Sevgilimin eski sevgilileriyle yaşadıklarını nasıl unutabilirim?

Ben içine kapanık biriyim hiçbir kızla sohbet etmem oldukça kendimden soğutmaya çalışan bir insanım bu sebeblede karı kızla işim olmaz taki oyun sevdamda birine denk gelene kadar. Bu ilişkimde bir oyun da denk gelme ile başladı bundan öncekide öyleydi ama oldukça temizdim uzak mesafe olsa bile bel altı bi konuşma yoktu küfür dahi etmedim ettirmemeye de çalıştım reeldede hiçbir kızın elini tutmadım sohbet dahi etmedim iş konuşması harici. Sevgilim eski sevgilileriyle her ne kadar şu an o konuları umursamasada birşeyler yaşamış biri tamam bir bozulma yok ama ten tene değmiş alkol sigarası olan biri imiş (şu an sadece sigarası var)

Olay şu onun yaşadıklarını hazmedemiyorum onun geçmişini kendime yediremiyorum her ne kadar sevsemde aklıma takılıyo ve asıl korkum şu bu insanla aile kurduğumda onun geçmişteki huylarının tek hayalim olan çocuklarıma geçmesinden korkuyorum kendisi beni sadece temiz bir kalbim var diye seviyor ne tip ne vucüdum var olay bu lütfen düzgün yorum yapacaklar yazsın gerçekler acı biliyorum ama lütfen edebi koruyalım saygılar

Sevgilimin eski sevgilileriyle yaşadıklarını nasıl unutabilirim?