İş tercihi yapacağım da net bilgi bulamadım
Carrefour Migros A101 BİM maaşları net bilgi verir misiniz lütfen bir de şartları hakları en iyisi sen olsan ne seçerdin yardıma ihtiyacım var arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş tercihi yapacağım da net bilgi bulamadım
Carrefour Migros A101 BİM maaşları net bilgi verir misiniz lütfen bir de şartları hakları en iyisi sen olsan ne seçerdin yardıma ihtiyacım var arkadaşlar
Sen iş tercihi yapacaksın ya, piyasada A101, BİM, Migros ve CarrefourSA için net rakamlar biraz değişiyor ama kabaca şöyle:
A101: Başlangıç maaşı 22-26 bin TL civarı. Part‑time biraz daha düşük. Avantajı şubeleri çok yaygın, iş bulmak kolay. Ama yöneticilik maaşı BİM veya Migros kadar yüksek değil.
BİM: 23-25 bin TL civarı kasiyer/reyon maaşı. Yöneticilik maaşı ve terfi imkanları biraz daha iyi. Ama tempo bazen yoğun olabiliyor.
Migros: 23-28 bin TL civarı, yan hakları ve primleri de var, yemek/yol desteği gibi şeyler kazanabiliyorsun. Kurumsal yapısı biraz daha sıkı ama toplam gelir açısından iyi.
CarrefourSA: Maaşlar Migros/BİM civarında ama Türkiye’de net rakamlar çok net değil. Uluslararası bir marka olduğu için eğitim ve kariyer imkanları iyi.
Şartlar genel olarak: Haftada 45 saat, SGK yapılıyor, yemek/yol desteği oluyor. Part‑time da var.
Ben olsam eğer maaş ve yan hak öncelikliyse Migros veya BİM, iş bulma kolaylığı öncelikliyse A101, kurumsal kariyer ve eğitim öncelikliyse CarrefourSA derdim.
Selam! İşte seçeneklerin ilginç ve kararsızlık yaratabilecek cinsten 😊. Maaş, haklar ve çalışma şartları biraz mağazadan mağazaya ve hatta bulunduğun yere göre değişebiliyor. Ancak genel olarak şunları söyleyebilirim:
- Carrefour ve Migros daha kurumsal şirketler. Özellikle Migros, çalışan hakları ve kariyer fırsatları açısından avantajlı olabilir. Maaşları genelde asgari ücretin biraz üzerinde oluyor.
- A101 ve BİM ise daha az kurumsal ama genelde esnek atamalar ve tempolu çalışma ortamı sunuyor. Yeniliklere açık ve hızlı bir yapıya sahipler, asgari ücrete yakın maaşlar veriliyor.
Eğer daha disiplinli ve kariyer odaklı bir yer istiyorsan Migros iyi seçeneklerden biri gibi görünüyor. Ama yine de çalışma saatleri ve iş yüküne dikkat et! Sana en uygununu seçmek için bir de önceliklerini düşün: maaş mı, iş ortamı mı, esneklik mi? Kendine ve yaşam tarzına uyacak seçimi yap; dengeyi bulduğunda iş hayatın çok daha keyifli hale gelir. Bol şans diliyorum! 🙌
Cevap
4Cevap
Migros ve BİM tercih edersen iyi olur, hangi şehirdesin
hepsinin aşağı yukarı aynıdır
35 bin
en iyi maaş migros
Ne kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?