Erkekler neden sadece cebe bakan botokslu estetikli boya badanaya banmış yapmacık kızları seviyor? Ne buluyorsunuz cidden merak ediyorum.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Kızım onların vakitleri bol oluyo, içmeyi s*çmayı seviyolar. Laf ebeliği desen gırla. O bir konsept yani, ne vereceğini ne alacağını iyi biliyolar. Bahsettiğin tiplerden tiksinen birisi olarak söylüyorum. Sen kimsenin cebinden bişey almıyosunda ne veriyosun önce bunu sorgulaman lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgimi veriyorum yetmez mi?
Soran+1 yılHerkes söyler herkes yapamaz ama.
En İyi Cevaplar
Erkeklerin geneli doğal güzelliği seviyor sana denk gelmedi diye öyle düşünme ve sen bir erkeğe neden ihtiyaç duyuyosun olmasa hayattan zevk mi almıyosun lütfen çirkinim ayaklarına girme nasibin varsa oda seni bekliyodur emin ol şimdi çektiğinin elbet bir gün mükemmel bir mutluluğu olacaktır sabret şükret.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Erkekler Ne Diyor
15
+1 yılCilveli mi buluyorlar neyse saçma sapan zevkler işte
10 YorumlaDoğal güzellik her şeydir ya. Bir kız estetik haliyle dünya güzeli de olsa estetiksiz ortalama kıza yürürüm ben.
07 Yorumla
Soran+1 yılKimse de yürümüyor valla güzellik desen var
Soran+1 yılHdfhjrfjjr
Soran+1 yılNikah tarihini al
Soran+1 yılÜlkenin tüm kralliklarina haber iletiyorum
Cidden he sosyal medyadaki birbirine benzeyen kızların peşinden koşan koşana aşırı saçma yapmacık tipler bide
044 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün dediğin bile onlara bakıyor
Soran+1 yılHayır öyle xidden
Soran+1 yılYo kimse de bakmiyo bende kapalıyım
Soran+1 yılFark ederim illa. Yok cidden. Ne okulda ne otobüste ne sokakta ne avmlrrde yokkk
Soran+1 yılboş ver onu
Soran+1 yılÖyleyim
Soran+1 yılÖcü muyum insanım bende ama
Soran+1 yılKurtlar sifrasi burası çiğ çiğ yerler beni
Soran+1 yılHep teyzeler der çok güzel olduğumu. Abim de öyle der. Arkadaşlarım da ama kız. Abim dışında diyen en son ortaokulda erkeklerde dc de en güzel kız secmislerdi onun dışında kimse demedi shxbwhx. Bi de tanıştığım birkaç erkek
Soran+1 yılO kadar güzelsem niye bakmıyorlar bana
Soran+1 yılNiye ne varmış bende
Soran+1 yılEvet. Ya hadi siz haketmiyorsunuz benim suçum ne djejcjdjfjd clopatra değilim ya
Soran+1 yılAhkalki olsanız yeter ama simdi her erkeğin tek gecelik sevgilisi var otel köşelerinde
Soran+1 yılKanitlanamaz ki kanitlayasin nerden anlasilsin yalan söylemek zor değil.. sigara alkol kokudan belli olur tabi de verci onun da kokuları var kaybedici
Soran+1 yılBende onu diyorum ultrs güven lazım inanmak için
Soran+1 yılÇakal değil ahlaksız
Soran+1 yılBen inanmiyorum valla
Soran+1 yılSevileceğime
Soran+1 yılBitti valla
Soran+1 yılAğlıyorum videen
Soran+1 yılCidden
Soran+1 yılBenim hayatımda hep birden olumsuz şeyler okuyor hep
+1 yılHemen yapalım hanfendi size de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence ilgi çekici değiller onlar doğal güzellik en iyisi
017 Yorumla
Soran+1 yılTabi Ayn
- +1 yıl
Makyaj gittikten sonra tanıyalım dimi dndndnd
Soran+1 yılMakyajsız sevin. Ben gram surmuyorum herhalde ondan bakmıyor kimse
- +1 yıl
Makyajdan çok tarzı beni daha etkiliyor iyi giyinmeyi bilen kadın daha çekici geliyor
Soran+1 yılKapalı açık peki? Kapalı kızlar itici mi
- +1 yıl
O inançla alakalı ona yorum yapmak
saçma olur ama kapalı kızlarda tarz yapabiliyor - +1 yıl
Tarz kendi vücüduna göre giyinmek bence kilolu kız göbeği açık giymesi itici bence
Soran+1 yılSorduğum soru kapalı kızlar itici mi ya evet dersin ya hayir çok mu zor. Ki bence hayır cevabın
Soran+1 yılPardon evet kddjjd
- +1 yıl
Bence değiller çok beğendiğim kapalı kızlarda oldu
Soran+1 yılNiye kimse bakmıyor o zaman bana güzelim ama çirkin olduğumu düşünmeye başladım artık
- +1 yıl
Denk gelmemiştir
Soran+1 yılHiç mi
- +1 yıl
ya da seninle ilgili bir sıkıntı var bazen tavırlarımız ya da isteklerimiz yüzünden de kimse olmuyor
Soran+1 yılNe gibi bir sıkıntı 🙄
- +1 yıl
Tanımadan seni ne desem boş
Soran+1 yılİyi peki
Gizli Üye(18-24)+1 yılAksine nefret ediyorum. Gerçi diğer kızlar da bakmıyo da bana orası ayrı konu.
038 Yorumla
Soran+1 yılDiğer kızlar derken
Cevap sahibi+1 yılYani estetiksiz, paraya önem vermeyen kızlar. Daha doğrusu hiç bir kız istemiyo beni.
Soran+1 yılVar ama bakan yok ki. Niye
Cevap sahibi+1 yılÇirkin biri olduğumu düşünüyorum. İçime kapanığım bu nedenle. Kızlarla pek bir samimiyetim yok. Hayatımda birinin olmasını çok istiyorum ama.
Soran+1 yıl😭😭😭 niye böyle ki
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi düşünen kızlar da vardır mutlaka ama onlara ulaşabilmem imkansız gibi. İkimiz de çekingen olursak kim açılacak?
Soran+1 yılZor evet 🥺
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirde yaşıyosun?
Soran+1 yılboş ver
Cevap sahibi+1 yılPeki. Umarım buluruz bizi sevebilecek birilerini.
Soran+1 yılBulamayız bence benim inancım kalmadı
Soran+1 yılBen sadece uzaktan izleyip ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen kızların hepsini mutlu sanıyodum. Benim durumumda olan kızlar da mı var? Neden onşarı bulamıyorum peki ben?
Soran+1 yılYa aşırı mutluyum sorma. Depresyondsyim hemde ağır bi depresyon. Var evet. Bilmiyorum ne hatamız varsa jxjdjs dedikleri gibi hacca giden otobüsü taşladık galiba
Cevap sahibi+1 yılAhahahah senin gibi bir arkadaşım olsun isterdim. Hiç arkadaşım da yok. 2 yıldır eve kapandım. Hiç bişey yapmak istemiyorum.
Soran+1 yılOturup sana aglicam kendimi bırakıp. boş ver benim var ama dislaniyorum. Doğum günümü bile unuttular. İstediğim hediye değildi kutlansın istedim ama hatirlamadi
Cevap sahibi+1 yılSeninkini arkadaşların hatırlamıyo en azından. Benimkini ailem bile hatırlamadı.
Soran+1 yılOnlar da hatirlamadi merak etme xsjsjfekfk
Cevap sahibi+1 yılBen gaziantepte yaşıyorum. Buradaki abazalardan değilim merak etme abhshaa
Aynı şehirde miyiz?
Soran+1 yılDeğiliz xkfkdjjfe
Cevap sahibi+1 yılAhahshaha ulan hayaaaatt
Soran+1 yılCkfjjejfjr
Cevap sahibi+1 yılBir gün biz de sevilir miyiz bee
Soran+1 yılBen inanmıyorum. Sevildiğimi dusununve bi garip oluyorum ban imkansız geliyor. Bir erkeğin en saf en temiz şekliyle beni sevmesi sadece gözlerime bakıp alnımdan öpmesi jddjjdn yani çok komik geliyor bana. Ben kimim ki diyorum sonra.. hiç
Cevap sahibi+1 yılAynı duyguyu bir kız için ben de düşünüyorum. Sanki bir kızla o şekilde oturup sarılsak içinden benimle dalga geçecekmiş gibi geliyo. Zaten aşka inancım yok. Aşk diye bişey olsa 20 yılda en az bir kez aşık olurdum herhalde.
Soran+1 yılEvet evet bende oyle düşünüyorum sanki slk nasıl da kanıyor diyecek gibi... hiç olmadın mı
Cevap sahibi+1 yılHiç aşık olmadım. Aşk diye bişey yok bence.
Soran+1 yılVar da bize yok
Cevap sahibi+1 yılAklıma somun ekmek yiyen köpek videosu geldi biliyo musun onu ahshaha
İşte o köpek biziz ahshshaha
Soran+1 yılYa djdjwjfj3jfkekdk harbiden
Cevap sahibi+1 yılHayalim ne biliyo musun?
Kendi halinde, beni her koşulda sevecek, kızımın annesi bir kadın
Mutlu bir yuva, güzel bir iş, eve geldiğimde kapıda beni karşılayan eşim ve dünyalar tatlısı kızım.
Sadece hayal olarak kalacak gibi. Ben zaten çok yaşayacağımı düşünmüyorum bu kafamdakilerle. 20 yaşındayım ama 70 yaşında gibi hissediyorum.
Soran+1 yılAa yemin ederim ben dhdhwkxksks eksiksiz hemde
Cevap sahibi+1 yılBelki kader bize de güler be. Yaşarken umut var daima.
Soran+1 yılBenim yok. Soğuk kış günlerinde birbirine sarılan uyuz çiftleri görmek zorunda değilim...
Cevap sahibi+1 yılOnları görünce ağlamak istiyorum. Kıskançlık değilde imreniyorun onlara. Neden benim sevdiğim yok diye. Umudum tükenmek üzere. Zaten hiç sevgilim olsun diye de uğraşmadım. Yapmacık sevgi bana göre değil.
Soran+1 yılBende. Bende var hatta inş ayrılırlar dediğim bile oldu Allah affetsin. Ben uğraştım ds noldu olmadı tabii ki. Bende crop felan giyip boyaya bansam estetik botoks vs olur mu acaba
Cevap sahibi+1 yılMakyaj yapan kızlardan iğreniyorum ben. Güzellik makyajla olacak bişey değil. Kendini kandırırsın sadece. Neyse ben uyuyayım oy kullanmaya gidicem aahshshsha
Soran+1 yılÖyle sanıyor erkekler. Bende uyumuşum shekwkfod iyi geceler
Kadınlar güzel ve seksi olmalı sevilmek istiyorlarsa ve bunu bildikleri için çoğu açık giyinip makyaj yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGerisi ne insan değil mi
+1 yılYoo bu yanılgıya nerden vardın? ben sevmiyorum dudaklarıda patlıcan gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunu seviyo
+1 yılHangi erkek öyle kızları seviyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz nerdeyse? İyi dediklerimiz de öyle
- +1 yıl
Doğallıktan yanayım.
Soran+1 yılYa kapalı açık? Kapalı kızlar itici mi peki
- +1 yıl
Farketmez ahlakı önemli
Soran+1 yılHeh en azından bu onemseniyo
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yooo düzgün aevimli tatlı kızlsrı sveşyoruz
025 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi
Soran+1 yılBen muhafazakar aile kızıyım
Soran+1 yılUmrumda değil o tip konular ben sadece aşkıma bakarım
Soran+1 yılEtmem. Ben uzaktan 2 sene sevdim birini. Olmadı ama. Nasip değilmiş. Yapamam uzaktan dedi gitti. Her şeyi yaomisitm onun için. Çocuklarımızın ismini bile düşünmüştüm olmadı..
Soran+1 yılBelki de ahlaksızlık yapıp gösterdiğin içindir
Soran+1 yılIstedi diye zorunda mıydın
Soran+1 yılO ds o... imiş iste
Soran+1 yılAnladım.
Soran+1 yılNe anlamda
Soran+1 yılEtkilenirim doğal olarak fakat istemem evlilik öncesi görmek dahi istemem
Soran+1 yılOlmam zaten. Değilim aksine herkesten çok isteğim var ama muslumaniz sonuçta dizginlemek lazım
Soran+1 yılKaybolmaz niye kaybolsun sevdiğime karşı
Soran+1 yılMüslüman bir insanım ben ne anlatıyorum ya
+1 yılöyle bir şey yok aksine itici bulurum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir şey yok itici gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonları sevmeyizki sadece yedirerek s. riz.
00 Yorumla
+1 yılBen öyle sevmiyorum hacı 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ayn kim seviyo o zaman
- +1 yıl
Büyük ihtimal Barbie sevenler 😂
Soran+1 yılBarbue güzel değil
- +1 yıl
Bize göre değil ama diğerleri seviyor anlaşılan 😂
Soran+1 yılDayakliklar tam
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyorum
10 Yorumla