İnadima mi yapiyo?

sevdiğim bir kız vardı, zamanında boş derslerde, teneffüslerde vesaire sürekli beraberdik el ele gelirdik diz dize gelirdik hiç rahatsız olmazdı. Ortak playlist bile yapmıştık. 14 subay günü kolunda benim ona aldigim bileklik vardı gözüme sokmaya çalışıyordu bildigin bir kolu full kapalı bilekliğin olduğu kol full açık, ilgimi çekmeye felanda çalışıyordu. Ben o gün eve gittim defim ki bitti bu iş seviyo felan bunun iki tane sanal sevgilisi varmış. Ben o günden itibaren arama mesafeyi koydum ama hala asigim. Şu sıralar aramiz eskisi gibi değil beni kaç kere aynayla keserken yakaladim dün de bugünde kaç kere beni keserken yakaladim baya göz göze geliyoduk ama şu son zamanlarda itinayla kanka diyor her cumlenin başında benle konusurken mesela bugun cafedeydik ortamda çok hoşuna gitmeyecek bir sey söyledim bana kankayla baslayan bir şey soyledi tam dinlemedim bakmadum bile ona sonra inatla kanka bilmem ne bilmem ne dedi inadima mi yapıyor sizce geçen hafta birileri hoslaniyor bundan bundan yapıyor demişti ama kanka diyor her cumlenin başında
İnadima mi yapiyo?