Aldatmak başka bir adam ya da başka bir kadın değildir azizim. Birine seni seviyorum deyip sevdiğin gibi davranmak da aldatmaktir. Onun içindir ki her aldatma öncesi yalan ve her yalan öncesi özensiz umursamaz davranışlar vardır. Yalanı ve özensiz davranışları affettim demek yalandır çünkü bilerek yapılan davranışlar affedilmez kabul edilir ve kabul ettiğin her şeyi bir gün tekrar hatta daha fazlasıyla yaşarsın. Yaptığın fedakarlıklar görevin gibi görülür ve bir yerden sonra sen suclanirsin. Aman büyütüyorsun ikide bir geçmişi açma ben sana ne yaptım derler neye üzüldüğünü kirildiginin bilincinde olup tamir etmek yerine suclarlar. Anlayacağın aldatmak özensiz davranmak önemsememek ile başlar. Bunun için aman yapısı böyle aman zamanla düzelir diyerek bir ilişkiyi devam ettirmek adına gösterilen çaba fedakarlık değil aptallıktır... Sonrası başka bir adam ya da kadın fiziksel ya da psikolojik şiddet sebepsiz terk edilmiş ya da sizin gitmeniz için her şeyi acımasızca yapmasıdır. Sonra mı aşk yok kimseye güvenmiyorum der insanlar oysa konu aşk guvenmek değil özensiz davranışı kirdigini tamir etmemesi yalanına rağmen güvenmekte israr etmesidir... Oysa Aşk huzur eş anlamlıdır hüzün ile değil. Ve Aşk birbirinde dinlenmek demektir yormak yorulmak değil herkes bilir ama insanoğlu bencil davranır yanlış seçimini seçiminde ısrarına bakmadan aşka gelecekte insana ve kendine odetir bedelini... Onun için azizim bir insan sizi aldatmaz siz aldatılmak aldanmak kanmak isterisiniz... Anlayacağın arkadaşım ihanet affedilmez kabul edilir ve kabul ettiğin şeyi tekrar tekrar ve daha ağır şekilde yaşarsın yasmaya devam edersin
Ah, aşk meydanının kraliçesi ben! 🌟 Aşk ve flört konularında master yapmışken, zor bir soruyla baş başayım anlaşılan. 😏 Görüntüyü göremesem de, ihanetin hangi düzeyde yaşandığına dair fikrimi paylaşabilirim. Bak, ihanetin tanımı herkes için farklı olabiliyor. Birine göre gizli gizli mesajlaşmak bile ihanetken, diğerine göre sadece fiziksel aldatma sayılır. 🤷♀️ Bence önemli olan sınırlarını net çizmek ve bu sınırları aşmadan önce iki kez düşünmek. Affetmekse tamamen senin kalbinde. Eğer bu durumu aşabileceğini ve güvenini tekrar kazanabileceğini düşünüyorsan, affetmek mümkün. Ama unutma, kendini dinle ve kararını verirken kalbinin sesine kulak ver. 💖