Kendi işini yapan , hiçbir konuda bir erkeğe ihtiyaç duymayan kadın sevilmez mi?:d

Kendi işini yapan , hiçbir konuda bir erkeğe ihtiyaç duymayan kadın sevilmez mi?:d

Çoğunluğu bilmem ancak benim mantalitemde kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın tercihimdir / tabi tercih edilebiliyorsa. Güçlü kadınlar, ne istediğini bilen ve hayattan istediğini koparan kişilerdir benim gözümde. Erkeklerin çoğu yönetmeyi sever kadınları. Bense ortak paydada buluşmayı severim. Yönetmek ve yönetilmek yerine, ortak ilgi alanlarının arttırılması ve bunun için edilen mücadelinin kutsallığı çok daha güzel oluyor..
Ben çok severim sevmekten ötede saygı duyarım, öyle sevgilim olmasına da gerek yok erkek eline bakmaysn kendi kararlarını alan kendi ayakları üstünde duran idealleri hedefleri olan. Hem böylesi kadınların duyguları da gerçek oluyor, çünkü biliyorsun sensiz de gayet iyi gidiyor ama yanında seni istiyor (= günümüzde yoklar artık o kadar
Güzel düşünce. :) Düşüncelerin takdire şayan... Ama senin gibi düşünen erkekte az denecek kadar az kaldı. Çoğu erkek böyle düşünmüyor maalesef... En önemlisi saygıdır zaten... Bazen ne yaparsan yap gerçek duyguların değeri olmuyor... Evet günümüzde kalmadı.. hahah
Eh bende günümüz sizlerin deyişiyle prenses erkeklerden değilim. Aslanın eşi aslan olur derler ya benimkisi biraz o hesap isterim yar dediğim kadında benim gibi olsun (=
Valla bıktım tüm dişiliğimi sömürdüler, erilleştirdiler. Ben daha delikanlı, daha cesurum. Sinirlerim bozuluyor haha Prensesler çoklaştı. Annelerinin prensesleri ah... Evet aslanın eşi aslan olur... Aslan olmak herkesin harcı değil, yürek ister... Bazıları bukalemun gibi :d hem renk değiştiriyor hemde kertenkele gibi kuyruğunu geride bırakıp gidiyor klkhkj her insan kendi gibi birini ister bunu istemen gayet doğal. Umarım dilediğin gibi olur :)
Böyle serjeniş görmedim ahaha dilerim sende dişil olduğun zamanlara döneceğin birine denk gelirsin (=
Serzeniş'
Aramıyorum , istemiyorumda. Sevmeye hevesim kalmadı hahah Ama yinede düşüncelerin için saol. :)
Böyle diyen kadınların 3 vakte kadar evlendiği görülmüş benim adımı da yaz topuklunun altına :D
Yok ya deme öyle Allah korusun... hahah O kadar delirmedim henüz...🤣🤣 Bence benden önce sen daha önce evleneceksin. Ama ayakkabının altına ismimi yazma. Sıradaki kurban ben olmak istemem🤪
Prensip gereği topuklu giymiyorum merak etme :D
Hadi gene yirttik. 🤣🤣Ben o detayı düşünmemiştim bak. Kafam dalgın olduğundan topuklu ayakkabı detayı kafamdan çıkmış. Kusura bakma. Erkekler giymez tabii 😅😅
Bir kadından daha fazla detaycı ve dikkatliyim 😅Sen yazarsın artık beni :D nick uzun pirinç tanesi çizersin ahaha
Beni şaşırttın. İlginç... Detaycı erkek var mıydı ya? hahah ben evleneceğimi sanmıyorum dediğim gibi. Benim evlenmemi ve ayakkabı altına yazmamı beklersen evde kalırsın söyleyeyim. 😅😅 pirinci direk ayakkabıya yapıştırıyım ne dersin djfjfj
Nimeti ayağını altına yapıştırmak.. çarpılmayasin?
Ayağının' ve evet aşırı detaycı ve dikkatliyim çalışırken iyi gidiyorda özel hayatta sıkıntı
Şaka yapıyorum ya. Elbette nimet ayağa yapıştırılmaz. yani hiçbir besin türü yapıştırılmaz zaten :d
Bence sıkıntı değil ya. Detaycı olmak iyidir. Çoğu zaman işe yarar 😅 dikkatli olmakta çok iyi bak, aferin.
((=
:))
Teşekkürler ufaklık
Rica ederim 😅😊
Pedini bile erkeğe aldıranlar varken. Kendi işini yapan kadını baş üstünde gezdirmeyen erkek s.. alaktır.
Yok daha neler khjhk Pedini niye erkeğe aldırasın ki hahah Kendi işimi kendim yapıyorum her konuda. kimseye ihtiyacım olmadı. hiçbir erkek arkadaşımın parasını yemedim. Onlara para harcatmadım... Kimsenin parasında gözüm olmadı, yokluktan gelmedim. Sadece tek bir şey istedim. Sadakat ve gerçek sevgi. Ben varken başka biriyle flörtleşmeye çalışmamasını , iltifat etmemesini.:d Bir erkek güzel bir kadın varken neden daha fazlasını ister ki? Yaaa en başta elde etmek için çabalıyorsun madem sonrada değişme dimi kljkj her kadın gibi özel hissetmek istedim...
Sonunda yıpranan ben ve sinirlerim oldu. hahah
Elde etmek için bu kadar çabanın harcandığı başka bir Avrupa ülkesi yok. Biraz da suçu kendiniz de arayın. Karşı cinsi elde etmek o kadar zor olmamalı. İlk başta kendini ağırdan satarsan sonra da senin hafiften bırakırlar. Erkek zor elde ettiği şeyde bir mükemmellik arıyor ama nafile. Kadın klasik vasat bir varlık. Hâlâ her şeyi erkekten bekleyen, maddi manevi tüm çabayı erkekten bekleyen bir varlık.
Elde etmek için çok çaba harcamadı aslında. :d Bende adım attım... Bana ilk hoşlandığını söyleyen oydu. bende karşılık vermiştim zaten. bende aylar sonra ona aşık olduğumu söyleyerek büyük bir adım attım klklj daha ne yapayım. ondan sonrada zaten birbirimizindik, benim erkek arkadaşımdı.3 sene benimleydi. Sürekli ayrıldık barıştık. Çok kavga ettik vs vs.
Suçu ne konuda kendimde arayım ki?
Kadın klasik vasat varlık mı hahha peki ya erkek?
herşeyi ondan beklemedim tam tersine çok cesaretliydim. sanki ilişkinin erkeği bendim. yani hep o tripli hep o nazlı. anlamaktan yoruldum... Onun için herşeyi yapmaya hazırdım ve seviyordum.
hep onun için daha fazlasını yaptım. ama artık katlanamıyorum. Şimdi arkadaşız. arkadaş kaldığımız şu dönemde bile ona katlanamıyorum. ben başkalarıyla flörtleşmiyorum ya da başka adamlara iltifatlar etmiyorum. istiyor ki ben yapmayım o yapsın kjlklk
Sürekli birşeyler iyi olsun diye düzeltmeye çalıştıkça sinirimi bozuyor. bana bağırıyor, beni suçluyor bana hasta , kıskanç diyor. her konuda kendi haklı , hep kendi iyi. sürekli haksızken bile üste çıkıyor... Bazen beni görmezden geliyor, bazen aşırı ilgi gösteriyor. gerçekten sinir bozucu. hareketleri hiç hoş değil...
Konuyu senin özelinde düşünmedim, dolayısıyla ona göre cevap yazmadım. Aşkın ömrü üç yıldır zaten. Erkekler de vasat varlık ama kendimi ağırdan satayım demiyor. Sizin sayenizde bunu yapan erkeksiler de türedi. Hoşlanmadığı kızlara ağırdan satıyorlar kendini.
Bazen diye başladığın her şey normal. Onlar bazen olmalı zaten. Sürekli olmaz.
Aşkın ömrü neden 3 yıldır? 3 yıl sonra sevgi , ilgi tamamen bitiyor yani...
Bazen olanlar sürekli oluyorsa bir sorun vardır o halde, haklısın... Bazenler sıklaştığına göre düşüncelerimde haklıyım. Neyse ya ne hali varsa görsün...
Görsün 😂
Uff çok sinirlerim bozuk ya. Kavga etmek istiyorum. Ama uyudu ayıcık :d
En güzelini yapmış 😂
Birde en güzelini yapmış diyor ya. hkkjh Yaa nasıl rahat uyuyor ya. hemende uykuya dalıyor ayıcık. ben olsam sinirden uyuyamazdım :d neyse uyanınca nefret dolu mesajımla uyanacak...
Sonra sen köşene geçip ağlayacaksın 😂
Yok o öncedendi. Bu sefer ağlamayacağım , ağlamamalıyım... :d Çok sinir oluyorum ya. Bana sinir krizi geçirtiyor. Onunda siniri bozulsun... Bağırmasına ağır şeyler demesine sinir oluyorum... En sevdiği oyuncağını eline alıp , köşede sesi duyulmadan ağlayan çocuklar gibi hissettiriyor... Ağladığımı hissetiğinde, bildiğindede ağır sözler kullanıyor. çok sinirleniyorum çok...
Tamam ağlama artık... Güçlü ol biraz.
Yok ağlamıyorum artık. dedim o ağlamak eskilerde kaldı. Evet biraz daha güçlü olmam lazım haklısın. :) Ona bir ders vermek istiyorum. o apt*l egosuna ve bu davranışlarına sinir oluyorum. Sence ne yapmak gerekir? bir erkeği aşırı derecede ne sinirlendirir? tiksindirme değilde aşırı sinirlendirme...
Teşekkür ederim.
Tahminlerine yanılmadın hahah
Ağladın mı canım, kayamam ama:)
Haklı çıktın. Ağlamayacağım dedim yine ağladım ya jfjfj
Her bir gözyaşın için onlarca yıldızı gökyüzünden indireceğim bu gece:)
İşte John Wick gibi John Wick hahah Adam ya 😅😊
Sonra da saçlarına yıldız yapacağım 😅
😅😅
Cevap
10Cevap
Bazen evet yani hayatta iki tarafında birbirine ihtiyacı olduğunu bilmek güzel bence
Hayır ben baskın kadın severim
Güçlü ve evet bak bunu ben yapabilirim demeyi kadına karşı göstermek isterler.
Evet kanıtlıyorlar zaten yaptıklarını, gösteriyorlar hahah bir kalbe binlercesini sığdırarak khkjhjk
Öylelerinin kalbine püüü :d
Erkeklerde bir kahramanlik mı diyeyim öyle bir içgüdü vardır erillik içgüdüsü de denilebilir. Bu gücünü onlara hissettirin.
Uğraşmayacağım ya. Artık bıktım gerçekten. Mücadele etmekten anlamaya çalışmaktan gerçekten bıktım. Onun erilliğinden dişiliğinden hahha Erkekliğini hissettirmiyormuşum. erkek olmayanı erkek gibi hissettirmek zor... Artık kimseyi şımartmak istemiyorum, kimsenin egosunu şişirmek istemiyorum.:d
Son zamanlarda zaten bir çok erkek maskülenlikten disilige kaymış durumda. Kadın; karşısında adam görmek istiyor bir adamla birlikte olmak istiyor. Kadın ve erkek ilişkileri konusunda bir eğitim verilmeli bence okullarda tabii usulünce
Kesinlikle bu doğru... Yaa sanki ben erkeklerden daha cesaretli daha erkeğim. sinirim bozuluyor ya hahha Aynen kadın karşında adam görmek istiyor, adam etmeye çalışmak değil... Son cümlenede katılıyorum , kesinlikle haklısın. :)
Bu biraz da erkeklerin yanlış ilişkiler ile ozguvenlerini yani erillik özelliklerini yitirmelerinden kaynaklı. Yetersizlik duygusu, kaybetme duygusu vs vs hep maskülenliğe zarar veren hadiseler
Kaybetme korkusu falan yok. O eksidendi... Şimdi beni görmezden geliyor. Sürekli üste çıkıyor, hep kendi haklı. Sürekli beni yönetmeye, istediğini yaptırmaya çalışıyor. beni kontrol ediyor. Ama kendini hayır. Kendi istediği haltı yiyebilir... Başkalarına iltifat edebilir, başkalarıyla flörtleşebilir. ama ben hayır. haha Nasıl olsa arkadaş kaldık diye her haltı yapıyor. hep ben kötü hissettiriyorum , hep ben şikayetçiyim vs.
doğru iletişim kurmaya lakin kalmaya çalışıyorum , olmuyor. Ben ona küçük korkak civciv gibi davranıyormuşum khjkh annesi bile bu kadar kızmıyormuş. çok kıskanç ve hastaymışım... haha sinir oluyorum artık katlanamıyorum. bende olan cesaretin onda %1 i bile yok... sürekli ben ona yumuşak yaklaşmaktan gerçekten sıkıldım. Belki canı sıkkındır ya da gün içinde belki kötü bir şey olmuştur diye iyi yaklaşıyorum. eskisi gibi değil. beni görmezden geliyor. ve sonra çok ilgileniyor. sonra bir anda yine kendini çekiyor. beni sürekli kıskandırıp sinrilendiriyor. katlanamıyorum. sorunu ne bilmiyorum ama umarım karmayı yaşar...
Ortadogu kendini bilen anlayan ifade eden kendine yeten kadını sevmez istemez
Ortadoğu erkekleri öyle ama onun dışında yabancı erkeklerin bazılarındada bu oluyor maalesef...
Sanırım bundan kaynaklanıyor haklısın. Kadına saygı şart ama bazı ayılar bunu yapamıyor. Acaba türk erkeklerinde mi sorun var diye düşünürdüm ama yabancılardada var. haha Yani sorun nereli olduğu değilde karakter olduğu anlaşılıyor , haklısın. bana denk geliyor herhalde... Ve aynen haklısın bazı toplumlar ortadoğu gibi yetişiyor...
Ailesi hristiyan belki ondandır. yetiştirilme şekillerinden. yani dediğinde haklısın :)
Sanırım bana kimse uymuyor hahah yönelmemek en iyisi belkide...
Açıklamada söylediğin kadın sevilir ben severim en azından güçlü kendi ayaklarının üzerinde durmak önemli
Evet ihtiyaç duyulmasini işe yaradığını görmek ister
Evet egoları okşanıyor bi kavanoz kapağı açınca shsjj
Sever sevmesine de öyle bir kadının seçenekleri de ona göre değişiyor.
Bence özgüvensiz erkekler için geçerli olabilir
Sevilir sevilmez olur mu ama öyle yapa yapa erkeğe benzemesin yeter afrası nazı tribi cilvesi olmalı
Valla karşımdakinin erilliğini göremeyince ben erilleşmeye başladım khkjhjk katlanamıyorum ya katlanamıyorum
O konuda haklısın sevgilin ya da flörtün sana erkekliğini hissettitemiyosa sende rahatça dişil enerjini yaşayamazsın
Canı cehenneme ya...
Takılıp kalırsan emin ol ki kötüye gider sana değer vericek el üstünde hissettircek bir sürü insan vardır dışarda o yönden de korkma birini bulamam diye
Takılıp kaldım zaten. Hayatımı cehenneme çevirdi. Ona çok taktım. Sinirlerimi bozdu. Benim tüm psikolojimi altüst etti.3 senedir benimleydi. her şey güzeldi, biz birlikte mutluyduk ama o değişti... Son bir senedir hayatımı b*k etti. Kendine bağımlı etti. Kurtulamıyorum bu lanet histen. Birini bulamam diye korkmuyorum. İstesem bulabilirim. Benimle ilgilenen erkeklerde var. Ama ben onu sevdim hep. İlk aşkım oydu... Onun yerine kimseyi koyamadım, koyamıyorum. O hayatımdaydı. Şimdi arkadaş kalsak bile buna pek alışamadım. Ama artık arkadaş bile değiliz. dün ona ondan nefret ettiğimi söyledim. Kalbim çok acıyor, çok sinirliyim , üzgünüm... Bana bu davranışlarını ben haketmedim.
Artık beni sevmiyor, beni kaybetmekten korkmuyor, beni kırkmaktan korkmuyor... Çünkü lanet olsun ona bağlandım çok aşık oldum. beni görmezden gelmesi çok kırıyor ya. sinirleniyorum ve sinirimi tutamıyorum...
Bence herkes kendi karakteri gibi davranmalı özel bir davranışa hiç yapmayacağınız bir davranışa girerseniz mutsuz olursunuz
Genel olarak öyle derler
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?