Tekrar mesaj atayım mı?

Okumanız ve bana ciddi bir şekilde tavsiye vermeniz önemli cidden çok acı çekiyorum. Ben bir ay önce bir çocukla tanışmıştım ilk o bana yazdı sonra aramızda bir şeyler olmasını istediğini söyledi flört olduk ilk bir hafta sonra çocuk ilgisini azalttı yazmamaya başladı sadece günaydın ve iyi gecelere döndü olay ben de bu duruma istinaden istemiyor gibi davranıyorsun bitsin dedim o da hayır istiyorum dedi öyle böyle devam etti şehir dışındayım pazar geldim salı buluştuk ama ilk datemize dost diye bildiğim karaktersiz arkadaşım ilk date olduğunu bildiği halde dahil oldu ve date de bana karışıp laf attı kendimi kötü hissettim çocuk akşam iyi geceler yazdı sabah günaydın yazdım cevap vermedi akşam bu ilişkiyi bitmesini istiyorsun anladığım kadarıyla öyleyse bitsin dedim o da ilişkiyi yönetemediğini bunun için vicdan azabı çektiğini ve tamam bitsin dedi. Ama ben çok üzülüyorum arkadaşım yüzünden böyle oldu gibi hissediyorum bir daha mesaj atayım mı diye kendimi darlıyorum napayım arkadaşlar nolur bir şey söyleyeyin
Tekrar mesaj atayım mı?