Sevgilin mesaj 4 dk gec yazarsa naparsin?

Eğer benimle konuşurken çıkarsa ve ya ben yazarsam Max 2,4 dk arası geç yazarsa mesaj mi siliyorum. İnterneti kapatıyorum bir iki üç gün ortadan kayb oluyorym telde ucak modunda 😃😃 tabi milyon kere yazar sorar arar ama cildiriyor her defasında ne yazdın niye sildin kurban olduğum nerdesin kartını at para yollayim netin bitmisse ama. umrumda değil sinir geliyor saygısızlık tır geç yazmak 2,3,5 dk gec sayılır bana göre
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar siz sümüyüzle ağlayın saatler günler sonra gelen kısa soğuk umursamaz msjna sevinin niye geç yazdı 4 ay sonra bı nbr yazdığı için ve hikayenizi tesadüf eseri eli değdi diye sevinin acaba ne demek istiyor diye sorular sorun suraciklarda
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bunu patronuma çevremdeki bir çok kişiye yapıyorum onlarda çıldırıyorlar tabi ki mesela patronum saniye olarak yazmadi cvb sildim aradi neden sildin ney yazmisdin diye bende tez bakmaliydin bunun için geçirsen bende silerim dedim ve o gün bugün kimse sevdiklerimden dk gecijtirmezler ben deger vermedigim kimseye ayıptır deyip mesaj atmam atiyirumsa o kişi sevip saygı duyduğum biridur benim için kıymetini bilmelidir.
Sevgilin mesaj 4 dk gec yazarsa naparsin?