Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kisiye Nekadar sadık siniz? şevval7282736 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor % kaç? Güncellemeler+1 yıl Oldu istediğin Sevdiğiniz kisiye Nekadar sadık siniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yüzde yüz sadığım zamanında aldatılan biri olarak 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. ben sonuna kadar sadığım tabi ki de 0 0 Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gerçekten seviyorsam birini gözüm baska hiç bisiy görmez yolda giderken yere bakar kaldırımları sayarım ihanet etmem 4 1 Yorumla Aşkainanankadın +1 yıl Yani bu durumda kendime 💯 diyebilirim Yorumla
Belonging_to_no_one5 Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yalan yok çapkınım lakin seversem, geriye kalanların cenaze namazını kılarım net 2 0 Yorumla
Esrarengiz25 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Gözüm başkasını gerçekten görmüyor. Hani olur ya bazen yanlıslıka işte birine bakarsınız örnek olması için diyorum mini etekli biri önünden geçerde mecbur görürsün öyle bir anda bile kendimi kötü hissediyorum kafamı yere eğiyorum o derece sadığım. 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevdigim birine olan sadakatim ona olan sevgimin delilidir. Sevgim ne kadar büyükse sadakatim da o kadar ölçülemez olur. 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 hafta sanaldan konuştuğuna bile bağlanıyorum sokakta kimseye bakmıyorum 0 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Seversem tam severim ama onunda sadık olması lazım 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben her zaman sadık kalırım 0 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olması gerektiği kadar 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kendisini kaybedene kadar. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Son derece sadık 1 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgisine bağlı 0 0 Yorumla
Yusuf_1244622 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Böyle bir kişi yok 0 0 Yorumla
BöcekReis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. %0 falan 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Yüzde yüz. 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevdigim zaman çok sadıgım.Ya sen? 0 9 Yorumla şevval7282736 +1 yıl %100 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an var mı biri Yorumla şevval7282736 +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana takip atınca sen neden takip etmiyorsun Yorumla şevval7282736 +1 yıl Kimsin ki okadar cok var takip isteği karisiyor araya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak şimdi tekrar atıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende atsan Yorumla şevval7282736 +1 yıl İyi böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesaj atcam onu açsan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yüzde yüz sadığım zamanında aldatılan biri olarak
ben sonuna kadar sadığım tabi ki de
Gerçekten seviyorsam birini gözüm baska hiç bisiy görmez yolda giderken yere bakar kaldırımları sayarım ihanet etmem
Yani bu durumda kendime 💯 diyebilirim
Yalan yok çapkınım lakin seversem, geriye kalanların cenaze namazını kılarım net
Gözüm başkasını gerçekten görmüyor. Hani olur ya bazen yanlıslıka işte birine bakarsınız örnek olması için diyorum mini etekli biri önünden geçerde mecbur görürsün öyle bir anda bile kendimi kötü hissediyorum kafamı yere eğiyorum o derece sadığım.
Sevdigim birine olan sadakatim ona olan sevgimin delilidir. Sevgim ne kadar büyükse sadakatim da o kadar ölçülemez olur.
1 hafta sanaldan konuştuğuna bile bağlanıyorum sokakta kimseye bakmıyorum
sadık olmaya değer erkek yok
Seversem tam severim ama onunda sadık olması lazım
200 olsun 100 de kendim için😏
Ben her zaman sadık kalırım
Olması gerektiği kadar
Kendisini kaybedene kadar.
Öl dese ölürdüm git dedi gittim
Son derece sadık
%75 falan
Sonuna kadar
fulll