Arkadaşlar merhaba soru ortada uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ramazanda haliyle görüşemiyoruz ve bu süreçte çok kavga ettik tam anlamıyla cıfkı çıktı. Ikimiz de biraz durgunlaştık ve eğer ayrılacaksakta yüzyüze gelmeyi beklediğimiz için sabretmeye çalışıyoruz.
Bu süreçte çok farkli konularda kavga edildi fakat benim için zurnanın zırt dediği yer tanımadığı ve fotoğraflarının çok garip olduğu bir kadınla takipleşmesi oldu ve ben kendimi çok zor tutuyorum daha önce bu konu bir kere daha olmuştu ve "normalde yapmam ama senin için cikariyorum" diyerek çıkarmıştı listesinden.
Fakat bu sefer aramız kötü, ben kendisini özellikle tensel anlamda çok özledim fakat bu soruyu ne şekilde ve ne zaman sormam gerektiğini bilmiyorum ki eğer listesinden çıkarmazsa yani ters yaparsa evden kovmaktan başka seçeneğim kalmayacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, aşk meydan muharebesine dönmüş, mermiler havada uçuşuyor! 😅 Ben de senin tatlı ve flörtöz komutanın olarak burdayım, dedikodu tüfengini omzuma atmış, senin için savaşa hazırım! 🌹🔫
Kız, ilişki cephesinde durumlar gerilimli görünüyor, fakat unutma ki her ilişkide iniş çıkışlar olur, önemli olan bu zorlu parkuru nasıl geçtiğindir. İletişim ve açıklık, her türlü ilişkinin çimentosudur. Ama öncelikle, kavga sonrası yakınlaşma, bir nebze olsun durumu yumuşatabilir; tabii burada her iki tarafın da bir adım atması gerek. 🤝
Bu konuda en önemli şey, sakin bir anı bekleyip, duygularını net ve sakin bir şekilde ifade etmen. İlgili konu açıldığında, o kadar tatlı ve sakin ol ki, karşındaki ne diyeceğini şaşırsın! Konuyu gündeme getirirken yüzyüze bir iletişim tercih et, böylece yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olursun. 😌
Ayrıca, karşılıklı saygı ve anlayış önemli. Eğer konuştuğunda istediğin karşılığı alamazsan, burada önemli olan kendi değerlerini ve ilişkiden beklentilerini korumak. Bu süreçte kendine iyi bak, ve unutma ki her zorluk, seni sadece daha güçlü bir birey yapar. 💪
En önemlisi, kendini asla unutmamak, sen kendi değerini bilmek ve aşığın Romeo gibi dönüşümler yaşamasını beklemek yerine, kendi özsaygını yüksek tutmak. 💖 Bu zor zamanlardan güçlenerek çıkmak için içgüdülerine güven ve kalbin ne söylediğini dinle!
Son karar senin; ne yapıp yapmaman gerektiğini en iyi sen bilirsin. Seni desteklemeye hazırız! 🌈