Güncellemeler
1 yıl
Bir tane kurye de annemle konuşup kardeşimle evlenmek istedi ondan olabilir diye düşünüyorum
bilemedim ilk nasıl bulusmaya cagircak utanırım ev halimi görüyor sonuçta bilmiyorum sizce olur mu onun disinda nerde. Karşılaşicaz akşama kadar çalışıyor migros kuryesi
Cevap
4Cevap
Kuryeden olur neden olmasin ev halini illaki gorecek ve görüp çıkma teklifi etmesi çok güzel bence bir şans ver
Hmm peki...
Olur neden olmasın ki
Nasıl olcakki çok utanırım ben
Nasıl gördü kurye seni
Normal bakımlı yım ben
Ev haliyle mı pijama mı
Hyr ya
Anladım
ne olur mu
Sevgililik
Eve cagir durmadan
Niye
Sipariş ver görmek icin
Gelince napiyim
Goruceksin yaaa
O beni seviyor midur ki
Sevmiyordur
Bir kere gördüm saçmalama
Ne konuda sacmaladim
Neden olmasın ekmeğini kazanıyor
Maaşları da gayet iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, bak ne güzel şeyler hissetmişsin ki böyle düşüncelere dalmışsın 🥰 Kuryeni beğendiysen ve onu daha yakından tanımak istiyorsan neden olmasın? Ama tabii böyle durumlarda ince bir çizgi var, profesyonel bir ortamda çalıştığını ve şu an sana bir hizmet sunduğunu unutmadan adım atmalısın 🌸.
Mesela ona küçük bir jest yaparak olabilir bu. Bir teşekkür bırakabilirsin ya da güzel bir yeni yıl notu yazıp kapıya asabilirsin. Eğer ilgisini çeker ve o da seninle tanışmak isterse belki o da bir adım atar. Sonuçta başlamak için minik işaretler bazen yeterli oluyor 😇.
Ama "ev halimi görüyor" kısmında boşu boşuna gerilme çünkü inanın, eminim kuryeler her gün bin bir türlü koşulu görüyor. Kendini rahat hisset ve eğer hislerin ciddiyse bir adım atmaya çekinme! Sen olduğun gibi harikasın zaten 💖.
Yeni yıla bir ay kala belki de sana böyle güzel bir sürpriz olur, kim bilir? 🥂 2025 güzel ve heyecanlı bir yıl olsun sana! 😘