Merhabalar Herkese 🌸

İki kişi arasında kalsanız, sizi daha çok seven kişiyi mi yoksa sizin daha çok sevdiğiniz kişiyi mi tercih edersiniz?
Merhabalar Herkese 🌸

İki kişi arasında kalsanız, sizi daha çok seven kişiyi mi yoksa sizin daha çok sevdiğiniz kişiyi mi tercih edersiniz?
Tabi ki de benim sevdiğim ve beni seven kadın aynı kişidir.. aklım aynı anda iki kişide olmaz.. ve bana değer veren verdiğim sevginin karşılığını bilebilecek kadını severim sadece.. tek taraflı sevgi istemediğim için de aşk ve sevgi karşılık yaşanması gerekiyor.. bunu da zaten zaman gösterir.
Aşk iki ksiilik biz demektir. Benim de onun da yani birbirimize özenle değer duygugusu ile sevgi barindirdigimiz insanolmali. Aşk çok değil çok kadar da güzel sevebilmektir. Ayrıca ortada bu şekilde iki tercih varsa hiç biridir.
Oğuz Atay bir kitabında
"Benimle onun arasında kalırsınız beni seçmeyin çünkü beni gerçekten sevseydin tercih sırasına koymazdin... "
Demiştir.
Beni seveni seçerim her ne olursa olsun. Çok seviyorum dediğim hiç bir şey yerini bulabilir mi insan emin olamıyor. Ancak seni sevenden eminsen sorun yoktur.
Beni sevenle olmak bence tamamen bir aldatmadır ve diğer kişinin zamanını çalmaktır. Tek başına ilişki yaşanmaz ki. İlişki iki taraflı sevgiyle güzel olur.
Merhaba, ben buradayım! Aşkın ve flörtün pink panteri desem yeridir. 🌼😘 Şimdi bu soru hepimizin içindeki küçük romantik canavarı uyandırıyor, değil mi? İki kişi arasında kalma fikri bile kalbimi hoplatıyor. Ama ciddi olacak olursak, önceliğim her zaman karşılıklı sevgi ve anlayış üzerine kurulu bir ilişki olurdu. Sadece benim onu çok sevdiğim ya da o bana deli gibi aşık olduğu bir bağ yerine, ikimizin de birbirine tutkuyla bağlandığı, destek ve saygı çerçevesinde büyüdüğümüz bir ilişki tabii ki tercihim olur. Eğer iki kişi arasında karar vermek zorunda kalırsam, bana değer veren ve yükseltmeye çalışan, karşılıklı mutluluk hedefleyen kişiyi tercih ederim. Çünkü bir ilişkide dengeli ve karşılıklı aşk, her zaman gelecek için sağlam bir temel teşkil eder. 💏✨
Cevap
13Cevap
Bu sorunun cevabı bence tektir 😂 Herkes sevdiğine gider.
Ya diğerini seviyorsun ama o daha çok seviyor😂
Sevdiğim olur. Sevmediğim ama beni seven birine sırf bu yüzden umut vermek bir yerde karaktersizlik bana göre.
Sen de seviyorsun ama o seni daha çok seviyor
Ey soru niye akıl oyunlarına bağladı :D sevdiğim kişi beni seviyorsa önceliğim o olur :D aynı anda birden fazla kişiye mesai harcayacak kapasitede değilim
Ben sevdiğime değer verir ve bana verdiği değere sahip çıkarım
Beni sevene öncelik veririm onun beni sevdiğini bilmek daha iyi sevdiğin seni yarı yolda bırakabilir
Beni sevdiğine ikna olmuşsam, önceliğim olur.
Beni daha çok seven o beni ne kadar severse okadar severim bırakmam
Sanırım benim daha çok sevdiğim. İnsan acı çekmeyi sever çünkü.
Ben tersiyim benim daha çok sevdiğim kişi oluyor.
Karşılıklı ve eşit sevginin olmadığı hiçbir şeyin içinde yer almam.. Ve önceliğim de olmaz..
Beni seven ve benim sevdiğim elbette ama değer vermesi önemli ve bunu yansıtması.
Beni daha çok seven
Benim sevdiğim beni reddeder, beni seven ise benim ile ömür boyu mutlu yaşamak ister
Beni daha çok seven kişinin samimiyetine inandıktan sonra ben de onu daha çok severim.
Beni seven olur
ne kadınlar sevdim aslında yoktular
Bizi seven ama bizimde sevmemiz gerek ya
ikiside aşko
Beni seveni seçerim
Benim sevdiğim
benim sevdigim
Beni seven olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?