Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam yalnız bırakmazdım.
Ben de ona bir türlü evet ya da hayır demeyen birini unutamayan bir çocuğu seviyordum. Salaktı işte anlamıyordu kızın gönlü olmadığını. Gerçi aynı salak da bendim çünkü o da beni sevemiyordu. :D
yine de pes etmedim, konuştum durdum, bazen de çok yoruldum. Ama pes etmedim ve sonunda o gerizekalı kızdan daha çok sevebileceğimi gösterdim ona. İnandı bana ve kazandım savaşı. Benim olmuştu. :)
Çok da mutlu olduk (!)
Ama 3 sene geçti ve o ve ben aynı hayat tarzına sahip olmadığımız için bitti. :)19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaptın onu yaa bu da benim olsun istiyorum :) mesaj attı konuşuyoruz şu an
Cevap sahibi+1 yılSalak saçma mesajlar atmadım tabiki :) Her zaman yanında oldum ayrıca benim ona manyak gibi aşık oldığumu biliyordu o. :) Ama öncelik arkadaşlığımız olduğu için konuşmayı sürdüyordu. Gel zaman git zaman oldu işte. Birden :)
Soran+1 yılBenim ondan hoşlandığımı bilmiyo. Ayrıca çevresinde onu seven kız da çok :( bende hep yanındayım bunu az önce ona da söyledim. Saol gerçekten çok saol dedi. Benim hiç şansım yok mu sence :(
Cevap sahibi+1 yılBence şansın olmasa bunları ve benim o gerizekalı ex'i yazmazdım. :) Yapman gereken tek şey çevresindeki insanlardan farklı olduğuna inandırmak kendini. Yalnız tip olarak değil. Karakter olarak da. :)
Soran+1 yılNeler yapabilirim mesela? bir ara bişelere iyi geliyosun demişti. şu an konuşacak bir konu yok. Neyse be dedi yazmadım daha msjı da görmedim tabi :) moralini düzeltmem lazım
Cevap sahibi+1 yılHerşeyden konuş, seni güldüren, ağlatan, heyecanlandıran kısacası onunla paylaşmak istediğin ne varsa paylaş. Bence gurur da yapma. :) Konuşmak istemiyormuş gibi dursa da konuş. Bir zaman sonra tersine dönecektir. :)
Soran+1 yılPeki dediğin gibi yapıcam hep mesaj atıcam ona :) komik anılarımı anlatsam olur mu :)
Cevap sahibi+1 yılYa sadece sen 'sen' gibi ol yeter. Ama bak canının yanacağı zamanlar da olacak. :) Önlemini alll
Soran+1 yılNapiyim mesela? :(
En İyi Cevaplar
Mecburum..
Olur..
Peki..
Şeklinde cevaplar veren bir insanın tekrar yazacağını düşünmüyorum, kaldı ki yazsa bile seni kullanma amacı taşıyacaktır.41 Yorumla
Soran+1 yılBende yazacağını sanmıyorum
+1 yılCanim gecmis olsun cocuk posta koymus afedersin ama umrunda degilsin yaziya gore belkide kendini sna havali olarak gosteriyo olabilir whatsapp tan takip et cevrim icimi degilmi
19 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı ki :)
- +1 yıl
Canim demekki sana karsi tinlamiyomus gibi yapip ilgini cekmek istiyo sen kizsin yuz vermemeye bakki burnu surunsun bana boyle yapiyo hatun hep alistim
Soran+1 yılYok ya morali çok bozuk. Düzeltmem lazım ama nasıl :(
- +1 yıl
Facebook. com
/oushan burdan konus anlatiyim sana
Soran+1 yılBurdan konuşmak iyi
- +1 yıl
Tel kasiyoda ordan eklemeden atabilirsin yanlis anlama oyle birsey demek istemedim
Soran+1 yılYok sorun değil de bende şarjım %8 olmasına rağmen giriyom buraya :)
- +1 yıl
Benimde %8 dedi :-):-)
Soran+1 yılAhaha aynı mı :D
Bir sıkıntısı vardır belki hastadır olabilir böyle şeyler ama o donemi atlatması için üstüne git derim sikmadan incitmeden
19 Yorumla
Soran+1 yılUnutamadığı biri var dedim ya onunla alakalı bişey. Napmalıyım ?
Soran+1 yılŞimdi yazıyım mı yani? Ya da bekliyim mi bir kaç gün
Soran+1 yılYazdı :)
Soran+1 yılNasılsın dedi konuştuk öyle biraz. Ee napıyosun dedim yazmadı artık
Soran+1 yılİnş ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Senin mesajlarin daha uzun. Onun mesajlari daha kisa sanki. Konusmaya pekte hevesli degil gibi. Konusmak istese uzun msjlar atar biseyler anlatir. Tabi sadece bu msjlarla anlasilmaz. Yorumlaya bildigim bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok morali bozuk o yüzden. İlk kez bu şekil konuştu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça anlatsın. İlgilenmeye çalışmışsın ama çabuk atlatırsın demişsin acaba seninle mi problem yoksa başka mı? Bence paylaşmalı. Özel bile olsa mesela ailesi ile. Şöyle diyebilir anlatmasa bile aile ile ilgili diyebilir..
15 Yorumla
Soran+1 yılUnutamadığı kızla alakaydı sanırım
- +1 yıl
Unutamadığı kız ile sorununu sana neden belirtiyor? Eğer seninle sevgili ise çoktan o defteri kapatmalıdır.. Vede eski hatıraları hepten siliyorum diyor.. Fakat sana neden belirtiyor, hayret bişi..
Soran+1 yılBen sevgilisi değilim. Hoşlanıyorum ondan ama o bunu bilmiyo
- +1 yıl
Anladım.. Kendi halin de bırak ve sana anlatmak isterse birşeyler anlatır. Sormana gerek yok..
Soran+1 yılAynen öyle
bence öbür tarafta herşey bitmiş değil kafası karışık oranın sonucunu bekliyor, öbür taraf olumluda olsa olumsuzda olsa tekrar mesaj atacaktır,
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ? Bana yazıcak mı tekrar
Soran+1 yılİnş ya. Bazı arkadaşlar sen mesaj at dedi ama konuşmak istese kendi yazar zaten dimi
Soran+1 yılBu konuşma bugün oldu
Soran+1 yılDüşünüyorum da bu zor zamanında yanında olmam gerekir :(
+1 yılYazar ama onu unutmak için. Unutabilir mi diye sorarsan sanmıyorum! Öncelikle ayrı şehirlerdesiniz. Sadece kafasını oyalar senle o kadar.
13 Yorumla
Soran+1 yılYazacağını sanmıyorum :( ama inş yazar
- +1 yıl
Yazacak ama dediğim gibi gönlünü ve kafasını oyalayıp ondan uzaklaşmak için. Yazması sana pek bir umut vermesin yani.
Soran+1 yılAnladım :( umut bağlamicam
Önceki konusmalarinizda konusmani sevdiyse yazar :) ama bu senden bir kurtulus konuşması da olabilir yeni birini bulduysa..
19 Yorumla
Soran+1 yılYok önceki konuşmalarımızda seninle konuşmak bazı şeylere iyi geliyo demişti. Gülüyoduk sürekli
Soran+1 yılNe gibi meselaa. Hoşlandığımı bilmiyo ama
Soran+1 yılUuuu :D çok beğendim durumu ama ya başkası üzerine alırsa :D
Soran+1 yılAnlamasın bee :D durumu yazdım ama o baş harfini yazmasam daha iyi :)
Soran+1 yılİnşallah durumu görür de yazar :)
+1 yılÖyle bir anında neden sonra konuşalım dedin. Aksine yanında olduğunu hissettirmeliydin. Cevapları kısa zaten ordan yola çıkıyorum boşluğa düşmediği takdirde yazmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak istemediğini düşündüğüm için onu yazdım. Konuşmak istese olur demezdi zaten :( ben yazsam mı sence
O anki psikolojiyle öyle yazmış olabilir lakin kalbinde başka birini barındırıyor ise bu iş zor sen onu unut en iyisi sana arkadaş gözüyle bakıyor olabilir...
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çok iyi anlaşıyoduk. 2 gün önce uzun günaydın msjı attım çok hoşuna gitti kalpli msjlar attı falan. Napmalıyım sence ?
- +1 yıl
İnsanlar güzel konuşup güzel yazıyorlar dil başka olmuş yürek başka artık okadar sık değiştiriyorlarki maskeler bile sahte... bunun yaptığı seninle güzel vakit geçirip kafasını dağıtmak sadece anladığım kadarıyla ve her kalp logoso gönderene kalbini kaptırmamalısın kalp aşık olmak için akıl düşünmek için kalp ve akıl ayrı olmamalı akıllıca düşünmeden kararlar alırsan sonra üzülen sen olursun...
Soran+1 yılHaklısın ama sence ben mesaj atıyım mı ona ? Herzaman yanında olucağıma söz vermiştim
- +1 yıl
Hayır atarsan basit duruma düşersin yolver gitsin yolvermezsen sen yol alamazsın kendi çizgini çizmelisin onu aklından atıp yeni adımlar atmalısın belliki gönlünü ona kaptırmışsın lakin onunda gönlünde başkası var gönül tek taraflı olmaz iki bedende tek vücüt gibi olmalı aksi taktirde ilerde kopukluklar başgösterir...
Soran+1 yılHaklısın ama sevgilim olmasa bile arkadaşım olarak kalsın da isterdim
Soran+1 yılHaklısın. mesaj atmicam beklicem
çok sevindim geri cevap attığına, yardımcı ol çocuğa, yanında ol, emin ol değerini anlayacaktır:)
15 Yorumla
Soran+1 yılEe napıyosun dedim yazmadı daha :( bekliyorum yazar mutlaka
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılEvet haklısın ama mesaj beklemek kötü ya :( :) yazar dimi mutlaka
arkadaş çöküntü yaşıyo acık kendine bırak sonra ipi at tut çek :D
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcam onu ?
Soran+1 yılPeki
Zaten tekrar görüşüruz demissiniz ve olur gazisi var demekti yazmasi an meselesi kardeşim
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yazar ya
Soran+1 yılSaol sanada
Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. İstiyerek değil isteyerek. Türkçemizi düzgün kullanalım. Bence atar.
111 Yorumla
Soran+1 yılAttı zaten ama yine yazmıyo. Ee napıyosun dedim girdiği halde yazmadı
Soran+1 yılÇok sıkmak istemiyorum. Yazar belki
Soran+1 yıl12-13 saat önce nasılsın diye mesaj attı konuştuk biraz. Ee napıyosun dedim yazmadı artık
Soran+1 yılmesaj atıyım mı yani
Soran+1 yılBence atmasam daha iyi. Konuşmak istemiyo belli ki
Soran+1 yılAynen bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığı bilmiyor demişsin de yazışmalara bakarsak erkek olayı biraz sezmiştir bence =)
15 Yorumla
Soran+1 yılYaaa demesene öyle :( nerden çıkardın bunu :)
- +1 yıl
Olayı sezmiş lakin pek pas vermiyor gibi...
Soran+1 yılBence anlamadı ya. Nerden çıkardın ki bunu ?
- +1 yıl
Sen uzun cevaplar veriyorsun istekli arzulu bir şekilde o kısa cevaplar veriyor bir kızın karşı cinse bu kadar uzun cevap yazması hoşlandığının belirtisidir, eleman senin uzun cevaplarına karşılık kısa cevaplar verip geçiştirme havasında... yani ben öyle düşünüyorum.
Soran+1 yılYok ya ilk kez böyle kısa cevaplar verdi. İyi değildi morali bozuktu
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılseni takmayanı sen hiç takma sana yazarsa sende yazıl ;)
220 Yorumla
Soran+1 yılYazdı akşam biraz konuştuk sonra napıyosun dedim yazmadı artık
- +1 yıl
Üstüne olma erkek hamle yapmalı kızda istiyorsa karşılık vermeli yoksa basit kız olursun bu iş böyle ;) o bir adım atsın sende zaten dünden razıyım gibi hissettir ama ilk adımı duygularını açıklama işini yapma tamam?
Soran+1 yılYapmam zaten de msjımı cevapsız bırakması canımı sıktı :(
- +1 yıl
Canını sıkmasın işte onu diyorum yazarsa ilgilenirse senle sen daha çok ilgilen yazmazsa kesinlikle yazma sende kendi kaybeder ;) öyle düşün ;) :)
Soran+1 yılOnun yazmasını bekliyorum. Yazar umarım
- +1 yıl
Kendi kaybeder yazmazsa ;)
Soran+1 yılYanii.
- +1 yıl
Yanisi ne? öyle işte ;)
Sen kokmuş değilsin... Evet belki turşuluk olmaya adaysın ama :P aahaha :D (şaka yapıyorum ha kızma hava da soğuk :D )
Soran+1 yılNeyse ya
- +1 yıl
Güldüreyim asma suratını diye makara yaptım ama :S takma kafana gerçekten senin zorunla olmasın hiçbirşey gönül dediğin KARŞILIKLI olmalı...
Soran+1 yılEvet o yüzden onun yazmasını beklicem
- +1 yıl
Eğer yazmazsa üzülme emi? :(
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Çok üzülmüş seziyorum sizi :S
Soran+1 yıl:(( yazmadı
- +1 yıl
Ne dedim sana? Yazarsa senindir yazmazsa sok sopayı salla o kaybetti ;) lütfen bak lütfen üzülme emi?
Soran+1 yılbir kaç güne yazmazsa boşvericem
- +1 yıl
Tamam anlaştık ;) Ama üzülme. . Üzülmek yok söz mü? :O :(
Soran+1 yılSöz veremem
- +1 yıl
:( diyelim ki senin zorunla sevdi... O sevgi mi olur? :O
Seni seven kalpten sevmeli seninle mesajlaşmak için konuşmak için buluşmak için heyecanla canla başla mücadele etmeli...
Dökme su ile değirmen dönmez arkadaşım :S yanlış yoldasın :( iyi geceler. ..
+1 yılDerdi sıkıntısı oldugunda yazar gibime geldi ama genel olarak yazmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı
+1 yılhoşlandığı biri varsa heves bile etme bence sanada onada yazık seni o diye sever
115 Yorumla
Soran+1 yılOnu unutucakmış işte. Beni o diye sevsin istemiyorum, onu unutsun beni sevsin :( mesaj atar mı sence ?
- +1 yıl
atar ama onu unutamaz unutmuş olsa şimdi birlikte olurdunuz, seni o diye sever sevmesine de ayrılırsınız bir süre sonra farklı olduğunu olayacak o unutmaya çalıştığı kızdan. yanlış zaman doğru insansınız birbiriniz için
Soran+1 yılNapmalıyım peki ?
- +1 yıl
inaçtı ol asla pes etme seni sevmesini sağla hoşuna giden şeyleri yap nizami olanları sevimli gözük o kızla ilgili konuş onunla dertleş hemen sevgili olma evdir kendini ama inatçı ol zaten olmayacak gibyse sende pes edersin
Soran+1 yılO kızla ilgili çok konuştuk hatta çok yardımcı oldum. Geçen gün ben yatıyorum bişe diyo musun dedi. Yok iyi geceler dedim bu kadar soğuk bir şekilde mi ulan :( dedi. Hadi uyu hadi :) sabah uzun bir günaydın msjı atarım belki :) dedim tamam olur ❤ dedi. Sabah uzun msjı attım 3 4 kalpli mesaj falan attı. O günden sonra 2 gün girmedim işte bunlar da bugünki konuşmalarımız
- +1 yıl
muhtemelen o kızla konuşmuştur sabret dayan acele etme seviyorsundur anlıyorum ama sabret bu sabrını görünce daha ilgisini çekersin bu sever sana bağlanır, inatçılığa devam :)
Soran+1 yılYazmayıp bekliyim mi yani ? :(
- +1 yıl
yooook boş bırakma arada yokla ama sıkmadan aynı durumda sen olsan ne sıklıkla mesaj gelmesini istersen o sıklıkla at ama duygusal düşünüp sürekli gelmesini isterdim deme istemezdin :)
Soran+1 yılAkşam tekrar mesaj atıyım mı ? Anlat bakalım ne derdin var diyim meselaa ?
- +1 yıl
oldu kahveye okeye de çağır bari :D yavaştan nasılsın diye başla zaten konuşmak ister bir durumdaysa anlarsın ordan devam edersin konuşmaya
Soran+1 yılOnun yazmasını beklesem daha iyi olmaz mı :( konuşmak istersen yazarsın dedim zaten
- +1 yıl
o zaman bir daha ne zaman atacağını bilmezsin ve beklemek seni kudurtur yerinde duramaz her an konuşmak istersin sen önce davran
Soran+1 yılO zaman da hep benim yazmamı bekler. Rahatsız etmek istemiyorum. Konuşmak istese zaten olur demezdi :(
- +1 yıl
ınsanın bunalım saatlerı vardır sanırım o saatte konuşmusunuz onunla inatçı ol pes etme
Soran+1 yılBakalım bir kaç gün içinde yazmazsa yazarım. Ama bugün değil
+1 yılHayır bence yazmicak. Cevaplarına göre olumsuz isteksiz görünüyo bekleme yani
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle :/
Sıkılmıştır mesaj atmayabilir belli olmaz yine de ama bekleme dönsede hayır gelmez gider tekrar..
125 Yorumla
Soran+1 yılİnş bugün yazar :(
Soran+1 yıl1 ay sonra da yazmasın o zaman
Soran+1 yılSevgilim değil sadece hoşlanıyorum
Soran+1 yılGebertirim onu :( yazar inş ya
Soran+1 yılBanane başka erkeklerden :/
Soran+1 yılBoşvermicem
Soran+1 yılDediğin gibi 3 gün beklicem olmazsa boşveririm
Soran+1 yılO kadar beklemem
Soran+1 yıl+ verdim
Soran+1 yılOlursun olursun :)
Soran+1 yılK. bakma :( beklicen artık
Soran+1 yılÖ. değil . İnşallah
Belki de sitede üyeliği vardır şu an bu sorunu görmüştür seni düşünüyordur. :))
11 Yorumla
Soran+1 yılGörsüün :)
+1 yılYazar, şimdi bir sığınak Ariyo, aslında onunda aklina gelmiyo değil bazı düşünceler
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Genelde giden kisi acitirken, bahane olur bazi diyaloglara, yalniz kalamayan insanda yalnizligini gidermek için her olasiligi dusunur. bir potansiyel olmali onun düşüncelerinde sana karşı
Soran+1 yılHmm peki kesin yazar mı sence
- +1 yıl
Yazarı var, sonra oluruda var ama sonrasında ne kadar sağlıklı olur bilinmez
Soran+1 yılYazsın da nolucak bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsminin baş harfini söyler misin? Tanıyorum galiba.
113 Yorumla
Soran+1 yılM ? Tanıyo musun ?
Cevap sahibi+1 yılYok tanımıyormuşum :D
Soran+1 yılSeninkinin baş harfi neydi ? :)
Cevap sahibi+1 yılK :(((
Soran+1 yılSende benim durumumdasın sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılya pek sayılmaz. konuşmadık üzerine ama öyle galiba :)
Soran+1 yılHmm :) sence mesaj atar mı bu ya :(
Cevap sahibi+1 yılBak benimkide böyle olmuştu. Ama bu bana biraz sert çıkmıştı. Artık seni istemiyorum falan. 1 ay sonra özledim diye mesaj attı. Ama tabi ne paylaştığınızı bilemem.
Soran+1 yılBiz sevgili drğiliz. Ben ondan hoşlanıyorum ama o bunu bilmiyo :(
Cevap sahibi+1 yılHmm bizim biraz cinsel biraz hoşlantıydı.
Soran+1 yılBizde o hiç yok :) normal arkadaşız
Cevap sahibi+1 yılCanım sana tek tavsiyem unutamadığı biri varsa uzak dur. Arada akıllarına geliyor, bizden çıkarıyorlar. Hiç bulaşma :)
Soran+1 yılZaten olucak gibi değil. mesaj da atmicak
Pat diye sonradan konusalim dese kiz bana daha asla yazmam ki o da yazmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasık yapıcam onu
+1 yılİlgi çekmeye çalışıyor konuştuğu kimse yoksa atar mesaj varsa hiç bekleme ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılAttı :)
- +1 yıl
Demekki yokmuş hayırlı olsun ;))
Soran+1 yılEe napıyosun dedim girdi ama yazmadı. Bekliyorum yazar mutlaka
- +1 yıl
;))
+1 yılçocuk sana kur yapıyo dolaylı yönden haberin olsun. tecrübe konuşuyo bilgine..
111 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani :(
- +1 yıl
sana ilgisi varr. bir sor kendine neden kalp sorunlarında sana mesaj atıyo kanka şeklinde değilseniz çocuk sana yazıyo. konuşmalarınızda gülme öğelerine yer verme hep konuları duygusala çek. ve derin cevaplar verrr.. byyyy...
Soran+1 yılHemen kaybolma dur hele :D ona mesaj atıyım mı sence ?
- +1 yıl
atarsan kurduğun hayalleri unut. byyy
Soran+1 yılYazdı akşam
- +1 yıl
demiştim sana. şimdi kendini geri çek o peşlesin..
Soran+1 yılKonuştuk dün biraz. Sonra ee napıyosun dedim yazmadı artık. Yazmaz artık
- +1 yıl
yazıcakkkk adım gbi eminim. yeter ki biraz durgunlaşsın hayatı telleri sussun sonra gör bakk
Soran+1 yılEmin misin :( whatsappa defalarca girdi bugün
- +1 yıl
o girdiklerinde emin olabilirsin kimle konuşutuysa konuşsun senin son çıkışınada bakmıştır. belkide sadece sana bakmak için girip çıkmıştır kimbilir. neyse bu kadar akıl vermek yeter ben kaçar.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Çünkü fazla durmuyodu bakıp çıkar gibiydi. Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur da yazar ^^
+1 yılYazmasını istiyorsan ona hiç yazma. Bu çocuğu ne kadar tanıyorsun?
121 Yorumla
Soran+1 yıl2 haftadır konuşuyoruz. Hiç yazmasam yazar mı? Ne kadar süre beklicem
- +1 yıl
Nasıl tanıştın. Netten mi?
Soran+1 yılEvet. Whatsappda da konuşuyoruz. 2 hafta oldu
- +1 yıl
evli olabilir mi?
Soran+1 yılHayır ya. Öğrenci okuyo o. Kendiyle ilgili herşeyi anlattı bana güveniyorum ona.
- +1 yıl
emin misin?
Soran+1 yılYazdı
- +1 yıl
Ne diyor?
Soran+1 yılNasılsın dedi
- +1 yıl
Sen ne dedin?
Soran+1 yılBen iyiyim sen nasılsın asıl dedim
- +1 yıl
Normaledönersin umarım...
- +1 yıl
Fazla gel-git iyi değildir.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
fikren gel-git yaşamak.
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
anlatabildim mi?
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Dikkatli olmalısın. Çok yıpranırsın.
Soran+1 yılHaklısın :(
- +1 yıl
Iyi gözlem yap.
:D ya arkadas herkes bir ask acisi cekiyo havalarinda cool gozuktugunu felan saniyolar heralde
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılher şey gayet normal. konuşmak istediğin yazar sana
13 Yorumla
Soran+1 yılAtar mı yani ?
- +1 yıl
konuşmak istediği zaman atar
Soran+1 yılİnş atar
Kız nasıl mutlu olmuştur simdi mk mesaj attı diye :))))) Kanka havaii fisek patlatalım :))
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok fena kalbim attı ya :D
Soran+1 yılEvet :)
hoşlandığının farkında. sen yazmsansan mesaj falan yazmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farkında :( peki bu zor gününde yanında olmam gerekmez mi? mesaj atsam mı sence
+1 yılSen ara bence onu. Yanında olduğunu hissettir
18 Yorumla
Soran+1 yılAma sonra konuşalım dediğimde olur dedi :( konuşmak istediğin zaman yazarsın dedim. Konuşmak isteseydi olur demezdi :( hem yazıp ne diyebilirim ki ?
- +1 yıl
Merak ettim nasıl olduğunu de ama mesaj değil. Ara çok uzatma konuşmayı o anlatmadığı sürece.
Soran+1 yılTelde konuşmadık hiç. Whatsappa girdi ama yazmadı. Biriyle konuşmuyo da bakıp çıkıyo gibi. Yazsam mı sence :(
- +1 yıl
Hayır yazma. Aramak istemiyorsan da vakit geçsin biraz 'nasılsın merak ediyorum' gibi bir mesaj yaz. Kendini çek sonra
Soran+1 yılPeki öyle yaparım o zaman
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı güzelim
Soran+1 yılSaol canım. Yazdı :)
Yazmaz gibi geldi bana
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bana da öyle geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsana karşı soğuk ve ilgisiz durum kötü.
11 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol. Yazdı :)
+1 yılhanginiz beyaz -> hanginiz yeşil olan :D
15 Yorumla
Soran+1 yılYeşil benim
- +1 yıl
hımmm bence onun G. T ünü kaldırmışın. o senden mesaj beklicektir uzun b i süre muhtemelen.
Soran+1 yılNapmalıyım peki ?
- +1 yıl
söyleyeceğim işine gelmeyebilir ama artık ona o yazana kadar yazmamalısın.
benzer bir olayı dün akşam yaşadım yani seninkinden farklı olsada önerimle aynı. o bida yazana kadar yazmam ki son yazanda oydu.
yani kısaca ona yazma
Soran+1 yılPeki. Yazmayı düşünmüyorum zaten. Sonuçta konuşmak istersen yaz dedim
Bana kalırsa seni geçiştirmiş ve yazma ihtimali düşük gibi
07 Yorumla
Soran+1 yılO gün akşam yazdı. Nasılsın dedi konuştuk biraz sonra ee napıyosun dedim cevap yok.
Soran+1 yılYazim diyorum ama o yazmadıkça yazmak istemiyorum. Sonra konuşmayı özlüyorum, cevap vermez diye yazmak istemiyorum :( Napiyim sence? mesaj attığı gün yanında olduğumu hissettirdim sağol gerçekten çok sağol dedi.
Soran+1 yılEvet. Son bir mesaj atıp çıkıcam hayatından. Yazsa da cevap vermicem. Bunu yollicam : Yine cevap vermeyi mi unuttun yoksa s*klemedin mi? Bence 2. seçenek daha mantıklı. Neyse bu zamana kadar seni sıktığım için k. bakma bidaha olmicak çünkü bende olmicam. Umarım herşey istediğin gibi olur. Kendine iyi bak.
Soran+1 yılYolliyim mi sence? Arkadaşım kendini küçük düşürürsün dedi :(
+1 yıl.. bu ne ya uzun zaman sonra atar
13 Yorumla
Soran+1 yıl12-13 saat önce attı nasılsın dedi konuştuk öyle biraz. Ee napıyosun dedim yazmadı artık
- +1 yıl
Yani bence çok bir şey bekleme bundan. Belli ki kalbi başkasında senin iş zor hem ayrı yerlerdeymişsiniz
Soran+1 yılEvet öyle :( unutamadığı biri vardı ama onunla ilgili herşeyi silmiş bana da eskileri açma lütfen dedi. Msjımı cevapsız bıraktığı zaman sinirlendiğimi biliyo
+1 yılgerek yok kanka yazmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de yazmaz
Yazcak gibi görünmüyo ama hayırlısı
114 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de yazmaz gibi.
Soran+1 yılYazdı
Soran+1 yılNasılsın dedi ben iyiyim asıl sen nasılsın dedim konuştuk öyle. Ee napıyosun dedim yazmadı daha
Soran+1 yılÖyle yapıcam büyük ihtimal. Soğuk davranıcam hatasını anlar
Soran+1 yılSabahtan whatsappda açığım, açık görür de yazar diye ama yok. Yazmicak
Soran+1 yılYazmadım ki bende.
Soran+1 yılYazmicak :/ öyle yaparım yazarsa
+1 yılSenin mesajlarin böyle giderse cok sürmez tatlm
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Çocuğun moreli bozuk tam atak yapma sırası sendeyken sonra görüşelim demek olmaz onuu teselli ederek ona yakinlasma fırsatını tepmissin resmen moreli bozukken bir erkege hangi kiz yaklasirsa erkek onundur
Soran+1 yılAma tek kelimelik msjlar atıyodu. Konuşmak istemiyo diye dedim onu :(
- +1 yıl
Yaz tekrar bekleme yazmasini su an birine muhtac bunu kendi acindan avantaja cevirebilirsin
Soran+1 yılNe diyebilirim ki ?
- +1 yıl
Nasil oldun canim hala morelin bozuk mu flan yaz
Soran+1 yılHiç yazmasam daha iyi olmaz mı :( sonuçta konuşmak isteyince yazarsın dedim peki dedi. Aslında yazmamak için zor tutuyom kendimi
+1 yılCevapları cok boş cevaplar yazacağını sanmıyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılBende sanmıyorum
- +1 yıl
Kısa kesmiş kestirip atmış sorunu olabilir ama senlede konuşabilir sonucta
Soran+1 yılEvet soğuk olduğunu hissettiğim için sonra konuşalım dedim. Konuşmak istese olur yerine sorun yok konuşalım da diyebilirdi.
- +1 yıl
aynen oyle boşver engeli bas gönder
Soran+1 yılEngellemem engelleyemem :(
- +1 yıl
olurda gelirse yazarsa sende ılk başlarda soguk ol geçiştir.. hemen salma kendını kolay lokma sanmasın
Soran+1 yılOlur yazarsa öyle yaparım
+1 yılYazabilir kafasini dinlemesini bekle
11 Yorumla
Soran+1 yılBeklicem. İnş yazar
+1 yılÜstüne gitmezsen yzabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılYazmicam beklicem
- +1 yıl
Yazar bekle
Soran+1 yılİnş
+1 yılyazar yazar sıkma canını sen.
147 Yorumla
Soran+1 yılYa 12-13 saat önce yazdı da nasılsın dedi konuştuk öyle biraz. Ee napıyosun dedim yazmadı artık.
- +1 yıl
sen de üstüne gitme belki konuşcak durumda deıldır. üstüne çok gider boğarsan senden daha da uzaklaşır. Fırtınanın dinmesini bekle.
Soran+1 yılmesaj atmiyim mi ?
- +1 yıl
at ama sürekli atma. sıkılır ve oanki psikolojik durumuyla sana aptlar canım.
Soran+1 yılDün akşam napıyosun dedim yazmadı ama :(
- +1 yıl
=(( valla bilmiyorum ki canım ya. bekle derim şu an biraz daha.
Soran+1 yılÖyle yapıcam
- +1 yıl
sakin ol sendedir oo
Soran+1 yılYok sanmıyorum :(
- +1 yıl
belkı daha ıyı bırını bulursun. sana daha çok değer verir.
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
benım de kafamı karıştırıyorsun ama. senı ıstemıyorsa neapcan?
Soran+1 yılYapcak bişey yok. İstemediğini söylerse zaten zorlayacak değilim
- +1 yıl
ılla söylemesi gerekmez ki. Hareketlerınden de bellı eder.
Soran+1 yılHissetmem de yeter
- +1 yıl
o zaman beklemede ol kısa bı sure canım.
Soran+1 yılÖylr yapıcam. Yazmazsa zaten yazmam
- +1 yıl
öyle yap sen. bu arada sana canım dedım kusura bakma. samimiyetimden.
Soran+1 yılSorun yok
- +1 yıl
teşekkür eder, m. bu durumdayken bıle karşındakıne anlayışlı olabılıyorsdun.
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
sen çok ıyı bırıbı hakedıyorsun.
Soran+1 yılBen onu istiyorum ama :(
- +1 yıl
olmayınca olmaz ama canımcım.
Soran+1 yılOrası öyle
- +1 yıl
ee nasılsın şuanda?
Soran+1 yılİyiyim. Yazmadı yazmicak da
- +1 yıl
bağlama kendını ona yaaa
Soran+1 yılBağlanmamak en iyisi
- +1 yıl
bayaa geç yazdın. hayırdır?
Soran+1 yılGirmedim buraya. Whatsappdan çıkmadım belki açık görür de yazar diye :'(
- +1 yıl
Canim benim uzme kendini ya :-(
Soran+1 yılmesaj attı :)
- +1 yıl
Ne dedi peki :-)
Soran+1 yılNpıyosun dedi konuştuk öyle
- +1 yıl
Okadarcikmu
Soran+1 yılEvet :( dün konuştuk biraz akşam sence ben nasıl biriyim? :) dedim. Açık değildi uyudum bende. Girince yazar
- +1 yıl
Hala cevap vermedimi caniim
Soran+1 yılGirmedim daha bilmiyorum. Yazmıştır belki
- +1 yıl
Bak bak seeen ;-)
Soran+1 yılHala girmedim :D
- +1 yıl
Manyak girsenee :-D
Soran+1 yılİyi değilim sonra konuşalım yazmış. İyi misin sen dedim değilim dedi neyin var :/ dedim sence :) dedi. Güldüğünw göre iyisin :D dedim yoksa kafayı mı yedin :/ dedim güldü. Sanırım yine konuşmak istemiyon dedim. Yazmış mı yazmamış mı bakmadım daha msjına
- +1 yıl
Kanka bu senle kafa buluyo heee
Soran+1 yılCanım çok sıkkın.. Yazmıştı cevap vermedim
- +1 yıl
Neden cevap vermedinki
Soran+1 yılKonuşmak istemediğini hissettim
Aklinca seni kendine baglamaya calisiyor
16 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmıyorum morali çok bozuktu
Soran+1 yılÇıkmıyorum zaten :)
Soran+1 yılÇıkmıyoruz
Soran+1 yılGörücez bakalım
+1 yılyazar yazar merak etme.
19 Yorumla
- +1 yıl
eheheheheee :D :D ne demiştiiim :D
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
:D :D hadi gene iyisin gıııı :D
Soran+1 yılAhaha aynen :)
- +1 yıl
:D yat kalk bana dua et.. ben yazar demeseydim yazmazdı :D
Soran+1 yılTabi tabi :D
- +1 yıl
öyle yaa :D
Soran+1 yıl:))
+1 yılKonuşma üç noktalardan ibaret bacım. Sanmam...
13 Yorumla
Soran+1 yılBende sanmıyorum :(
- +1 yıl
Uzulme be bosver
Soran+1 yılPeki
Bırak atmasın boşta kalirsa atar anca
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşta zaten :(
O atmaz sen atacaksın:)
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak istersen yazarsın dedim. Peki dedi. Konuşmak istemiyosa zorlicak değilim
Soran+1 yılNeden ?
- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılbırak o gitmiş senden
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç benim olmadı ki
- +1 yıl
gelmezde zaten
Soran+1 yılAnladım
Bu insanın adının son harfi u mu?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır u değil. Baş harfi M
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılgeri donus yapar bıgun sana
14 Yorumla
SoranAtmaz gibi geldi bana :/
- +1 yıl
belli olmaz normale dondugunde atar
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
((:
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yazdı kız sevındım :))
111 Yorumla
Soran+1 yılNasılsın dedi konuştuk öyle biraz. Ee napıyosun dedim whatsappa girdi ama yazmadı daha. Bekliyorum yazar heralde
Cevap sahibi+1 yılya üzmeyin su seven kızları pis erkekler
Soran+1 yılDimi ya :( girdiği halde yazmadı hala.
Cevap sahibi+1 yılbir kaç kere mi girdi bir kere mi
Soran+1 yılYanlış değilsem 2 kez girdi
Cevap sahibi+1 yılo zaman de ki müsait değil misin
Soran+1 yıl4 dk önce girmiş. Belki kimseyle konuşmak istemiyodur. Yazmasını beklicem yine :(
Cevap sahibi+1 yılkız dinle beni. hemmesaj atıp cevap vermeme ne. dediğimi yaz bişey kaybetmezsın
Soran+1 yılEmin misin :(
Cevap sahibi+1 yıleminim yaz. bunda gurursuz bişey yok
Soran+1 yılbir kez daha böyle olmuştu. Günaydın msjıma akşama kadar cevap vermemişti ben sana yazdım sanıyodum kafamı s*kiyim demişti. Kırılmıştım tabi o da hissetmişti bunu. Özür diledi bidaha olmicak diye söz verdi affettim. Acaba yine öyle mi oldu :( sanmıyorum ama ya. Konuşmak istese yazardı mutlaka
Hep de sen atma biraz Nazlı ol
125 Yorumla
Soran+1 yıl12-13 saat önce yazdı. Konuştuk biraz sonra ee napıyosun dedim yazmadı artık
Soran+1 yılO yazmayana kadar yazmicam bakalım nolucak.
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılYok ya gerçekten morali bozuktu. İlk kez benimle böyle soğuk konuştu. Ee napıyosun dedim hala cevap yok. Yazmadı yazmicak da
Soran+1 yılYazmıyorum onun yazmasını beklicem
Soran+1 yılPeki öyle yaparım
Soran+1 yılAynen. Hala yazmadı
Soran+1 yılSilemem ki :( bir kaç gün içinde yazmazsa umursamam artık
Soran+1 yılHayır yüzsüzlük edip de ben yazmicam. O yazarsa cevap veririm ancak
Soran+1 yıl:( yazmicak biliyorum.
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılOnunla olmicağının farkındayım. Ama yine de konuşmak istiyorum
Soran+1 yılPeki. Takmamaya çalışıcam
+1 yılUmut çaresizlerin ilacıdır.
13 Yorumla
Soran+1 yılBelki yazar :(
- +1 yıl
İlacı kullan ama fazla abartma bence!
Soran+1 yıltamam
yüz ifadesini koyan haksızdır kesin tespitimdir :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Bu çocuğun "..." yla sorunu ne?
19 Yorumla
Soran+1 yılBilmem :)
Soran+1 yılYazmaz mı sence
Soran+1 yılYazmam ben. Beklicem
Soran+1 yılNapim yani ? :(
Soran+1 yılPeki
heran herşey olabilir..
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bir an önce istediğim şey olur
atmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılAttı :)
Soran+1 yılYaaaa uyuz :D
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. sanmam
31 Yorumla
+1 yılBence atar..
17 Yorumla
Soran+1 yılAtmicak gibi geldi ama bana :( ben yazsam mı sence ?
- +1 yıl
Hayir o yazar sen atma
Soran+1 yılO gün attı konuştuk biraz sonra cevapsız bıraktı msjımı. Dün akşam yazdı konuştuk yine cevao yazmadı. İyi alıştın msjlarımı cevapsız bırakmaya dedim. Şarkı yolladı gülücük attı cevap vermedim daha
- +1 yıl
Sende gülücük atsaydn bkalm nr yazcakdi
Soran+1 yılAz önce günaydın dedim.
- +1 yıl
Tamam oda gunaydin yazarsa cevap atma o "nasilsn" yazana kadar
Soran+1 yılCevap vermedi. Yazmadım daha
Sanmıyorum.
11 Yorumla
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!