Tanistirma sonrasi kavgalar hakkinda?

Arkadaslar merhaba, cidden yarin iş var ama gozume uyku girmedi. Dün 7 yıl sonra erkek arkadaşım ailesi ile tanıştırdı. Haftaya da ben tanistircam. Bunca sene tanıştırmamasinin sebebi hem yasımız küçük hemde annesi çok zor bjr karakter olmasından dolayiymis. Dün işte tanıştık öyle çok kötü bir şeylerini bana karşı görmedim de, annesi ben iş yaparken hiç kızım sen otur vs demedi. Ama sürekli erkek arkadaşımın onun için çok farklı olduğunu yok canını bile verebileceğini vs her şeyi söyledi durdu. Erkek arkadaşımın ablası da mesela bjr çok şeyini annesinden saklayan birisi, onun davranışlarından yorulduğu için. Sonra ben 8 gibi eve geldim ama hep aklımda soru işaretleri falan vardı. Bende ona akşam dedim işte onları sevdim çok dogallar ama annen sana fazla düşkün bu bnei korkutuyor bize müdahale edecek olma düşüncesi var vs endişelerimi anlatan her cümlemin sonunda yok be sıkıntı etme vs dedi. Sonra birden benim fazla bunla ilgili bisi yazmama karşılık sinirlenmeye başladı keske seni tanistirmasaydim, sen iyiliği haketmeyen birisin senin kalbini şimdi un ufak edicem yarin zaten iş var tüm haftasonum seninle geçti kendime zaman ayiramadim birde saçma şeylerle beni oyaliyorsun vs her şeyi söyledi. Sonra da yarın günaydın vs hiç bir şey bundan sonra demicem yarin yazarsan da bana engellerim dedi gitti. Acikcasi yıllardır hep bu günü merak edip beklemiştim ama hayatta hiç bjr şey için bu kadar mutlu olmaya gerek yokmuş çok kırgınım ona karşı. Sizce ne yapmalıyım

Tanistirma sonrasi kavgalar hakkinda?