Aşk İlişkileri Siz yapışık bir ikizle evlenir miydiniz? metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, ABD'li bir gazi ile dünya evine girdi. Siz yapışık bir ikizle evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BeratBozkurt Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Demiştim yakında öteki kardesini öldürmeye kalkar diye ama vücudun diğer kısmını o kontrol ettiği için yarı felç kalırdı 1 2 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Öyle bir sey yapacağını sanmıyorum neden yapsinlar. Yorumla BeratBozkurt +1 yıl 🤷♂️ sadece düşünce Yorumla
Gülümsemekaplama Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bı tanesiyle baş edemiyorum 2 dırdır fazla olur 1 3 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Evlisin ne işin var sitede eşinle ilgilen film dizi bişeyler izleyin Yorumla Gülümsemekaplama +1 yıl Bekarım Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bir tanesiyle baş edemiyorum demişsin. Bir tanesiyle baş edemem yazacaktin. Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenmezdim. Arkadas olmak isteyebilirdim. 1 1 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bende cok isterdim arkadaş olmayı ama evlilik sakıncalı Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Evlenmem 🙄 2 0 Yorumla
Yaaahak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayır, grup yönelimim yok. 1 1 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Tam olarak grup olmuyor ama haklısın Yorumla
Zıvıstaan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayır iki kişi korkunç gelir bana 1 7 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bana da Yorumla Zıvıstaan +1 yıl Düşünsene ne dırdır olur püüü Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Ya dirdirdan ziyade asla başbaşa kalamazsin Yorumla Zıvıstaan +1 yıl İkisini de seveceksin başka çare yok 😂 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Yani oyle biriyle evleniyorsan evet haklısın ikisini de seveceksin Yorumla Zıvıstaan +1 yıl Severim haklı olmayı 😊 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl 😄😄 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evlenmem 2 0 Yorumla
biirbilinmezz Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl herkesin aklında o soru haha 0 1 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Şşş sessiz ol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demiştim yakında öteki kardesini öldürmeye kalkar diye ama vücudun diğer kısmını o kontrol ettiği için yarı felç kalırdı
Öyle bir sey yapacağını sanmıyorum neden yapsinlar.
🤷♂️ sadece düşünce
Bı tanesiyle baş edemiyorum 2 dırdır fazla olur
Evlisin ne işin var sitede eşinle ilgilen film dizi bişeyler izleyin
Bekarım
Bir tanesiyle baş edemiyorum demişsin. Bir tanesiyle baş edemem yazacaktin.
Evlenmezdim. Arkadas olmak isteyebilirdim.
Bende cok isterdim arkadaş olmayı ama evlilik sakıncalı
Evlenmem 🙄
Hayır, grup yönelimim yok.
Tam olarak grup olmuyor ama haklısın
Hayır iki kişi korkunç gelir bana
Bana da
Düşünsene ne dırdır olur püüü
Ya dirdirdan ziyade asla başbaşa kalamazsin
İkisini de seveceksin başka çare yok 😂
Yani oyle biriyle evleniyorsan evet haklısın ikisini de seveceksin
Severim haklı olmayı 😊
😄😄