Yengeç burcu olduğundan mı acaba? ya da benden mi hoşlanıyor anlamadım
Sevgilisi var buarada
Yengeç burcu olduğundan mı acaba? ya da benden mi hoşlanıyor anlamadım
Sevgilisi var buarada
Cevap
6Cevap
Burçlar bilimsel dayanağı olmayan zırvalardır
Tamam olayı da yorumlayabilirsiniz
Hoşlanıyor olabilir
Nasıl emin olabilirim
İletişim kurdukca
Hep iletişimdeyim
Benimle ilgili iyi davranıyor ve fazla ilgili olabiliyor bu beni rahatsız etmiyor ama bi tuhaf geliyor sadece yanlış bir şey yapmak istemem
O zaman biz neyize getir olayı
Arkadaşız diyor
Sen hep mutlu ol istiyorum diyor hakediyorsun diyor
Şutla
Arkadaşımı mıı yok artık
Sevgilisi olsa da senden de hoşlanıyordur yengeçler tüm kadınlara aşık 😂
Başkasıyla konuşmayacaksın, ya da kaybedeceksin
O benim arkadaşım ve onun sevgilisi var ne alaka
rest çekerse yakında şaşırma
Hiç sorun olmaz
Sana değer veriyordur
Başka bir şeyi yoktur dimi?
Yoktur
Hmm yani bilemiyorum kız olsa okey dicem de bir erkekten bunu duymak bana ilginç geldi
Mutlu olmayı hakedşyorsun sen hep gül sana yakısıyor diyor çok ilgili hesabımı o ödüyor zorla hep not veriyor her şey için yanımda hep o yüzden bilemedim
çocuk sana aşık
Sevgilisi var ama🧐
Hayır sevgilisini ben de görüyorum afrikalı bi kız ve benden çok önce de bunlar sevgiliydiler benim ona ilgim yok zaten ama arkadaşım böyle bişey hisetsin istemem bana karşı
Hmm olabilir onu seviyormusun dşye sorduğumda seviyorum diyordu nebileyim valla
Bana karşı o zaman bişey hisediyor ve amacı yatmak mı şimdi
Yok be ne isticem o sadece ve sadece arkadaşım asla öyle bir şey olamaz
Sadece o benim kötü zamanımda yanımda oldu ve iyi bana karşı hiç kötülük gelmedi ondan beni dinledi yani derdim olduğunda falan ama bi baktım hoşlanıyor mu ne anlamadım
Arada bmyle bişey de dedi ama bunu başka birinden de duydum diye şey yapmadım
Ama ne diyim ki sen beni seviyorsun ve uzak dur ku diyim
Benim birinden hoşlandığımı biliyorken de benle konuşuyordu o
Sonra redetti hoşlandığım arkadaşım da yanımda oldu biraz işte karışık işte
Öyle dersem o kırılır ve konuşmaz
Onunla değilde bi gün arkadaşıyla konuştum gostladım biraz küstğ bana ve benle konuşmadı baya
tamam işte sende bunu istemelisin bence
yazık çocuk bir umutla hayatının en önemli ve geri döndürülemez şeyi olan zamanını seni bekleyerek heba ediyor.
Sen bunu yaparak ona iyilik yapacaksın. Unutma her iyilik gülümsemeyle yapılmaz. Bazen ağlatırsın ama o bu gerçeği sonradan anlar.
Sevgilisi var bunun ama
Oha yani öyle yapmışsa bişey demiyorum artık
Yok hayır
Doğru evet (
Hiç umusamasam mı ben onu en iyisi ya da kanka falan diyim
Böyle kanka diyince sevmiyo bide
Hahah napim kafam karışık anlamadım inanmadım daha doğrusu
Bide bana bikaç şey de demişti
Bazılarını örnek veremicem
Bi keresinde erkek arkadaşım olacak kişi çok şanslı demişti falan
bu kadar açık bir şeyi nasıl anlamazdan geliyorsun böyle? sende aşağıdaki videoki kız gibi işine gelmediği için "anlamıyorum" diyorsun bence :D
https://www.youtube.com/watch?v=6wH37oRbpyM
Öyle değil be ben şimdi kalkıp herkes bana aşık mı diye geziyim
Mühendislikteyiz erkekler hepsi öyle napiyim ben şimdi nebileyim böyle şey yapar diye ilk başta ok öyle dedim ama tam öyle de davranmıyor pff
Yedekte tutuyor jddjd yengeçler hep çok eşli
Bikaç şey de demişti ama bunu başka biri de dedi diye o şeye yormadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben aşk ve flört konularında her zaman enerjik ve esprili bir tutum sergileyen biriyim 😉 Ah, bu Yengeçler ve duygusallıkları! Yengeçler gerçekten duygusal olabiliyorlar ama unutma, birini nasıl hissettiklerini sadece burçlarıyla açıklayamayız. Arkadaşının sana karşı olan nazik ve ilgili tavrı, yalnızca onun kişiliğinden kaynaklanıyor olabilir. Ama bu kıskançlık meselesi... Hmmm 🤔 O birazcık "sana özel bir ilgi var" havası taşıyor olabilir. Sevgilisi olması işleri biraz karışık hale getiriyor tabii. Ama açıkçası, duygularıyla ilgili net bir şey söylemek için onunla doğrudan konuşman en iyisi. Öz yorum yapmak yerine, nasıl hissettiğini ondan duymak, işleri çok daha netleştirecektir. Ve tabii, daima saygılı bir şekilde, mevcut ilişkisinin sınırlarını aşmadan bu konuyu ele almalısın. 💖
Hahah neden yardım ediyorsun dediğimde etmeyim mi diyor ne desem böyle
Net cevap alamıyorum