı bile)
benim gibi okumamıştır çok uzun
Cok ayip etmis yaninda olmamakla...
okumadan silerdim çok uzun
Problem kızları kimse sevmez.
offf okumadan silerim direk.
Seni umursamıyo olabilir
üsenmis okumamıstır eminim :)
Papucun dama atılmış kızım
:D ağır ergen