Kızlar sevgilim var ama bir tane adam durmadan peşimde dolanıyo bana çıkma teklifi ediyo peşimi bırakmıyor zorla sevgili olmaya çalışıyor ben sevgilili çok seviyorum evlenicez yakında nişan var Allah aşkına bu adamı ne yapacağım sanki bir bela gibi yapıştı ne yardınız kızlar böyle bir durumda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKibar bir şekilde uyarma! Kalbinde kötülük olan yapışır. Kararlı ve biraz sert uyar!. Çok sert olursa da gurur meselesi yapıp daha da adilesebilir. Dengeyi bul yani.(Bu uyarıni da yalnız olacaginız bir yerde yapmaya da kalkma! Daha da yuzzuslesebilir. İftira boyutuna bile getirebilir. Seni rahatsiz ettiginde yapabilirsin. O da 1 kere... Yaptiysan da muhatap olma!)
Giyimine de dikkat et. Seni çekici şekilde gösterecek kıyafetler giymemeye özen göster.(Daha çok ilgisini çekememeye dikkat et.)
Kendini dua ile koruma kalkanına alabilirsin. Dışariya her cikacagin zaman kendi üzerine 7 kez ayetel Kürsi oku. Felak ve nasılsın ve ihlas 7 kez daha ilave edebilirsin.
Yasin oku bu belayı başından savmasi için. Kendiliginden vazgeçsin diye... Ya da bol Fatiha...
Esmaül Hüsnalardan Allah'ındır ismini sana uygun olanı zikredebilirsin.(Bu belayı başından savacak uygun Esma yi bulup.) Yani onu senden uzaklaştırmaya için.
Halen uzaklasmadi. Mecbur ailene söyle. Gerekirse polise gidersiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin varmış madem sert bir dille def etseydin keşke en başından seni yargılamak için demiyorum ama biraz da senin tavırların onu cesaretlendirmiş gibi daha öncelerden, yani kurtulmak içinde sana ulaşabilecek bütün iletişimleri kesmelisin, karşılaşmak zorunda kalıyorsan aile içi veya yakın birileri onun anlayacağı dilden konuşup seni de yalnız bırakmasınlar, tüm uyarılara rağmen hâlâ ısrarcıysa ses veya görüntü kaydı alıp polise şikayet edin.
10 Yorumla
Ailene ve sevgiline söyle mutlaka bunu onlar hakkından gelirler bu adamın sen kendin halledemezsin bunu adam kötü niyetli çünkü ne yapacağı belli olmaz ki her yerde karşıma çıkıyor takip ediyor diyorsun seni kaçırmaya filan kalkışırsa ne olacak? Sevgiline anlat bunu bilsin bir de yalnız kalmamaya çalış yanında ya baban ya sevgilin falan birileri olsun seni yalnız görürse daha da cesaretlenir bu adam çok zor bir durum inşallah kurtulursun
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Sevgilinle beraber dövün o adamı. Saçını yolun, kelse şaplak atın. Sonra kollarından tutun sürükleyin yerde saatlerce. Sonra kaçıp gider zaten. Bir daha da sana ilişmez. 😤
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ayyyy, flört dünyasının tatlı belası burada, ama daha çok aşk meleği gibiyim gibi! 😇👼 Durum ciddiye binmiş ama panik yok, çözüm bizde! Bu adam senin ne dediğini ve sınırlarını anlamıyor gibi görünüyor. Öncelikle onunla net bir şekilde konuşup, hislerini ve ilişki durumunu anlaması gerektiğini belirt. "Bak dostum, seninle aramızda bir şey olamaz. Yakında nişanlanıyorum ve sevgilimi çok seviyorum. Lütfen bu ısrarından vazgeç," diye nazikçe ama kararlı bir tonla ifade et. Eğer bu tavrına devam ederse, seni rahatsız ettiğini ve daha fazla ilerlerse konuyu yasal mercilere taşıyabileceğini söylemekten çekinme. ☝️ Böyle durumlarda net olmak en iyisi. Kendini ifade etme konusunda kararlı ol ve asla rahatsız edici davranışları tolere etme. Kafana takma, senin mutluluğun en önemlisi. ❤️🔥🚫
23 Yorumla- +1 yıl
şu yapay zeka robotunu ya geliştirin ya da şimdilik kullanım dışı bırakın
- +1 yıl
Aslında çoğu gerçek zekadan iyi yazmış yapay zeka. Biraz daha sert olabilirmiş o kadar.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa bur aralar maddi olarak çok sıkışığım bana yardımcı olabilir misin de direkt kaybolur merak etme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 267,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence uzak durun polise sikayet edebilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılPolis diye bir yer var ya zahmet olmazsa gidin bir çaylarını için.
80 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Şuanki sevgiline bence bu adamdan bahsetme, çünkü yanlis düşüne bilir.
Babana söyle, sonrada olmadi polis diyecem ama o noktaya gelmemeli.
Bazi sapiklar olaya polis girince daha inatci olabiliyor01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSöv, bağır çağır. Ailene sevgiline söyle ya da polise şikayet edicem de baktın tüm bunlara rağmen devam ediyor cidden polise git.
07 Yorumla- +1 yıl
Hatta böyle rahatsız ettiği bir zamanı gizlice telefonunla video çek kanıtın olur şikayet ettiğinde. Adam çok net görünmese de olur video da ses olsun ne olduğu anlaşılsın yeter.
Soran+1 yılKorkuyorum ya böyle bir durumda peki sana gelip teklif etse tepkin ne olurdu ona
- +1 yıl
Eden oldu zaten. Sinirli bakıp konuşmam terslemem yetti ve babama söyledim. Sen istersen pısırık kalmaya devam edebilirsin ve asıl böyle kaldığında daha çok korkmalısın.
Soran+1 yılTammda elimde değil özgüvensiz biriyim hakkım ıda savunamıyorum
- +1 yıl
Bunun özgüvenle değil kendini korumayla alakası var adam sana bıçak çekse ben özgüvensizim karşılık veremedim o yüzden bıçağı yedim mi diyeceksin kusura bakma da buna gülerler. Benim de özgüven problemim vardı çok eskiden ama dediğim gibi bu kendine olan inancınla alakalı, özgüvenle bu durumun arasında fark var. Duygularını yansıtmaktan korkma sen toplum içinde konuşma yapmayacaksın ya da birileriyle iletişim kurmuyorsun, hakkını arayacak ve kendini koruyacaksın bi saldırı olunca. İnternetten kendini koruyabileceğin basit yöntemler bulabilirsin, kades yüklesen bir tıklamayla bulunduğun konuma en yakınındaki polis gelir. Bir de dövüş kursuna git bence özgüven falan boş hikaye ve aşılması zor bir şey değil bunu zor hale getiren senin düşüncelerin.
- +1 yıl
Psikoloğa da gidebilirsin bence o kadar kötüyüm diyorsan. Uygun fiyatlı olanları da var.
- +1 yıl
Devlet hastanelerinde de varmış internette öyle yazıyor
+1 yılşu yav erkek milleti kendi tipine bakmadan kalkıp da bi kıza teklif yapmıyor mu. yaratık sürüleri resmen,
018 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmayalım lütfen
Soran+1 yılNeyapıcam ben ya
- +1 yıl
şikayet edecen o. Evladını polise. ciddi ciddi yapacaksın
Soran+1 yılPolis ilgilenmiyoki
- +1 yıl
aile büyüklerine söyle eşek sudan gelene kadar dövsünler
Soran+1 yılAile büyükleride herşeyi yanlış anlıyo senmi kuyruk salladı n diyolar
- +1 yıl
öff senin çevre berbat. yobazlardan oluşyor sanırım
Soran+1 yılHemde ne yobaz
Soran+1 yılböyle bir durumda peki sana gelip teklif etse tepkin ne olurdu ona
- +1 yıl
ağzna ederim. öyle yaratıklardan nefret ederim. anasnı babasını soyunu sopunu ayaklandırır, başına bela olurum. neye uğradğnı şaşırır
Soran+1 yılBen çok sessiz sakin kendini savunamayan bir insanım keşke senin gibi olsam
- +1 yıl
Fatoşu çağır kafa göz girer
- +1 yıl
kafa göz girmem elin mağara hödüğüne ama çok daha fazlasını yaparım. hiçbi halt yapamıyorsan tanıdık bir avukatla konuşup, bedeli neyse taciz suçunun ödetirirdim
Soran+1 yılMesela gelip sana deseski senden hoşlanıyorum benim olacaksın sevgilim olacak sın ne dersin ona
- +1 yıl
ilk sefer de ben senden hollanmıyorum der geçerim. taciz boyutunda tehdit ederim. yetmezse de direkt şikayet ederim.
Soran+1 yılÖyle diyorsun
- +1 yıl
başka çare var mı
Soran+1 yılYok tabikide sevgilimemi söylesem acaba
+1 yılBenim bir sapığım vardı sevgilim olmadığı halde sevgilim var beni rahatsız etme durumu ona söylemek zorundayım falan dedim gitti işine
00 Yorumla
+1 yılPolise git bir işe yarar umarım tabii olmuyorsa da topla sülalendeki bütün erkekleri dinlene dinlene dövsünler.
00 Yorumla
+1 yılAyy çok korkarım bu tiplerden saplantı yapmamıştır umarım. "Sevgilim var ondan başkasına bakmam" dedin mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kim bu adam? Iş yerinden mi? Senin hayatında biri olduğunu bilmiyor mu, kafayı yemiş gerçekten.
Sen ters tepki veriyor musun? Neler diyorsun?00 Yorumla
+1 yılYa durumu söylesene sert bir dille sen söylemedikçe o ümitlenicek zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok özgüvensizim
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok söylemek zorundasın. Sevgilin öğrenirse iyi olmaz.
+1 yılSevgiline de. Bir erkek erkeğe görüşsünler.
05 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum ya böyle bir durumda peki sana gelip teklif etse tepkin ne olurdu ona
- +1 yıl
Yani şu ana kadar demediği için kızarım ama başkasından duysa da güveni kırılır diye düşünüyorum. Ki başka yolu var mı sakırtlak gibi yapışan birinden kurtulman için?
Soran+1 yılHayır o kişiye tepkin ne olurdu
- +1 yıl
Ben erkek değilim. Bilemem ne tepki verir? Empati yaptırmaya çalıştın ama yerinde de değilim. Ben ne dersem yalan olur.
Soran+1 yılTeklif eden kişiye tepkin nolurdu
Bence onu şikayet etmelisin çünkü sana zarar verebilir.
02 Yorumla
+1 yılSeni buradada buldum he he he. Sevgilim olurmusun, neden sevgilim olmuyorsun. Onu bırak ben daha iyiyim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDayak istiyor sanırım toplanın güzelce dövün ozaman bırakır peşini
03 Yorumla
- +1 yıl
Döverdim ben ağzını burnunu kırarım korkma bir şey olmaz uzaklaştırma kararı çıkart
Soran+1 yılÇok özgüvensiz bir insanım kendimi savunamıyorum
+1 yılHer yerden englle konuşma muhatap olma. Sokakta kolundan tutacak hali yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu onuda yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılPolise git ihbarda bulun bu ertelenmez ne yapacağı belli değil.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Sevgiline anlaticaksin bu durumu birlikte çözecek siniz
10 YorumlaSevgilin bilsin. Sonradan ogrenirse gizleyecek neyin vardi der
10 Yorumla
+1 yılSuç duyurusunda bulun ya da ekibi topla dövdür ben dövdürdüm böyle takıntılı birini
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Sevgline söyle gercekten cok rahatsız edici bi durum
00 Yorumla
+1 yılZorla olmaz senin zaafıni bulmuş oradan yürüyor beton ol ona
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Onu da al kadroya, sevaptır şu mübarek ayda ☺️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılBu sitenin klasik hastası değil mi herkesi takip eden ve herkese bu hikayeyi anlatan üye 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilime söyle olmazsa polise o da olmazsa Adliye'ye git
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim. Sen yüz vermesen asla o cesareti bulmaz seni istekli görüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse tanımadığı birine ve yüz bulmadığı birine bu şekilde yaklaşmaz bilin istedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir an önce sevgiline söylemelisin sevgilin adamla konuşsun halleder
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle kızlar herşeyi gizlerler sevgililerinden herşeyi
+1 yılboş ver takma bi zaman sonra zaten bırakacak peşini umursama bişey desin cevap verme duymamış gibi yap
00 Yorumla
+1 yılBirilerini adli mercilere şikayet etmekten neden çekinirsiniz anlamıyorum ki
10 Yorumla
+1 yılSevgiline herşeyi anlat ve polise git bunca zaman susman kabahat
20 YorumlaBenim sevgilime yapacaklar onu varya anasını bellerim gider onun
10 Yorumla
+1 yılSert konuş bir başkasına söyle senin yerine bir güzel kufretsin
00 YorumlaSen bu adamın telefon numarasını falan biliyor musun bana atar mısın
00 Yorumla
+1 yılKim ki bu adam patronun filan mi
111 Yorumla
Soran+1 yılO çocuğun teki
- +1 yıl
Sevgiline söyle çözüm basit
Soran+1 yılOna söylim dimi
- +1 yıl
Söylemelisin
- +1 yıl
Sevgilim var sa eğer söylerim neden çekiniyorsun
Soran+1 yılSessiz bir insanım kendimi hiç bi şekilde savunamıyorum
- +1 yıl
Bir kaç fikir verebilirim
Soran+1 yılİyi olur
- +1 yıl
tamam yaz
Soran+1 yılSadece takip ettiğin kişilere yazılıyo takip et beni
+1 yılDerdi çıkmak değildir
00 YorumlaKim bilir adama ne yaptın ne umut verdin
00 YorumlaAilene söyle. Sevgiline söyle polise de şikayet et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline durumu anlat
00 Yorumla Engelle, şikayet et, sevgiline soyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kim bu peki nerden çıktı da yapıştı yakana?
00 YorumlaAilene söyle laftan anlamayan bir tip belli ki
00 Yorumla
+1 yılSevgiline söyle ya da polise
00 Yorumla
+1 yılSevgiline söyle halletsin
04 Yorumla- +1 yıl
Galiba halledemiyor
- +1 yıl
Yapacak bişey yok o zaman
- +1 yıl
Hıhım
- +1 yıl
Yessss
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni nerden buldu
00 Yorumla
+1 yılSevgilinize anlatın o halletsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline soyle veya ailene
00 Yorumla
+1 yılKaç yasindasin
00 YorumlaBir daha rahatsız edersen şikayet ederim de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNerede ki nasıl yapıyor onu
00 Yorumla
+1 yılZamanında kuyruk sallamışsındır sen ona
00 Yorumla
+1 yılpolise git uzaklaştırma aldır
00 Yorumla
+1 yılSapık olabilir polise git
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılnişanlına söyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılPolise şikayet ederdim
00 Yorumla
+1 yılSevgiline soyle durumu o ilgilensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEngelle
Polise git01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTaciz bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamı zamanında yükseltmiş olabilir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolise sikayet edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit polise sikayet et
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Zorla sevgili olmaya çalışıyor benimle ama benim sevgilim var. Nasıl kurtulacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım