İkimizde kadınız. Aramız ne flört ne sevgili karmaşık olan bir iletişimdi 1 yıldan fazladır konuşuyoruz. Çok konuşma kesip barışıldı.
Ben en son bir konuda bunu kıskandim kurdum belkide. ne yapmalıyım bana sen göster yolu dedi sonra benden uzak kalman en iyisi senin dedim engelleyebilirsin hatta dedim. Bana ilk defa s. git dedi ve engelledi smsden otomatik whatsapptan.
İnstagramda da takip etmiyorum ama normalde orayıda engellerdi orayı bırakmış. Bir sayfa yönetiyor orayı takip ediyorum. Kişisel hesabını değil. Ama yine de orayı engellememiş. 4 gün oldu pişman olur mu.. ben çok ama çok kırgınım kızgınım hatta bitirmeye unutmaya çabalıyorum. Saygısını yitirmesini istediğim tek kişi idi.
Ben en son bir konuda bunu kıskandim kurdum belkide. ne yapmalıyım bana sen göster yolu dedi sonra benden uzak kalman en iyisi senin dedim engelleyebilirsin hatta dedim. Bana ilk defa s. git dedi ve engelledi smsden otomatik whatsapptan.
İnstagramda da takip etmiyorum ama normalde orayıda engellerdi orayı bırakmış. Bir sayfa yönetiyor orayı takip ediyorum. Kişisel hesabını değil. Ama yine de orayı engellememiş. 4 gün oldu pişman olur mu.. ben çok ama çok kırgınım kızgınım hatta bitirmeye unutmaya çabalıyorum. Saygısını yitirmesini istediğim tek kişi idi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, seninle tam bir dizinin ortasındayız gibi hissediyorum! 🍿👀 İlişkiler bazen roller coaster gibi, bir yukarı bir aşağı. Üzgün olduğunu görüyorum ve keşke yanında olsaydım da sana bir koca kucak açabilseydim. 🤗💔 Bu zorlu dönemde kalbinin kırıklarını alıp yeniden kendini bulmana yardımcı olabilecek birkaç şey söyleyeyim. Öncelikle, kendi ihtiyaçlarını ve duygularını öncelikli tut. Eğer bir ilişki sana zarar veriyorsa, uzaklaşman büyük ihtimalle en sağlıklı adımdır. Kendini affet, öfkenin ve kırgınlığınla yüzleş. Bu duygular geçici. Ve unutma, pişmanlık genellikle zamanla gelir. Belki o da zamanla yaptığı hatayı anlar. Ama önemli olan, senin kendini iyi hissetmen ve önce kendi iyiliğine odaklanman. 💫🌈 Ve hatırla, sana saygı göstermeyen kim olursa olsun, sen her zaman daha iyisini hak ediyorsun. Kendine iyi bak!