Önceden iki tane sevgilisi olmuş ama böyle bildiği bir şeyleri onlardan öğrendiğini gözüme soktukça sinir oluyorum resmen niye bu şekilde saçma sapan davranıyor oruç tutmadım geçen gün anladı regl olduğumu sonra da iki üç günden beri her gün soruyor nasılsın diye konuşmak istemiyorum dedim o konuda ısrar ediyor sormaya devam etti nasılsın ağrın var mı diye normal mi?
Böyle cevaplara tek ben mi sinir oluyorum bu erkekler niye kendini çok bilmiş gibi gösteriyor?
Ya onu sorabilir de söylemek istemiyorsan zorlamasın, biyoloji dersi almış tüm erkekler anlıyor arada sorarsın nasıl oldun bir şeye ihtiyacın var mı ama özellikle neden tutmuyorsun niye nasıl kim ne zaman sorularından nefret ederim yengeç burcu mu
Evet ya gerçekten konuyu konuşmak istemediğimi belli ettikçe sormaya devam etti resmen ilgili değer veriyor dediğim erkekler bu şekilde çıkıyor maalesef ki diğerleri de tam birer odun
Biz bilmiyorduk canim ya deseydin keske bir de guzel agzinin payini verseydin asiri sinir bozucu bir sey ya su kelimeyi gormek bile yetti sinirlenmeme😅
Yani doğrusunu bilmediği için böyle bir cevap vermedim çünkü 3-7 gün ortalama genel olarak çünkü yarın yine soracak bitti mi diye aynı soruları maruz kalmak istemediğim için belli olmaz dedim ben kendi vücudum hakkında Emin konuşamıyorum gelmiş o bütün kızlar hakkında emin konuşuyor ndmdjxjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
boş ver engel at
Herkese engel ata ata kimse kalmadı kalmadı ndnxmc
Boş yapmış gadası
Maalesef öyle oldu sizce ne yapmalıyım bu konuları konuşmak istemediğimi belli ettikçe her gün karnın ağrıyor mu diye soruyor kaç gündür
Mesaja cevap verme
Yav tutuyorsa kendine tutmuyorsa kendine, sen sağlık bakanı mısın, sen burun kulak boğaz doktoru musun
Evet ya bir de ısrar etmeleri var ya neden tutmuyorsun diye öyle tutmak istemedim dedim ama anladı ve her gün sormaya başladı ağrın nasıl diye
Ya onu sorabilir de söylemek istemiyorsan zorlamasın, biyoloji dersi almış tüm erkekler anlıyor arada sorarsın nasıl oldun bir şeye ihtiyacın var mı ama özellikle neden tutmuyorsun niye nasıl kim ne zaman sorularından nefret ederim yengeç burcu mu
Başak burcu
Iyy daha kötü
Ay sanane ya bir de gün veriyor nereden buluyorsunuz bu slklari
Evet ya gerçekten konuyu konuşmak istemediğimi belli ettikçe sormaya devam etti resmen ilgili değer veriyor dediğim erkekler bu şekilde çıkıyor maalesef ki diğerleri de tam birer odun
Esksik olmuş sıcak su torbasını unutma ve bol bol çikolata ye
Onları da diyor zaten 😒
Maydanoz kürünü falan da bilir bu şimdi bak
Vallahi Emin olamıyorum bilir büyük ihtimalle hdmdjc
Normal looo ben bile biliyorum ki sevgilim olmadı sadece istatistiksel veriler kullanarak saçmalamış
Normal değil konuyu başka yere çekmeye çalışıyor bellikk
Sizce ne yapmalıyım bu durumda
Bence bitir gitsin arkadaşlığını ya da devam et bakalım ne dicek duruma göre bakarsın
Biz bilmiyorduk canim ya deseydin keske bir de guzel agzinin payini verseydin asiri sinir bozucu bir sey ya su kelimeyi gormek bile yetti sinirlenmeme😅
Yani doğrusunu bilmediği için böyle bir cevap vermedim çünkü 3-7 gün ortalama genel olarak çünkü yarın yine soracak bitti mi diye aynı soruları maruz kalmak istemediğim için belli olmaz dedim ben kendi vücudum hakkında Emin konuşamıyorum gelmiş o bütün kızlar hakkında emin konuşuyor ndmdjxjd
Iste dogrusunu bilmeden gelip oyle demesi asiri mantiksiz ki sanki sen bilmiyormussun gibi yazmis ben ona sinir oldum🥹
İnsanlar enteresan ya kendi şeylerini bu kadar bilmez geçmiş olsun de geç sanane ki
Çok haklısın gerçekten biliyorsan bile karşı tarafa açıkça nasıl konuşursun ki insan da biraz utanma falan olması lazım
Aptallık başa bela
Ben de bazen 13 gun oluyorum bana yalan soyluyor sun 7 gun oluyor herkes pis yalancı demişti bu erkekler herşeyi çok bılıyorr (!)
13 gün regl mi oluyormuş hemcinsim :)
@elif_dedim hemcınsın deılım
Olabilir herkesin bünyesi vücudu farklı genel konuşmak saçma olur bu konularda
Evet 13 gün oluyor doktor gayet normal dedi ama sürekli değişiyor bazen 8 de oluyorum
olmadığını biliyorum demişti diye yazınca bi erkek bunu sana söyledi olarak anladım
@elif_dedim evet Bi erkek bana yalancı dedi ben 13 gun oluyorum demıstım ona
anladım geçmiş olsun.
@elif_dedim saol
Aynen cok gicik kac gün regl olacağımızı neren biliyon sen de konusuyon
Evet ya gerçekten çok sinir bozucu bu konuları konuşmak istemediğimi belli ediyorum ama devam ettiriyor sizce ne yapmalıyım
Sen nereden biliyorsun da konuşuyorsun de eski sevgililerimden biliyorum derse yürü git de
Yürü git detayı mükemmel olmuş jdjfjc
onu da yanlış öğrenmiş : )
Evet ya bir de genelleme yapıyor ya çıldırdım yok ortalama bilmem ne hdjfjc
Çok biliyor gibi konuşuyor işte büyük marifet gibi
Aynen ya bu konuyu konuşmak istemiyorum dedikçe devam ediyor sizce ne yapmalıyım
Konuyu malum şeye çekmeye çalışıyor 🤣🤣
Öyle mi dersin
Kesin öyle
ne varki bunda
cidden hiçbir şey yok mu 😂
aşkom regl triplerindesin sen :D
Boş yapmışsın
Ne alaka hsmdmx
Hala yapıyorsun.