ya kızlar hep dişil enerjisi yüksek erkeklerden hoşlanıyorum. yani şöyle ki normal erkekler kaba geliyor ama benim hoşlandıklarım da hiç öyle adam gibi adam diyebilecegim türden degil. ay napıcam
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
herşeyi de sana sorıyorsa feminenlik gitmiş kılıbıklık gelmiştir :)
Dominant olmayi seviyorsun
evet bu dogruu ama biraz da söz dinletebilsin isterim bu sarılırken bile saırlıyım mı diye soruyor
Onu sevmezsin işte arada işleri ele almalı erkek ama genel de sana bırakmalı
Erkek misin hfjdj
hswosnqosnwos benim de eril enerji yüksek galiba
Beton yetmez gjdj
Biseksuel veya lezbiyen misiniz
hayır
O zaman sizin çevrenizde sorun olabilir. Ne tarz erkekler size kaba geliyor ne tarz hoslaniyorsunuz biraz daha açar mısıniz
Korkmayın sevgilim var yürümüyorum🙄
ya ben kekolardan falan nefret ederim genelde kibar erkek begeniyorum ama öz güvensiz oluyorlar genelde mesela bi erkegi begendim çok tatlı kibar geldi adım attım "vay böyle biri bana aşık olacak ölsem inanmazdım sen bende ne buldun aklın olsa benle mi uğraşırdın" dedi bende bi sogudum cünkü öz güvensiz geldi. yani böyle diyenler sonra bu baktıysa herkes bakar kafasına gidip terk ediyor cünkü. yani ben hem kendine güvenen hem anlayışlı birini istedim kısaca
Sizi çok iyi anlıyorum. En başta yurumuyorum diye uyarmam da düzgün konuşup yardımcı olmaya çalışıyorum diye afedersiniz yabsiyorum sanmayın diye. Bence bir insan bu konularda korkmamalı sonunda ölüm yok sonuçta en fazla olabilecek şey boşanma olur. Kibar diye de afedersiniz yumuşak larla uğraşmayın. O size vay böyle biri diyenlere de lafım şudur ki Bi kişinin bir kişiden hoslanmasi veya düşünmesi karakter ilgi alanı vb uyumdan olabilir ilk görüşte aşktan olabilir ama tipten olanlar gerçek değildir. İşin özeti anladığım kadarıyla güzel bir hanimefendisiniz bu yüzden çekiniyor korkuyorlar en sevmediğim erkek tipi. Erkek korkmamalı asla asla korkmamalı korkan erkek bitmiştir. Bu istediğiniz zor ve meşakkatli fakat bulduğunuzda eşiniz olacaktır. Pes etmeyin asla
Keşke benimki de sizin gibi düşünseydi zaten aramız baya bozuk 1 2 gündür konuşmuyoruz bile.. neyse bosverin. Artık erkeklerin hepsi ozguvensiz ve korkak tavuklar olmuşlar
ya öyle çok güzel degilim benden bir sürü vardır ama enerjimiz tuttu sanırım o yüzden öyle dedi. keşke sizin gibi olsa derken ne demek istediniz nasıl biri olmanızı istiyor ki
Düşünce olarak sizin gibi olsa dedim yanlış anlaşılmasın.
Sizde realist bakış açısı sezdim ama onda hiç bu yok.
anladımm çok teşekkür ederim yorum içinn
Ben üniversiteden yeni mezun oldum ama 12 yaşımdan beri çalışma hayatındayim. Yaşım 21. Bizim bir cam imalathanemiz var orada çalışıyorum o yaşımdan beri ayrıca kendim de bir yandan telefon bilgisayar ve motosiklet tamir ederim ek gelir olarak. 1 yıl içinde de kendi işimi kurmak veya beceremezsem akrabalarim ile yurt dışına gidip çalışmayı düşünüyorum işime laf ediyor memur ol diyor ama ben girisimciyim anlamıyor. Zaten arabama bile düşman bir kız yakında ayrılır benden zaten..
Rica ederim
Sizin sorununuz bence yanlış yerlerde yanlış insanlar aramak. Birazcık önyargınız olabilir mi acaba keko falan derken onu düşünüyorum da
Ya aklıma geldi, birini düşünürken kriterleriniz ve baktığınız noktalar genelde neler olur? belki yanlış kişilerin arasında arıyorsunuzdur
kendisi okuyorsa eger sizin de okumanızı istiyor olabilir yani bir de eğer anne babası okumadıysa çektikleri zorlukları görmüştür, sizinle de ciddi düşünüyorsa sizin de geleceginizi düşünmüştür belki de. kızın karakterinş en iyi sen anlarsın para odaklı mı yoksa seni düşündüğü için mi böyle yapıyor anlaşılır. Benim konuma gelecek olursak da keko derken şöyle ki mesela geçen bölümden birkaç erkekle denk gelip oturduk. bi şey söylüyorum araya girip kızım neyini anlamıyon falan diyor. ya bu onun mizacı olabilir ama bana kaba geliyor. mesela genelde görünüşe önem verem çok fazla kişi vardır tabii bende veriyorum ama kendime denk birini arıyorum, brad pitt gibi olsun yakısıklı sarısın uzun olsun gibi saçma sapan beklentilere girmiyorum. kendime göre birini bekliyorum. öylr yani
Benim konudaki %100 paradan çünkü zorluk falan çektikleri yok ki babası memur zaten okumamasi imkansız. Abisi de mühendis ablası öğretmen durumu iyi yani. Sizin konuya gelirsek ben yakın arkadaşımla bile böyle konuşmam. Ayrıca çok doğru düşünüyorsunuz dış görünüşün önemi var ama 1. planda olamaz
Hay Allah sıkıntı bu
Gay seviyorsun
Bu ben
Keko seviyorsun