Sevgilim arkadaşlarının dolduruşuna geliyor mudur lütfen acil bakar mısınız?

Herkese öncelikle merhaba iyi akşamlar diliyorum ben dün sevgilimden ayrıldım onu arkadaşları ile ders çalışıyorken yani yoğunken bana aralarda mesaj yazman şart diye darladım çünkü merak ediyorum teli 1 dk eline alsan ölmezsin dedim en azından yemek yemeye geçince yazar diye ümit ettim yazdı ama çok soğuk bir şekilde yazdı bana çünkü bu 2 gündür soğukluk vardı aramızda ben onun arkadas çevresine de karışmıştım tek isteğim sadece çok arkadaş ortamı olmamasıydı o da bunu haksız buldu ve baba sert çıktı seninde arkadaşların olabilir felan diye buna da karışma istersen dedi baya o da çok sıkıyorsun böyle olmaz dedi o böyle diyince bende ayrılık mesajı atmıştım çünkü hem üzgün hem sinirliydim eğer arkadaşı cogalirsa benle ilgilenmesi felan azalacaktı bir defa yaşadım bir defa daha yaşamak istemedim o yüzden kavga etmiştim ve dışarı çıkarken arkadaşlarıyla baya eğleniyor beni de o kadar özlediğini sanmiyorum saatlerce onu ozlemekten merak etmekten evde delircektim çünkü adam akıllı yazmıyordu baya arkadaş ortamı sarıyordu yani bu durum da üzüyordu son zamanlarda beni neyse dün biz ayrıldık öyle böyle işte hem o istedi hem ben istedim ama biz birbirimizi çok seviyorken ayrıldık acaba geri döner mi yoksa o yeni tanistigi arkadaşları aklına girer mi bu çocuktan zaten olmazdı eğer ona tekrardan dönersen sana küseriz felan diye de tehdit etmişler mıdır bilmiyorum acaba onların dolduruşuna gelip beni bırakır mı yoksa bana döner mi er ya da geç bilmiyorum çünkü arkadaşlarına hak verecek çünkü kendince haklı sebepler arıyordu benleyken bu tavırların çok değişik çok aşırıya kaçıyor felan diyordu bana guvenmeni istiyordum ben diyip diyip duruyordu bana ilk defa bu kadar ayrı kaldık ümidim azaliyor ancak yalnız kalınca anlicak gibime geliyor bilmiyorum çok yoğun duygular içerisindeyim hala seviyorum ama onsuz geçen 50 saat oldu çok üzülüyorum biliyorum oda üzülüyor arkadaşları sakinleştirmeye çalışmış dün gece 11 e kadar bide beklesem mi döner mi sizce arkadaşlar bir kaç kez ayrıldık hep o dönmüştü bu sefer de döner mi sizce yoğunluğu felan geçince bugün wp den son görülmemi açıp sabahtan beri girmedim merak etsin diye ne yapacağımı şaşırdım resmen tavsiye verin içimi rahatlatın nolur

Sevgilim arkadaşlarının dolduruşuna geliyor mudur lütfen acil bakar mısınız?