Arkadaşım bana kıskançlıktan mı küfür ediyor, erkek arkadaş ortamında ilgi görünce neden böyle tepki veriyor?

Arkadaşım kısa saçlı aşağılamak için demiyorum erkeksi tarzı var maskulen saçları kısa ve yüzü de erkeksi giyiniş de ben ortalama bir kızım hani çok güzel biri de değilim sadece giyinisime davranışlarıma dikkat ederim o öyle değil erkek arkadaşlarına motorunu süreyim mi sürekli bu şekil darliyor onları hatta daha tanımadığı arkadaşının arkadaşına oo saatin pahalı zenginsin sen ha diyor... Bu şekil 3 kez onun ortamına girdim okey oynamak ve gezmek için erkek arkadaşları sürekli benim instgaramimi istiyor ya da benle konuşuyor direkt sohbet ediyor ve bir arkadaşı benden hoşlanıyor ve ben kısa giyinen biri değilim asla etek bile giymedim hayatım boyunca gözlerim dikkat çekiyor esmer tenliyim gözlerim yeşilimsi kahve gözlerimin üstü kahve aşağısı yeşil karanlıkta tamamen yeşil ama güneşte tamamen kahveli yeşil bu yüzden aşırı dikkat çekiyor ve esmer tenim olunca aşırı belli oluyor tek dikkat çeken halim bu bu yüzden bana o""pusu dedi hayatım boyunca bir erkekle cinsel ilişkiye dahi girmedim Instagramım da erkek bile yoktur hedefim arkadaşlıklar kurmak ve iyi bir başarı ailemin başını aşağı indirmemek ama sürekli bu hakaretleri ettiği için küstüm onunla arkamdan insanlara kötü dedikodular yayıyor

Güncellemeler
4 ay
Ve bu kıza ben sürekli diyorum ben gelmeyim vs hatta onun arkadaşlarıyla sohbet dâhi etmiyorum okeye odaklanıyorum ama yine de onlar etmeye çalışıyor arkadaşım bundan rahatsız oluyor bana küfürler ediyor bende ona dayanamayıp erkek gibisin kendini düzelt dikkat çekersin sende dedim lezbiyen diyorlar sana dedim bağırmaya başladı bana sen busun susun demeye bu olay da onun hoşlandığı çocuğun benden hızlanması ben o çocugun yüzüne dâhi bakmadım uzak dursunlar diye sevgilim var dedim
Arkadaşım bana kıskançlıktan mı küfür ediyor, erkek arkadaş ortamında ilgi görünce neden böyle tepki veriyor?