Nişanlım ve ailesi tarafından tehdit ediliyorum?

Eski nişanlım beni sağdıcım olacak bizi yakınlastiran, problemlerimizi çözen adamla aldattığına dair şuphelerim vardı birkaç mesajını yakaladım o çocuğun, aynı yerde calisiyoruz aynı zamanda cocukla, hatta bizden yasca buyuk evli barklı bi adam

o şuphelerimden sonra 7-8 ay konusmadik o cocukla ben nişanlıma engelletmistim , ama hala isyerinde goruyordum cocugu, neyse bizim nişan aile kavgasından dugune 20 gün kala bozuldu, nişanlım ilk iş o cocugu takip etmek oldu

ben buna feci uyuz oldum, cocuk yaptigiyla kaldı elini kolunu sallayarak dolasiyor işyerinde kimsenin hiçbir seyden haberi yok, bikac gun sonra biri gelip nisanlinla bu cocuk daha once biseyler yasamis dedi bana ilişkiniz sirasinda veya degil bilmiyorum dedi

Bende bu mevzuyu birine çıtlattım işyerinde, o cocuk da muhtemelen yaymış isyerine, bana eximden hemen mesaj geldi adımı mı cikariyon hakkımda kotu konusuyormussun falan

ardından kardesi mesaj attı tehtidler savusturdu, hemen ardindan babası aradı ama hicbir şekilde hicbirine cevap vermedim aramalara çıkmadım. Gece iş cikiş saatimde 5 kez aradılar yine, bende bunun uzerine kayınbiraderimi polise şikayet ettim tehdit ediliyorum canımdan endişeliyim tarzı

sizce iyi mi ettim

Nişanlım ve ailesi tarafından tehdit ediliyorum?