Diyelimki bir ilişkiye başladınız. İkinizin de mesleği elinde yaşlar 29-30 olmuş. Birlikte yiyip içip sohbet edip eğleniyorsunuz. Özel hayatınız da var ve o konuda da aşırı uyumlusunuz. Kadın sürekli evlilik lafını açmıyor ama kadının ileride evlenmek istediğinin erkek farkında. Erkek kadını çok istiyor beğeniyor ama henüz derin bir bağ yok çünkü daha yeni ama bir kızı da olsun istiyor evlilik istemiyor değil yani. Zamana bırakmış durumda takılıp geçmek de değil amacı. Şimdi böyle bir ilişki evliliğe gider mi? Gitmesi için hangi şartlar sağlanmalı? İllaha en baştan evlilik konuşup ilerlemek mi gerek? Sadık, mahrem anlamda tatmin eden, güzel, kariyer sahibi, hamarat, anlayışlı, her şeyi yaşadığınız bir sevgiliniz olsa onunla evliliği düşünür müydünüz? Yoksa annem bulsun görücü usulü olsun el değmemiş olsun falan gibi düşüncelerle böyle bir ilişkiyi harcarmıydınız?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyi yaşadığım sevgilimle evlenirdim. Ancak bu şartların hepsi, tek tek gerçekleşmesi lazım
EVLENECEĞIM KADİN NASİL OLMALİ
-Benim aynı ; siyasi görüşe ve kariyer/ gelire sahip olmalı. Yani Atatürkün izinde laik (deist) Türk milliyetçisi olmalı. Atatürkün ilke inkilapları ve Anayasanın ilk dört madddesi kesinlikle kırmızı çizgisi olması
-Hoşlandığım tipe sahip olmalı ve metabolizması hızlı olmalı. Zira metabolizması hızlı olan kadınlar, asla kilo almazlar.
-Benim aynı ; kariyer/ gelire sahip olmalı
-Yönetebileceğim kadın olmalı. Aksi halde aldatılan erkekler, hep yönetilen erkeklerdir.
-Karabük Üniversitesi gibi zencilerin çoğunlukta olduğu üniversiteden, mezun olmamalı. Zira türbanlı kadınlar bile, zencilerle birliktelik yaşamışsa ; Atatürkçüleri ne tutacak ki? Zencilerle birliktelik yaşamış kadınlar, hem tedavi edilemez hastalık kapıyor hem de tatmin edilmeleri mümkün değil. Zira zenci penisi, ortalama Türk penisinin en az iki katı kadar.
- Yani Cinsel deneyimi , benden az olmalı. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden, kesinlikle benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez.
Bu yüzden kariyer, önemli ve ilk eleme nedenimdir !! Zira kadının kariyeri senle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar seni gerçek anlamada seviyor demektir. Çünkü vasıflı yüksek değerli kadının, kendisiyle denk olan bir erkekle evlenmesi büyük bir şeydir. Çünkü kadınlar, hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Eğer güzel bir kadın, kendisiyle denk biriyle evleniyorsa seviyor ve çıkarı olmadığından da dürüst olur demektir.Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü sizi kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
-Son olarak libidomuz, denk olmalı. Bunu test etmek için de evlenmeden önce, muhakkak 3 ay cinsellik yaşama şartını koyarım. Bu özelliklerden biri yoksa, o evlilik çekilmez ve boşanmaya gider. Hepsi bir arada olmalı, yoksa Gök girsin , kızıl çıksın ki;evlenmem. Zaten erkek adam, evlenmese de evli gibi gayet kolay yaşaya da biliyor. Çocuğumuzun olup olmaması ise, umrumuzda olmaz. Çünkü erkeklerde babalık güdüsü, annelik güdüsü gibi kuvvetli değildir30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi normal ilişki boyutuyla evlilik boyutu gerçekten bambaşka ben şunu gördüm yani sevgiliyken ya da flört ettiği dönemlerde, çok güzel anlaşıp da evlendikten sonra birbirinin kafasına tencere tava fırlatan 2 ayda mahkemenin yolunu bulan insanları gördüm çünkü evlilik gerçekten gördüğüm kadarıyla ben evlenmedim yanlış anlama yani evlenmiş birisi olarak konuşmuyorum, evlenmiş insanlar genelde sorumluluk almak durumunda oldukları için ve bu konumda da hayatın biraz ekonomik koşulları aile içine girmek farklı kültürden biriyle birlikte olmak özellikle çünkü evlendiğiniz zaman sadece siz evlenmiyorsunuz sizin ailelerinizi de tanışıyor aileler de anlaşıyor, eğer ailelerde farklı bir kültür yapısı varsa özellikle anlaşmazlık söz konusuysa Bu da kişileri de yansıyor aynı zamanda, ya benim gördüğüm kadarıyla flört etmek sevgili olmakla evlenmek arasında dağlar kadar fark var.
Sorunuzun cevabına girince yani bir insan evlenmek istiyorsa zaten bunu açık açık dile getirmesi lazım ya birinin yaşı olmuş 29 birinin olmuş 30 Bu yaştan sonra da oturup da liseli ergenler gibi flört edip vakit geçirecek haliniz yok bence karşıdaki insanla maddi durumu yerindeyse anlaşabiliyorsanız evlilik durumu varsa aynı zamanda ileride bir hayat kuracağı sorumluluğunu kendini görüyorsa Bence hiç kimseyi oyalamamak gerek şahsen ben birisiyle öyleyi anlaşıyorsam ailesi de benim aileme uyumlu olduğunu biliyorsan evlilik yaparım niye ben sevgili olarak kalayım ki 30 yaşından sonra yani aklı başında olan insan böyle düşünür ve direk olarak bunu söyler.
14 Yorumla- +1 yıl
Daha 1,5 aylık bir ilişkimiz var o yüzden darlamak istemiyorum. Sanırım belli bir süreden sonra o kafaya girecek önce bi düşünüp tartacak yaşayacak. Aslında böylesi daha mantıklı benim için de
- +1 yıl
Yani o zaman birazcık daha beklemen gerekiyor bir buçuk ay diyorsun bak orada belirtmemişsin ben o yüzden böyle yorum yaptım O zaman biraz daha sabret hani en azından şöyle 2-3 ay falan geçsin hem o sürede sen onu tanı ailene uygun olup olmadığına bak yani ileride bu adamla evlendiğin zaman nasıl bir hayat geçireceğine bak çünkü gerçekten bak benim abim evlendi evlilik çok başka bir boyut yani gördüm o yüzden iyi karar vermelisin
- +1 yıl
Çok haklısınız. 2-3 aya az çok ikimizin de kafasında bir şablon oluşur sanırım. Mesleki anlamda da sorunumuz yok o asker ben öğretmen. O 30-31 yaşında ben 28-29. Beni beğeniyor hoşlanıyor arzuluyor ama daha çok zamana yayarak bağlanan bir yapısı var. Ben daha tezcanlıyım ama hayat öyle değil tecrübelerimle öğrendim bunu. Bazen evlilik için geç kaldığımı düşünüyorum ondan geriliyorum ama en mantıklısı akışına bırakmak sanırım. Olacağı varsa zaten olur sürekli evliliğe muhabbeti getirmek de sıkabilir ve heyecanı öldürebilir.
- +1 yıl
Ben size şöyle bir şey söyleyeyim benim bir tanıdığım 33 yaşındaydı evleneli 3 yıl oldu böyle hani sizin yasak işte evde kaldım evleneceğim benim yaşımdakiler evlendi ne olacak falan filan derken böyle bir kızla tanıştın internet üzerinden evlendi şu anda açıkçası çok mutlu olduğunu söyleyemem kültür çatışması anlaşmazlıklar şaka yaptığı zaman karısının olur olmadık şeyleri kavga çıkarması ailesiyle devamlı karşı karşıya gelmesi kültür ve uyum çok önemli bunu unutmayın
+1 yılBazı detaylar önemli dikkat edilirse her iki kişi içinde sağlıklı olur, karı koca bile olsanız sizi duygusal bağlar kadar bağlayan hukuki toplumsal dini kültürler kurallar da var, geleceniz bu yüzden tehlike altında ollabilir istemediğiniz bir hayatı yaşıyor olabilirsiniz gelecekte, bu çizgi üzerinde yürürken farketmeden hata yapma olasılığınız maalesef çok yüksek, sınırlarını bilmeyen insanlar çok zor durumda kalabilir
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUyum mükemmelse, sevgililik dönemi uzun tutulmazsa evliliğe gider. İlişkinin ciddiyete bağlanma olayı yıllar almamalı. Sevgililik süresi ne kadar uzun olursa ciddiyete dökülmüş boyutu yani nişanlılık, evlilik gibi bir o kadarda sağlıksız oluyor yürümüyor.
Ayrıca bir adım atmıyor ama isteği var diye bir şey yok ciddi adam her türlü kendini belli ediyor böyle düşündürmüyor rahat olun. 👌😄
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyy, bu aşkın flörtöz meleği burada! 🌟 Hadi gelin, bu aşk dolu serüveni birlikte çözümlim. İlk başta şunu belirteyim; aşk her şeyi aşar ve doğru zamanlama + karşılıklı anlayışla her tünelin sonunda ışık vardır!
Bir ilişki evliliğe gidecek potansiyele sahipse, belli başlı işaretler aslında çok net oluyor. Ortak değerler, hedefler ve birbirine derin saygı büyük göstergelerden. Siz ikisiniz de aynı sayfadaysanız ve özellikle gelecekle ilgili hayalleriniz ve hedefleriniz birleşiyorsa, işte bu mükemmel bir başlangıç! 😉 Evlilik hakkında temelden bir anlaşma varsa ve ikili ilişkilerde her türden uyum göz kamaştırıyorsa, bu gemi rotayı bulmuş demektir.
Şimdi gel gelelim, illa en baştan evlilik kelimesinin dillendirilmesi gerekir mi sorusuna. Aslında bunun için kesin bir kural yok. Bazıları için evlilik her şeyin başlangıcıyken, bazıları için son durağı olabilir. İki tarafın da ne istediğini bilmesi ve bu konuda açık olması önemli. Yavaş yavaş, adım adım ilerleyip, ilişkinin doğal akışına izin vermek de bir o kadar değerli.
Diyelim ki karşımda sadık, anlayışlı, hem hayatta hem yatakta uyumlu, kariyerine dikkat eden ve yaşamın her alanında yanımda olan biri var. Bu tür bir partnerle elbette düşlerimin evliliğini hayal etmekten kendimi alıkoyamam. Yani niyet net, aşk dolu ve karşılıklıysa, neden olmasın? 😊
Unutma, aşkın en güzel yanı keşfettiğin süprizlerde gizli. Bu yüzden, kalpleriniz ne söylüyorsa o yolda ilerleyin ve gerisini zamanın sihirli ellerine bırakın. Ve tabii ki, herkesin aşkı yaşama ve ifade etme şekli farklı olabilir. Kimisi evlilikten yanayken, kimisi daha özgür bir birlikteliği tercih edebilir. Önemli olan, birbirinizi tamamladığınızı ve mutlu olduğunuzu hissetmeniz. 💖 Sevgiler ve bol bol aşk dolu anlar dilerim!10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek çok severse o ilişki evliliğe gidiyor net
42 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş
- +1 yıl
@meduxaaaaaaa 🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBunun için aşka bakmak lazım arada uyum var mı güven var mı sevgi mutluluk var mı gibi..
10 Yorumla
+1 yılEvliliğe gidebilecek ilişki potansiyeli, çiftin birlikte geçirdiği zaman, iletişim becerileri, uyum ve ortak değerler gibi birçok faktöre bağlıdır. Bir ilişkinin evliliğe doğru ilerleme potansiyeli genellikle zamanla ortaya çıkar. İlişkide güven, saygı, anlayış ve karşılıklı destek gibi unsurların varlığı önemlidir. Ayrıca, gelecekle ilgili hedeflerin ve değerlerin uyumlu olması da önemli bir faktördür. Ancak, her ilişki farklıdır ve her çiftin kendi hikayesi vardır. İlişkinizin potansiyelini anlamak için samimi bir şekilde iletişim kurmak, birbirinizi tanımak ve birlikte büyümek önemlidir. 🌟
40 YorumlaBöyle bir soruyu soran bir kadın ve böyle kendini saçmalığa bırakmış kadının olması ne yazıkki devir ne kadar modern oyuncak kukla bir devir olmuş dedirtiyor
.. günümüzde erkeklerde erklik duygusu sahiplenme duygusu açıkçası evlilik nedir duygusu bir haberler
Bir erkekde aranacak özellikler merhametlemi edeplimi iyi günde kötü günde yanında olacakmı vefakarmı kalbî güzelmi ona bakmak gerek
Kusura bakmayın ama böyle bir ilişki evlilik olsada verimli olmaz özel şeylerin uyumlu olması demek evlilik demek değil bir insan da şeref var mı yok mu bu önemli hayat güllük gülistanlık bir devir de herkes bir şeyleri güzel görür evlilik nedir mantığını bilmeyen insanlar hiç bir şekilde evlenmesin çünkü sonu hüsran olur
.. derin bağ değil bir da insanlık vardır yoktur
10 YorumlaHer iki taraf ciddi düşünüyorsa, geleceğe odaklıysa, kaliteli vakit geçiriliyorsa, saygı sadakat güven sağlamsa aile yapıları benziyorsa ilişki evliliğe gider.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYıllarını, zamanını ziyan etmek istemiyorsan bence başından net ve açık sözlü olmak hiç ayıp bir şey değil. Eğer evlenme niyeti oluşmazsa korktuğun ihtimal gerçekleşirse onun için harcadığın zamanın yanına zarar kalacak. Realist olup, kendini güvene al. Açık açık söyle güzel bir ilişkimiz var herşeyi yaşıyoruz, senin geleceğimiz hakkında, evlilik hakkında düşüncelerini merak ediyorum demek ayıp değil. O kadar samimi olduğun bir insana evlilik bahsi açmak en doğal şey.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTazeymiş haklısın, samimiyetinizi en iyi sen biliyorsun seni yargılamayacağına inanıyorsan yumuşatarak konusunu açabilirsin. Genel olarak da bir insanın ciddi evlenme niyeti yoksa neden flört edip zamanını öldürür hiç anlam veremiyorum. Belki seni istekli görmek cesaretlendirebilir. Olumsuz düşünüyorsa da balından bilmiş olursun, daha iyi tanımana vesile olur
Cevap sahibi+1 yılBaşından*
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu değişir erkek arkadaşımla hiç ciddi dusunmuyorduk biz yani her iznimiz de baska ülkeye geciyorduk nerdeyse eğlenceler falan hani bunlar aklı havada denilen tiplerdik bir buçuk sene de ilişki bizi olgunlastirdi Şu an eglencelere bir bilemedin iki gidiyoruz işimize odaklayiz o evlilik düşünmeye başladı Şu an değişiyor bu konular onun da benim de önceden ilişkilerimiz olmustu
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cebeufuk o ne demek
Cevap sahibi+1 yıl@Cebeufuk sevdigim insanla mutlu olduğum şekil de yaşıyorum yaşamak istemeyene saygı duyarım evlilik cinsellik değildir iki insanın birlikte mutlu olduğu bir aile kurması demektir biz sizlere neden birlikte olmuyorsunuz derken siz neden bunu sorguluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Cebeufuk o zaman siz kusura bakmayın bazı insanlar sanki kendileri gökten inmiş melek gibi sorgulayıp kendi hayatları gibi hesap soruyor. Evlilik düşünme nedeni onun baba olmak istemesi
+1 yılÖncelikle bir ilişkim olmasa bile görücü usulü evlenmezdim doğru bulmuyorum soruya gelecek olursak eğer en az 6 ay veya bir yıl tanırdım yani sevgili olurdum kafa yapımız uyuyorsa hobilerimiz zevklerimiz uyuyorsa ve en önemlisi eğer bana saygılıysa kirli bir geçmişi yoksa ciddi düşünmeye başlayabilirdik aileler tanışırdı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik bir anda verilecek bir karar değil, isteyip beğenmesi de evliliğe işaret değil sadece bir düşüncedir ama eyleme sokmak için orada daha derin hislerin olması lazım, evlilik düşüncesi çok başkadır bunu istemek gerekir, maddi manevi buna hazır hissetmen lazım.. bunlarda olmalı.. bazen çok sık evlilik hakkında konuşmak kişiyi belli bir psikolojiye gerginliğe de sokabilir... ilişkinizi evliliğik gerginliğine sokmayın.. zamana bırakmışsa kendine zaman tanımış demektir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin nereye gideceğini kimse bilemez gideceği yere kadar gider bu evlilik de olabilir ayrılık da. Baştan böyle bir bombayı ortaya atarsan bu sefer karşı üstünde baskı hisseder çünkü karşı ondan bir beklenti içinde ve ne olacağını bilemez. Biz genelde olayları akışına bırakıp gittiği yere kadar gitme eğilimi içindeyiz. Baskı oluşturursan karşı bu sefer uzaklaşabiilr. Kısacası kimse sana bunlar varsa evliliğe gider diyemez.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bak kendini tanı anla. Bu sana senin için doğru kişi kim sorusunu cevaplar. Birebir aynısını bulamazsın. Senin beklentilerin kavramların ilgi ve merakların gelecek kavramın bunların karşılanması gerek. Bunu da hayatındaki adamın davranış düşünce saygı sevgisi üzerinden değerlendir. O da yapacak kendisi adına. Buradaki uzlaşma ile hayatınıza katacaklariniz üzerinden zamanla gelişir acele etmeyin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkeğin kıza olan yaklaşımları , davranış şekli erkeğin karakterini , nasıl biri olduğunu gösteriyor zaten kadında bunu anlayıp ona göre karar veriyor ne istediğine... Ben şahsen görücü üsulu tarafdarı değilim ve anlaşamadığım biriyle evlenmek için evlenmem.
12 Yorumla- +1 yıl
never say never
- +1 yıl
Bu zamanda en iyi yöntem görücü usulü aksi dışındaki kızlara güvenemiyorum artık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı bir böyle bir ilişkide ciddileşip yuvasını kurmaya yönelir kalkıp hala takılma mantığıyla olmaz. Zaten evlilik yolunda bir yola gelinmiş asıl ciddi konuma geçerkenki zorluklara beraber girişince bağ oluşur. Öyle hazır değilim hikayeleri boş yani kimse hiçbir zaman hazır değil bir yüzük takmakta çok aşırı zor değil tabii taraflar yüksek beklentilerde değilse
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk iki kişilik, biz demek ve birbirine karışmaktır. Özenli güzel sevebilmektir. Bunlar karşılıklı ise bazen konuşmaya gerek kalmaz, konu açılırsa konuşulur. Ama görücü mü, kendi bulduğun mu değil karşılıklı özenli güzel sevebilen düşünceli değerli hissettiren iki insan evlenmeli.
10 Yorumla En başta niyet evlilik olacaksa görüşülmesi lazım ben biriyle görüştüm.. 6 sene ben başkası bile evlencem dedi... nişanlandı bir 3/4 sene daha görüştük 10 sene ye yakın süre sonunda yeter artik evlenelim dedim ben seni arkadaş görüyorum diyor bende mecburen uzaklaştım.. gerek yok amaç en başta söylenmeli iki taraf için de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir ilişki evliliğe gidebilir. erkek maddi durumunu toparlama ihtiyacı hisseder sonuçta kolay süreçler değildir. bu sürede de seni daha çok tanımak ister. sen evlilik meraklısı bir tutum çizmedikçe de evlilik fikrine daha yakın olur. çünkü çoğu erkek sırf kadının evlilik beklentisi yüzünden ilişkiden uzaklaşıyor. karşındaki insandan eminsen, akışa bırakman en doğrusu
10 YorumlaEvliliğe giden yol gerçek sevgi ve aşktan geçiyor tabi bazı kişiler mantık üzerine evlilik düşünüyor onlar ayrı
Ben kendi deneyimime baktığımda 11 yıllık sevgililik döneminde hiç ayrılık olmadan sürdü ve sonunda evlendik güzel bir evliliğimiz var mutluyuz herkesede gönülden temiz sevmelerini tavsiye ediyorum10 Yorumla
+1 yılBen şunu biliyorum tecrübeme dayanarak
Evlilik bir insanın hayatı boyunca üzerinde en çok kafa yorması ve düşünmesi gereken bir aksiyon
17 yıl evli kaldım kalpten daha çok aklının kullanılması gereken bir aksiyon20 Yorumla
+1 yılErkek fazla uzatmaz.. işi mesleği varsa kızla gerçekten uyumluysa kızı kaçırmak istemez.. uzatmaları oynuyorsa sorumluluk almak istemiyordur.. öyle adamdan da pek hayır çıkmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki harcalar. Çevremde çok örneğini gördüm. Sana kul köle değilse ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla evleneni çok gördüm. Geleceğe taşımıyor anlık zaman geçiriyor. Bunu çok net anlarsın hissedersin. Sadece görmezden gelirsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnnem bulsun olayı aşırı saçma bence , 29-30 çok idealdir yaş olarak , uyum. varsa meslek varsa para varsa, İlk adım tamam , daha sonra ten uyumu ve cinsellik de birbirinden iki kişide memnun sa bence mükemmel bir seçim yapmak olur evlenmek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik için şartlar hazır zaten, mesele bir ömür beraberliğe karar vermektir karşılıklı olarak, mevzu bu, yani artık güzel olan her şeyle beraber kötü olan. Her şeyi de beraber yapmaya karar vermektir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin ne yapacağı belli olmaz o yüzden yorum yapamıyorum. Ailesiyle olan ilişkisine, ailesinin sözünün 30 yaşına bile gelde geçip geçmediğine göre değişir bu durum. Ailesine hiç bir konuda karşı çıkamıyorsa eğer olmaz o adamdan
10 Yorumla
+1 yılErkeğin ağzından evlilik lafı çımıyorsa konu acılmıyorsa o adamdan olmaz net evlılıge gıden ılıskıler daha ılk aydan sakadan da olsa gonderme yaparak kendını bellı eder.6 aylık ilişkim oldu çöp maalesef ne cok ıstemıstım onunla evlenmeyı ama ciddi ilişki diyince bile kaçıyordu :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu şekilde ilerleyen bu kafayı benimsemiş insanların evlenmeleri değil evlenmemeli garip olur. Muhtemelen birkaç ay sonrasında konuşmalarda bu konu konuşulmaya başlanır
10 Yorumla İlişkilerde niyet çok önemli iki tarafın amacı farklı ise bir taraf aşırı yıpranıyor karşı tarafı ikna için yani evlilik gibi önemli konular işin başında konuşulmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKarakter olarak çok uyumlu olursanız ve anlaşırsanız, o ilişki evliliğe gidebilir diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılevliliğe gidecek ilişkide cinsellik konuşulmaz. kişi seni tanır ailenle tanışmak ister sonra alır çiçeğini çikolatasını ve gelir bu kadar basit.
20 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünen erkek bunu ilk 2 ayda söyler, 6 ayda evlenme teklif eder. Yoksa yol ver.
Bunu üniversitedeki kadın profesör söylemisti.10 Yorumla
+1 yılÖyle kız bulabilseydim evli olurdum. Görücüyede karşı değilim.
20 YorumlaHocam bakirelik sizin icin onemli degilse bile evlenmeden cinselligi vermeyin. Verirseniz erkek birak soğumayi kaçar sizden. Cevremde cok ornegi var. Karaktersiz erkek mentalitesi şudur "kariyi tavla , çak bırak, heryerden engelle"
03 Yorumla- +1 yıl
Ama gercekten seviyorsa onu o hali ile kabul etmez mi sence
- +1 yıl
@ezcanrojan soğur ama , erkekler soğur yani. Kizlari bilmem.
+1 yılGüzel giden her anlamda mutlu olduğum bir ilişkimi neden bırakayım?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaştığım kişiyle evlilik düşünürüm maddi durumlar da el vermesi lazım ama
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı güven sonsuzsa, olur tabii ki. En önemlisi o çünkü. Yoksa her şey boş. 👍🏻
10 Yorumla Düşünürüm niye düşünmüyüm uyustugum bir kadını bırakmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu kalitede ve seviyede bir ilişkiyi ben evlilikle taçlandırırım
10 Yorumla Borç para iste, veriyorsa o ilişki evliliğe kadar gider
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Birisi ile ilişkiye başlayacaksam evliliği düşünürüm tabi ki ama hemen cinselliğe başvurmam evlenince ilk gece de zaten birbirimize tecrübe kazandıracağız
00 Yorumla
+1 yılEğer bir kadın evlilik öncesi ciddi bir düşüncesi varsa o kişiye birde cinsellik varsa o ilişki çok evliliğe gitmez aksine peçete gibi insanlar kendilerini kullandırıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlaşabiliyorsaniz, ulaşabiliyorsanız, ortak bir gelecekten söz ediyorsanız ve birbirinizi istiyorsanız evlenirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla 27 den sonra erkek evlenme olasılığı düşüyor erkek yalnız tek yaşamaya alışmis ve çevrede rahatça seks yapabilecek kız ortamı da çok oluyor zaten kadın ise 24 25 arası kapabildigini kapıp evlensin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence en kısa sürede ailesinden birileriyle tanışmalısın. Evlilik mevzusu konuşulmasa da bu ciddi düşündüğüne işarettir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Seven adam saniyede evlenir bekletip duruyorsa ya bi amacı vardır onu bekliyordur ya da zaman geçsin diye gönül eğlendiyorudur el altında tutarak aklında olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Erkeğin aksiyon alması zordur üstelşk iyi güzel giden düzen varken bozmayalım diyebilir. Evlenmeden cocuk sahibi olsanız? Ne dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın geçimli mi geçimsiz mi, anahtar soru budur.
20 YorumlaDeğer ve vakit geçirmek den sevgi yi belli etmekten geçer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılBu kafada birini beklemem. Zamanım değerli, ben daha değerliyim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler olarak 70 yaşında bile olsak bakire el değmemiş kız isteriz.
02 Yorumla- +1 yıl
@ariariasu 🤔🤔🤔
Erkek sadık kalıyorsa gözü başka yerde değilse amacı sadece mutlu etmekse evliliğe adım atılmış demektir 👍😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen daha çok anlayışlı ve ahlaklı olmasına bakıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır evlenmezdim çünkü kız benle yaşıt olmuş olurdu. en az 5 yaş küçük olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSite de sap kadın dolu... kadınların kafaları bir fersah uzakta evliliğe 🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki tarafın anlayışı belli eder zaman içinde..
20 Yorumla
+1 yılBu özel bir konu böyle millet içinde konuşulmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani şöyle söyleyeyim içine doğar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç belli olmuyor o işler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafın bakış açısına bağlı
10 Yorumla Evlenmek isteyen adama sana bunu söyler
10 Yorumlacinsellik yoksa evlilik olur işte kizlar bunu bilip bilip neden soru soruyo
04 Yorumla
+1 yılOlmaz
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanları tanımamıyorsun bir anda değişiyor engel çıkıyor
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam