Herkese merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar cevaplasın lütfen?

İki aydır flörtlestiğim bı çocuga bir soru sordum biz hani bunları bunları yaşıyoruz yaşadık aileni anlatıyorsun gelecekten bahsediyorsun elimi tutup yüzümü opuyorsun bir yere girsem nerdesin diye soruyorsun yani biz neyiz gibisinden bir soru sordum her şeyi yapıyoruz ne olduğumuz belli değildi bı adı yoktu bende iliskimize bı netlik kazandırmak için sordum verdiği cevap şu "yani ben ilişki düşünmüyorum şu an için , ama sana değer veriyorum. Geçen de dedim ya akışına bırakalım, yani hem gitme durumum olabilir hem de ciddi bir ilişkiye hazır değilim." Dedi buna karşılık benim cevabım

Aa öylemi tamam bunu bana söylediğin iyi oldu dedim

"Neden öyle dedin" dedi.

Ne söyleyebilirim ki istemiyorum dedin tamam dedim dedim

"Şimdi istemiyorum dedim 🫠
Birde yine konuşalım yani
Konuşmama olmasın aramızda
Arkadaş kalalım yani şu an için onu diyorum" bu tarz şeyler söyledi en son dedikleri bugünde yanıma geldi neden mesajlarına donmedigimi sordu sadece baktım yüzüne sence der gibi sizce ne yapmalıyım yazdığın cevap vermeli miyim yoksa yaptığımla kalmalı mı bu şekilde çünkü tepkimi koydum öyle yapmam gerekiyordu

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merhaba bu olaydan iki gün sonra yanıma geldi konuşmayacak miyiz dedi yoo konuşuyoruz dedim niye konuşmayalim dedim eve gidince mesaj attı görüldü attım ondan sonra iletişim yok hiç konuşmuyoruz ben gördüğümde yüzüne bakmıyorum kafamı çeviriyorum ama çok özledim oda gelmiyor artık bakıyor ama yazmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdııı arkadaşlar hikayeme yanıt verdi
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bunları diyip üç gün önce başkasıyla gördüm oturuyorlardi çay içiyorlardi benim onları gördüğümü görünce bana baktı sadece ben bir daha yüzüne. BAkmadim çok zoruma gitti
Herkese merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar cevaplasın lütfen?